Аборт по желание - най-добри клиники и лекари

• 2 029
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша ви и се надявам да ми отговорите,защото наистина ми е много важно. Искам да направя аборт в 4та седмица съм и прегледах всички форуми за това къде да отида от където се вижда,че колкото препоръчват един лекар толкова и го хулят. Въпроса е,че за мен сумата няма значение просто искам да е изпълнено възможно най-прецизно,тъй като много искам по-нататък бебе и  се надявам този аборт да не ми отнеме тази възможност или лекаря който го прави. Моля Ви, съдействайте ми и ми споделете вашия опит с точни клиники и имена. Благодаря предварително

# 1
Здравейте,

Този форум е организиран от Медицински комплекс "Д-р Щерев" и в него на Вашите въпроси отговарят специалисти, които работят именно в този център.
При нас имате възможност да направите манипулацията, за която говорите, като преди това е необходимо да си запишете час за предварителен преглед с някои от нашите специалисти, за да може да се подготвят всички предоперативни изследвания и да минете на консултация с анестезиолог и кардиолог/интернист.

За повече информация за акушер гинеколозите, които преглеждат в Медицински комплекс "Д-р Щерев", можете да погледнете линка, който Ви прикачваме: http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=120&lang=bg

Поздрави,
Екип на Медицински Център "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт