Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте! Преди малко пуснах поръчка с 4 артикула, 2 от които с доставчик различен от амазон - 2 бутилки.  Прие ми поръчката както трябва. Сега гледам, че в "моите ордери" е само едната бутилка, а всичките 4 артикула стоят в кошницата. Много странно. Не знам дали ме разбрахте Rolling Eyes
Много странно наистина, защото ако едната бутилка ти е в хисторито, значи трябва да е изчезнала от кошницата, поне тя. А ти казваш, че и четирите артикула са още в кошницата.
Изтрий поръчката и опитай пак. Рефрешвай няколко пъти кошницата, преди и след поръчката.

# 166
  • София
Изтрих поръчката. Влезнах в кошницата, изтрих двете шишета /с доставката ми идваха доста скъпо/ и я пуснах наново. Благодаря много! И аз не знам какво стана.

# 167
На първа страница пише, че във виповете мога да вляза с моята регистрация в Амазон, но не мога?

# 168
полето за въвеждане на паролата от амазон е малко по вдясно.Има бутонче,че искаш да се логнеш с амазон акаунт Peace.В немския е -anmelden mit Amazon

# 169
Dobra случила си на разбран човек. На мен няколко пъти са ми  отказвали поръчки поради изчерпване и няколко дни по-късно се появява на редовна цена. Този глобус http://www.amazon.co.uk/Trends-Uk-SM05-Explorer-Globe/dp/B0081GK … mp;keywords=Globe го чаках близо месец но тъй като за никъде не бързах а и го бях хванала за 10£ не се и обаждах да питам кога ще ми го пратят тъй като виждах че не се предлагаше повече от продавач амазон! Отказаха ми и след 2-3 дни се появи. Според мен правят така точно за да те принудят да си го вземеш на редовна цена. Не съм се разправяла и не съм писала.
Преди 2 дни се похвалих с един комплект на WMF детски прибори http://www.amazon.co.uk/WMF-1282409980-Childrens-Princess-Drinki … ords=wmf+princess от склада и няколко часа по късно видях че в шишето на дъното има петно което прилича на ръжда и е неизползваемо за мен.  Писах им и немците ми предлагат да ми върнат 2€ което е смешно при положение че разликата между комплектите с и без шише е 10€ а тогава и двата комплекта бяха намалени и разликата беше 4€. За мен е неприемливо предложение и не ми се разправя. Жалко само за детето че ще остане разочаровано, но ме е страх да го ползвам така. Питах ги за замяна и това отказват тъй като е от склада, предлагат ако искам да им върна целия комплект. Но вече почнахме да ползваме приборите и си ги харесва собственичката и ще се задоволим с това. Явно от склада е по трудно ако има проблем продукта, но слава богу поръчвам само играчки. Но ще имам едно наум.
Случвало ми се е това с предлаган рефънд на смешна стойност. Тогава им пиша колко искам директно. Като теб посочих, че редовната цена е била толкова или ти ще пишеш, че единия комплект бил с 4 евро по-евтин или 10 е (че нещо не разбрах) и ще си искаш разликата, защото шишето е неизползваемо и все едно си купила без шише Peace
Върнаха ми парите веднага като видяха, че мога да смятам с + и -  Laughing

# 170
Момичета  досега не съм връщала нищо на amazon.de какво точно трябва да направя? Трябва ли да ги уведомя, че ще връщам стоката предварително newsm78. Как стои въпроса с връщането ако съм пазарувала с посредник?От къде да взема адреса, на който трябва да върна стоката? Колко време след като съм закупила стоката мога да я върна?
30 дни ти е срока. Като влезеш на поръчката и натиснеш бутона за връщане/замяна даже ти дава точната дата. До тази дата трябва да си пуснала пакета, а кога ще стигне друг въпрос. Ако се наложи да покажеш клеймото...
Аз имам във Випа да връщам и както се мотах и не го направих по празниците, за да не е в навалицата сега ще си платя с това изискване за приоритет ooooh!
Дали може да се ползва за тях безплатното връщане за, което дадхте линк ако е по мое желание newsm78

# 171
  • Димитровград
Момичета искам да махна абонамента си за Amazon Prime,изчетох поста на първа страница но не мога да намеря къде се намира Prime Settings, Embarassed Embarassed Embarassedможе ли някой да ми обясни .
Благодаря много.

# 172
  • София
Здравейте ! До избрания артикул има надпис "this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery". Това значи, че когато избирам начин на доставка трябва да отметна именно Super Saver Delivery, за да ми е безплатна доставката, така ли? Това дали ме ангажира с нещо друго, не съм много на ясно?

# 173
Момичета искам да махна абонамента си за Amazon Prime,изчетох поста на първа страница но не мога да намеря къде се намира Prime Settings, Embarassed Embarassed Embarassedможе ли някой да ми обясни .
Благодаря много.
Ами има линк в акаунта ти в Амазон. В по-долната част на страницата има си надпис Prime и като кликнеш от лявата страна имаш опция да не го продължаваш....

Settings ---- Manage Prime Membership---

# 174
  • Варна
Здравейте ! До избрания артикул има надпис "this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery". Това значи, че когато избирам начин на доставка трябва да отметна именно Super Saver Delivery, за да ми е безплатна доставката, така ли? Това дали ме ангажира с нещо друго, не съм много на ясно?
Да, но само до английски адрес. И ако продавача е амазон, стойноста на поръчката трябва да е над 10 паунда. В противен случай просто ще липсва тази опция в списъка, когато трябва да избереш, преди плащане.

Благодаря много.
Ако е в англииския, виж тук:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201277300 и тук : http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=200421650

# 175
# 176
  • София
Благодаря, k a t r i n!  Hug

# 177
  • София
Здравейте, имам въпрос относно връщане на дефектна стока.
Купих обувки, които не харесах особено, но тъй като имат и дефект искам да върна. Имам и снимки на повредата - има разрез върху кожата (не е одрано, с нещо много остро е направено) и нещо вътре като дебел конец/или парче кожа между двете кожи -  http://media.snimka.bg/s1/3090/032423670.jpg
Не е проблем при транспорта, тъй като кутията е перфектна, всяка обувка беше уплътнен а с хартия и във найлонов плик.
1. Влязох в поръчката.
2. Маркирах, че искам да ги върна поради дефект.
В прозореца, който се отвори, се опитах да обясня проблема, но се каза, че са ми малко символите 200 бр., за да обясня.
3. Потвърдих, че искам етикет. Сега имам етикет, но не знам какво да правя с пощенските.
Да им допиша ли причините да връщане на листа, който е с баркода?

# 178
  • Варна
Desem, трябвало е първо да пишеш на продавача. Да кажеш, че се налага да върнеш обувките, защото са дефектни и да прикачиш снимките. Пишеш и колко ще са пощенските, горе-долу, както и че очакваш да ти ги възстановят. Направи го сега и изчакай да видиш какво ще ти предложат.

Поръчах този суитшърт: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004ZBFPZK/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 , р-р 3 год. Размерите за 5 год. също са намалени с 83%

# 179
  • София
Desem, трябвало е първо да пишеш на продавача. Да кажеш, че се налага да върнеш обувките, защото са дефектни и да прикачиш снимките. Пишеш и колко ще са пощенските, горе-долу, както и че очакваш да ти ги възстановят. Направи го сега и изчакай да видиш какво ще ти предложат.

Поръчах този суитшърт: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004ZBFPZK/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 , р-р 3 год. Размерите за 5 год. също са намалени с 83%

Ами продавача е амазон  newsm78
Aз си мислех, че ще получа първо email, а не директно етикет.

Общи условия

Активация на акаунт