Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
И от мен едно браво.
  bouquet  bouquet  bouquet
Мaрия, като ти гледам аватара всеки път и си мисля, колко е добър за стимул, чак мен ме стимулира и едно такова ми е готино че не пуша, нищо че ужасно ми харесва снимката и пушещата мадама.

# 226
  • Бургас
Ха, Алина, благодаря! Grinning Аватара ми е доста стар. Опитах се да го сменя, но не успях. После ми стана носталгично - толкова съм свикнала с него та се отказах да го махам. Simple Smile

# 227
Ха, Алина, благодаря! Grinning Аватара ми е доста стар. Опитах се да го сменя, но не успях. После ми стана носталгично - толкова съм свикнала с него та се отказах да го махам. Simple Smile

И аз така. Simple Smile))
Дръж си го. Казвам ти, стимулиращ е, освен това ти си си ти с него. Simple Smile

# 228
  • София
Момичета, минавам да ви почерпя за моята сладка победа.
Днес станаха 9 месеца откакто не димя, смърдя и т.н.
Много съм щастлива
Заповядайте:

Супер си !!  Hug
Ти вървиш около 3 месеца пред мен.Помня,че като се записах в темата и като видях ,че не пушиш 3 месеца искрено ти се възхитих  Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 07:15 от Mishel9

# 229
  • Велико Търново
Здравейте на всички.От няколко дни само ви чета,сега се реших и аз да пиша.На 32 г съм,пуша от 15 годишна,това са 17 год.по 1 кутия на ден,мъжът ми също пуши по 1,от около година уж все ги спираме,не ни стигат парите всеки месец с около 300 лв-точно колкото даваме за цигари и само се тровим,повече е навик,особено с кафето,след като се нахраним или ако пием нещо.Навън като изляза с детето на разходка,той си играе-аз все пуша.Пушим единствено на терасата,но детенцето ни като влезем и казва-ауу,махай се миришеш на цигари,той е 6,знам,много е гадно да смърдиш,бях болна и не пуших половин ден-хаха и мъжът ми миришеше отвратително.Вземали сме и на заем за цигари-ужасно е.Та така,до вчера-решихме-край вече.От вчера не сме пушили,нито снощи,нито сутринта с кафето.Мъжът ми беше убеден,че ще си взема и Табекс и лепенки,на работното му място всички пушат и се пуши постоянно,но каза ,че не му е необходимо-не му се пушело и толкова-решил си е човека и се чуди защо е пушил 20 год.а не ги е отказал.Така,аз обаче дето си мислех,че ще кажа раз-праз,не издаржах и преди малко си взех една кутия-тайно и с кафенце.....и казвам,не не пуша,спокойно.Ще си я скрия и така,помагайте мили дами,май нямам никаква воля.Ужас,мисля си да си нарежа цигарите,да ми стане гадно за парите и край,вие как успявате.Та това е нашата история,извинете ме,че стана толкова дълго.

# 230
Аз ги отказвам за втори път  Laughing , тъй като съм бременна с второто ни дете. С първото ги отказах от раз и не пушех през цялата бременност. Сега се ядосвам на себе си, че след раждането пак пропуших, всички пушат, да не остана по-назад. Сега пак ги отказах от раз, не ми се пуши, дано не посегна към цигарите повече. Пожелавам си го от сърце, дано завинаги се отърва от този смрадлив навик.

# 231
Mimi_32, коментирахме напред, че хората са различни. За мен беше успокояващо да знам, че имам цигари до мен и не пуша, защото не искам, а не защото нямам. При други това не влияе добре и се изкушават. Прецени как е по-добре за теб и действай Simple Smile

Добре дошли с мъжа ти и успех! Не е трудно, щом ние сме успели, всеки може Simple Smile

ElishaC, дано този път е по-успешен!   bouquet

# 232
  • София
Mimi_32, толкова ми е познато това,което си споделила.  Аз сега също съм в процеса на спиране.  Моята истори съм я разказвала тук и няма да се повтарям. Установих, че сутрешното кафе си го пия без проблем без цигарата. Ако в този момент запаля, ще нанижа още много..... 

# 233
  • София
Мими, пуших 19 години. Отказах ги от раз. Прочети книгата "не пуша вече" има я в chitanka.info. Тя е някак надъхваща и си науми, че тя ти е изходна точка. Сложи си линийка като нашите, от която да се вижда колко пари си спестила! И спокойно. Не се самонаказвай! Уцели си точния момент. Много странно звучи, ама е много лесно отказването след втория, третия ден. А относно кафето-първите 4-5 дни не пих кафе, а се наливах с чай от мента!

# 234
Mimi_32, момичетата са ти дали добри съвети.
 300 лв. са си много пари. Аз харчех над 100 всеки месец...Да ти кажа "отделяй ги за детето" не мога, колкото и да е логично, защото самата аз не само, че нямах сили за това, но и редовно им бърках в касичките Embarassed Ти самата трябва да го поискаш, няма смисъл от криене, най-много да ти нарасне чувството за вина...Наистина, прочети книгата на Кар, обмисли нещата и давай с гордо вдигната глава-не жертва, а победител! Simple Smile
ElishaC, добре дошла при нас! И аз ги отказвам за втори път, по-лесно ми е, този път трябва да успеем форевър Hug

# 235
 Да ви разсмея малко с моите нови "проблеми". Хубаво, не пуша, за сметка на това спортувам сериозно, абе направо всеки ден- не съм свалила много, но тялото ми е стегнато и много си се кефя....обаче! Както ми светна кожата, така и взеха да ми се задълбочават някои бръчки и съм убедена, че това е от спорта Crazy По принцип избягвам мимиките, но като правиш коремни преси и се напрягаш.....нали се сещате-онези спортистки със суровите лица. Ама аз не искам такова лице, колкото и да лъха здраве! Та сега....чудя се дали да не се отдам просто на танци, но колко трябва да танцувам из къщи, за да се натоваря Joy Вие спортувате ли?

# 236
Аз се опитвам да правя упражнения вкъщи, но е рядко.
Трябва да ги засиля, защото откакто не пуша, съм качила много килограми.
Положението е просто стресиращо.

# 237
  • Бургас
Оххх, голяма си скица.  Joy
През седмицата не ми остава много време за спорт, всеки ден съм на работа. Но в събота и неделя въртя Зумба на конзолата. Ще взема да стана нЕкоя гореща танцьорка. Laughing Ама не забелязвам съм се стегнала. Laughing
Ти освен преси какво друго правиш?

# 238
  • София
Опитвам се да стигам до фитнеса 2-3 пъти седмично, но напоследък си търся оправдания, за което ще се наритам  Embarassed Мъча се и с малко йога сутрин.
По колко вода пиеш дневно, дамскосърце?

# 239

ElishaC, добре дошла при нас! И аз ги отказвам за втори път, по-лесно ми е, този път трябва да успеем форевър Hug
Дано! Не пуша отскоро, от 21.01.2014, но не съм се изкушила да припаля, което е добре. Стимулът ми е доста голям. Мъжът ми отказа цигарите преди 5 години, което мисля, че доста  ще ми помогне да не пропуша след раждането. Няма да има кой да ме изкушава  Mr. Green . Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт