Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз още в самото начало си казвах, че не пуша. Само тук в темата не посмях да се запиша, струваше ми се много страшна  Mr. Green Joy

дамскосърце, честити 3 месеца  Simple Smile

# 106
20- ти ден. Продължаваме!

# 107
  • Бургас

Браво! Най-трудното си го минала, вече ще е все по-леко. Simple Smile

zveti81, как опази тайната и от мъжа си? Grinning Аз също спрях цигарите докато бях болна и след това реших да не паля повече. Обаче на всички казах. И точно това ми помогна най-много - как да се предам, като се похвалих. Laughing И без това никой не ми вярваше, трябваше напук да докажа, че мога да ги спра.

дамскосърце, честито тримесечие! Grinning Все така и за напред!

# 108
Мария, снощи вече му казах, че не съм пушила 10 дни, изобщо не му направи впечатление. Сигурен е, че ще ги пропуша отново.  Embarassed При мен критичния момент е вечер, дано да успея. Няколко неща ми направиха впечатление за краткото време в което не съм палила цигара и само заради това си струва:
- не получавам сърцебиене
- като че ли отделям повече време на детето вечер, вместо да мръзна на терасата пушейки
- тази сутрин се събудих по рано и като че ли по отпочинала и без главоболие

# 109
2 месеца!!!  Heart Eyes
Голям кеф.
Обаче не ми беше толкова голям кеф, след като се претеглих сутринта.
Тегля се много рядко, сигурно 2 или 3 пъти в годината. Напоследък забелязах, че дрехите са ми тесни, дори якето ми е тясно, срам. Е няма да ви кажа колко съм напълняла, срам ме е, защото е много. Още днес вземам мерки, нетърпимо е. Ще ми е много трудно, но ще се справя. Щом си цигарите успях и с килограмите ще успея.

# 110
alina_si, нещата ще се нормализират, в началото си е съвсем нормална реакция на организъма, при това положителна Simple Smile

"Забавения метаболизъм се дължи на понижения сърдечен ритъм след отказване на цигари. Според проучвания сърцето на един пушач бие с общо 10 000 удара повече на ден от това на средностатистическия непушач, тъй като никотина играе ролята на стимулатор за сърцето да бие по-учестено. Имайки впредвид, че сърцето извършва около 72 удара в минута, тази разлика от 10 000 удара не е чак толкова голяма. Тя обаче може да предизвика увеличаване на теглото на човек с до 3 кг."

Копирано от тук.

Браво Simple Smile

# 111
Благодаря ти.
Знам си аз че има връзка килограмите с отказването на цигарите, защото преди си поддържах горе долу едни килограми.
Де да бяха качените килограми 3. Те са много повече. Реве ми се. Аз съм си едричка по-принцип, но това вече е нетърпимо. Ще ги боря.

# 112
  • Бургас
Алина, поздравления за 2-та месеца без дим! Grinning
Килограмите ще ги борим, няма как. Аз за месец и половина качих 5 кг., но след след празниците свалих 1 кг. Разбирам те чудесно как се чувстваш, защото и на мен по едно време ми беше много криво. Може би защото за кратък период настъпват тези промени и нямаме време да свикнем.

# 113
Благодаря ти.
Знам си аз че има връзка килограмите с отказването на цигарите, защото преди си поддържах горе долу едни килограми.
Де да бяха качените килограми 3. Те са много повече. Реве ми се. Аз съм си едричка по-принцип, но това вече е нетърпимо. Ще ги боря.

Алина, идвай в темата за 90 дневната диета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762303.0. Режимът е супер, хапваш си от всичко и сваляш.

# 114
Алина, идвай в темата за 90 дневната диета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762303.0. Режимът е супер, хапваш си от всичко и сваляш.

Но 1/4 от месеца - 8 дни, е гладуване (7 на плодове и 1 воден)  Peace

# 115
Най-много кг се качват първите 3 месеца. След това мисля, че се закотвяш там или тръгваш надолу. Аз качих около 5, а сега съм само на около 3 плюс.

# 116

Но 1/4 от месеца - 8 дни, е гладуване (7 на плодове и 1 воден)  Peace

Е, трябва и жертви. С този режим свалих над 20кг.

В момента много ми се пуши, казаха ми, че ще ме съкратят, треперя и ме избива на рев. Факт е, че не си харесвам работата, но и без нея...  

# 117
zveti81 този режим не е за мен.
Както казва човечето, то 1/3 от дните се гладува. Това си е психически тормоз направо.  Laughing
Аз съм си харесала Системата минус 60.
Сега остава да успея да си я приложа и всичко ще е наред.
Мaрия  5 си е направо добре.
Хора аз съм качила 10 килограма. Честно ви казвам, не знам как се побирам в дрехите си.
Аз съм и склонна към напълняване, но това вече е чудно.

zveti81 всяко зло за добро. Ще си намериш друга работа. Заради това не си струва да пропушваш и да се ядосваш. Започни да гледаш обявите. Освен това ако те съкратят, в рамките на един месец ако не си намериш работа, работодателя е длъжен да ти плати една работна заплата. След това ще вземаш 60% от това на което са те осигурявали няколко месеца, в зависимост от стажа ти.
Ако те осигуряват на прилични пари, това си е направо глътка въздух.

# 118
  • Бургас
zveti81, дано нещата се развият възможно най-благоприятно за теб! Но и да запалиш няма да се почувстваш по-добре, тъкмо обратното.

Най-много кг се качват първите 3 месеца. След това мисля, че се закотвяш там или тръгваш надолу.

Мисля, че това е вярно или поне силно се надявам да е така. Grinning Аз наистина се закотвих и не помръдвам. Дори и да не сваля качените килограми ще ми е достатъчно да не качвам повече.

# 119
Благодаря за куража момичета! Знам, че ще ми стане гадно ако запаля, нито пък ще се почуствам по-добре.
Алина, успех в свалянето и после да се похвалиш с резултата!

Защо съм такъв човек, който трудно приема промените? Не си харесвам работата, от месеци си търся нова, а сега имам възможност да се  отърва от нея,  а ми е гадно и тъпо. Как да се променя не знам?

Общи условия

Активация на акаунт