Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Аз дори карам моите колеги да ме викат когато пушат, да им правя компания, защото иначе нямам повод да изляза навън на чист въздух...

Това всъщност не е толкова лош похват, защото реално промените в ежедневието не обхващат и други навици, което намалява стреса Simple Smile
Т.е. всичко си се запазва, само дето ти не пушиш.

# 496
  • Бургас
Аз дори карам моите колеги да ме викат когато пушат, да им правя компания, защото иначе нямам повод да изляза навън на чист въздух...
Това всъщност не е толкова лош похват, защото реално промените в ежедневието не обхващат и други навици, което намалява стреса Simple Smile
Т.е. всичко си се запазва, само дето ти не пушиш.

Точно това исках и аз да кажа.  Grinning
За това в началото излизах заедно с мъжа ми като пуши, ама без да пуша. Сега вече нямам тази необходимост и той си излиза сам.

# 497
И аз съм Овен

На мен не ми пречи, че мъжа ми пуши. Преди заедно, сега сам си пуши на терасата. Много важно ритуалът  Stop

За гордостта ми се случи, когато за пръв път при лекар, на въпроса "Пушите ли", казах Не...чак звучеше невероятно от моята уста. Изкефих се.

Четец и аз исках много, ама ме излъгаха тук в магазина, че четял само амазонски книги..После разбрах от българи, че не било така  Simple Smile Ама немецът тук така ми каза и аз като не съм се интересувала и повярвах  Simple Smile

# 498
  • София
Някой знае ли за този сайт ?  newsm78

http://www.cigarette.com/quitsmoking11.htm Уникален  е !:)

В него има и някакви игри, които те занимават ,когато си стресиран .Явно целта е да преодолееш напрежението чрез тях ,а не чрез цигара  Crazy

http://cigarette.com/quit%20smoking%20circles.htm

A това е  цитат на Сюзън Конъли ,едно от рекламните лица на Марлоборо,която описва какво е да си болен от белодробна емфизема:
П.С ако някой има желание може да го преведе на български

You die a little each day. However, there are times when you hasten it by catching a common cold, which quickly turns into pneumonia and you get to go to the hospital. In that case, you may speed up your death by several months or even a year or two. You might get to spend some time attached to the ventilator, a life support that does your breathing for you. As you die, your body may swell up from the medication and you will probably get cataracts in your eyes, blurring your vision until surgery corrects it.  Also, your bones become brittle and you can break a bone even without falling. Your skin will age like something in a science fiction movie. The doctors call it Onion Skin. You may have to leave your home that you love because the altitude is too high for your disease. The disease is Emphysema and it is caused by smoking."

А този експеримент направо ми изправи косата  Sick

http://www.cigarette.com/36_tar_quitsmoking.htm

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 20:37 от Mishel9

# 499
Харесва ми ината ви, и аз съм голям инат -лъвица съм и в началото това си казвах инат за глупости, а за важни неща-не. И мен никой не ме подкрепяше в началото - дали това не ми помогна.  Simple Smile

# 500
да ви кажа и аз вече установих ,че ми трябва малко повече инат,за да успея.....и така снощи ритуално си изпуших последната цигара от кутията и казах стоп,та да видим днес как ще е ....сега си пия кафето и ви чета,няма да съм на работа 2 дни и кой да ме подстрекава,така че смятам тези   два дни да успея...просто натиснах копчето ИНАТ.....може да досаждам тук,но смятам да се справя!

# 501
  • Бургас
Досаждай колкото трябва.  Hug И аз в началото колко мрънках. Mr. Green

# 502
Благодаря Мишел  Peace
Сложих линка на 1 страница

# 503
краси2, успех! Можеш да ни "досаждаш", колкото си искаш, ние е помагаме  Hug  

# 504
Благодаря, Mishel9! Преведох си го, но английският ми не е достатъчно ок, за да творя тук Simple Smile
 краси2, успех! Нося си в чантата 1 картонче, което ми се падна на Коледа в парче торта Неделя- "Да се пребориш с лошите навици е по-лесно днес, отколкото утре" Конфуций. Пожелавам го на всички, аз от днес пак ще боря алкохола Rolling Eyes
За досаждането мога да кажа, че по мои наблюдения нашият форум е изключително активен и с бодър дух, по-добре да пИшем, отколкото да пУшим, нали така, краси2  Simple Smile

# 505
Здравейте.
Вчера имах една стрсова ситуация, тя си е нормална и за 99% от хората е сигурно нормална, но аз го преживявам много зле това (срам ме е да кажа), та след като свърши всичко, аз бях почти пред разпад от нерви, излязох при колата при мъжът и му казах: толкова ми е зле, че искам да изпуша една цигара. Той: по-добре недей.
Никога не съм очаквала от него да ми каже това, той и до сега не ми е казал нищо по повод отказването ми, а и той си пуши доста. Неговите думи ми бяха като отрезвителен шамар. Ако не ми беше казал това, сигурно щях да запаля, не знам, а може би не, но е факт че си го мислех и исках.

# 506
  • София
Такива моменти ще има много,просто си търсим повод за цигара,а като я изпушим,ни остава гадното чуство,че сме се предали.Тогава,си даваш сметка,че цигарата не ти е помогнала,ама хич.Хората,които не пушат как се справят с проблемите?
Браво на теб,че не си запалила.На мен днес ми е трети ден,а ми се пуши.Заинатила съм се,пък ще видим до кога.Наргилето брои ли се за пушене  Flutter

# 507
Благодаря ви момичета,много сте мили! Много ми е от полза подкрепата ви...ей сега вече ми се допуши ама се инатя и си повтарям не пуша не пуша....и влизам тук да почета.....и няма да запаля де ще стискам,

# 508
Думите са важни, определено. ММ и досега не ми е казал нещо похвално, което преди ме дразнеше. Знам, че е доволен, но...и да пуша, все по един начин май ме възприема. Е, сега ме целува повече, или по-скоро аз го целувам много повече, защото като пушех( а пушех нонстоп), не исках да му мириша на цигари. По същия начин и децата си гушкам, когато ми се ще, а не да са минали поне 10мин. откак съм пушила Crazy и това ме прави много щастлива!!! Малко се отплеснах. Та за думите, няма да забравя как едни приятели( страстни пушачи) веднъж ми казаха, че много се гордеят с мен, че съм победила този порок. Аз после пропуших и ме беше срам от тях известно време, но....думите им и сега ме топлят. Браво на мъжа ти,  alina_si, и най-вече браво на теб, това си е цяла победа! Hug

# 509
  • София
Мен също,уж всеки на шега приемаше моето непушене,и когато пропуших пак,едва ли не им разбих мечтите,че един ден и те ще успеят.И,също се криех че пуша,беше ме срам.

Общи условия

Активация на акаунт