Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, мили дами! Извинявам се, че нахлувам в темата по този начин... Имам един въпрос, който може би е обсъждан преди, но съм в търсене на бърз отговор.
Харесах си рокля от английския Амазон, въведох всички нужни данни и преди финализиране на поръчката изведъж доставката от 7,99 стана на 29,99 паунда. Възможно ли е наистина поръчката ми да излезе толкова "солена"? Или в случая е по-удачно да се обърна към преносвач  newsm78

# 376
Взех този часовник Касио за подарък  Sunglasses
https://www.amazon.co.uk/dp/B000NG7YKK?&camp=1406&creati … AAW7FCMYTQ4G&

# 377
  • Варна
Здравейте, мили дами! Извинявам се, че нахлувам в темата по този начин... Имам един въпрос, който може би е обсъждан преди, но съм в търсене на бърз отговор.
Харесах си рокля от английския Амазон, въведох всички нужни данни и преди финализиране на поръчката изведъж доставката от 7,99 стана на 29,99 паунда. Възможно ли е наистина поръчката ми да излезе толкова "солена"? Или в случая е по-удачно да се обърна към преносвач  newsm78
Обърни се към превозвач  Laughing

# 378
Харесах си рокля от английския Амазон, въведох всички нужни данни и преди финализиране на поръчката изведъж доставката от 7,99 стана на 29,99 паунда. Възможно ли е наистина поръчката ми да излезе толкова "солена"? Или в случая е по-удачно да се обърна към преносвач  newsm78
Обърни се към превозвач  Laughing

Благодаря за отговора! Дано с превозвача да нямам проблеми  Simple Smile  Hug

# 379
Защо не ми отваря намаленията...от моя теВЕлизор ли ще да е? На 31 януари ли започват?

# 380
  • София
Защо не ми отваря намаленията...от моя теВЕлизор ли ще да е? На 31 януари ли започват?

Пробвай с друг браузер,сега са намаленията.

# 381
  • София

Аз го отварям с Мозила. Сега са намаленията, в имейла пише от 25.01 до 28.01. и вече е пообрано.

# 382
Аз да се похваля  Sunglasses Нали бях в търсене на часовник  - сина ми си хареса този и вече го очакваме с директна доставка до България. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FCD8052/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1
Надявам се изборът да е добър.

# 383
момичета дайте нещо за пълнеж  Praynig

# 384
  • Варна
На каква сума и от кой сектор предпочиташ?

# 385
# 386
исках на по малка сума от 10 паунда но явно няма да стане
Благодаря   bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 22:10 от snow22

# 387
ако е за да хванеш безпл. доставка -книги цък       повече

# 388
  • София
Това с безплатната доставка, когато има книги, отпадна за английския Амазон, мисля Sad

# 389
  • на земята
То какво намаление,нищо няма интересно,вие харесахте ли нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт