Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Зная, че доста от вас си поръчаха кани Брита от тук и филтри за тях. Моля да ми препоръчате изгодно намален модел в момента, от който сте доволни. Разгледах ги, но не мога да избера.  Thinking
Искам да има датчик и да не е прекалено голяма, за да може да се слага в хладилник.
А филтрите универсални  ли са?! Rolling Eyes
Заповядай:
http://www.amazon.co.uk/BRITA-Elemaris-Meter-Black-Filter/dp/B00 … mp;keywords=brita  побира се в хладилник на вратичката поне според картинката на кутията
http://www.amazon.co.uk/BRITA-Maxtra-Water-Filter-Cartridges/dp/ … mp;keywords=brita по-евтини от 2,50 п бройката аз не съм купувала

# 496
# 497
  • Бг
От детските препоръчвам и Рикоста-та. Говоря от личен мой опит, взимала съм за себе си от марката едни боти от детската секция. С някаква мембрана са, водоустойчиви. Втора година ги нося и са перфектни, краката и в най-големите снегове и киши са ми били сухи и топли.
Може ли да покажеш кой е този сполучлив модел.

Сикрет, моделчето е това. Изчерпано е. Аз когато го поръчвах беше в детската секция и се водеше унисекс. Сега гледам, че пише, мъжки  Joy, но мъжки, детски, унисекс, аз си ги нося и съм доволна. Взимала съм ги края на 2011 г. за 36 евро. Като фасон са грубички, но за мен е по-важно, че краката ми са сухи и топли. Вчера в най-голямата киша се държаха перфектно. Като единствен минус само мога да отбележа това, че подметката се хлъзга на лед.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 08:50 от Alexa_a

# 498
  • DE
Снощи поръчаш обувки от амазон с празна карта. Дали ще изчакат да внеса днес пари или ще трябва отново да плащам  newsm78

# 499
  • Бг
Снощи поръчаш обувки от амазон с празна карта. Дали ще изчакат да внеса днес пари или ще трябва отново да плащам  newsm78

Какво значи, "или ще трябва отново да плащам"  newsm78 ?
Ще те изчакат. Чакат 5-7 дни, като ти напомнят периодично, че има проблем с плащането, и колко още дни ти остават, за да платиш.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 09:12 от Alexa_a

# 500
# 501
  • DE
Alexa_a, благодаря. Значи изчакват.

Попитах, защото имах имейл и там пишеше, че има проблем и да платя отново и тн...

# 502
  • София
Дойдоха ми тиганите http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A3PXW54NI3DFUP&asin=B0 … 0B5R8ZOK&fc=1

Мисля са добре, като изключим факта че най малкия ми е зверски надран при транспорта мисля от вътрешната страна.
Тефлона знам че надере ли се отива в коша, вероятно и с керамиката е така, не съм надирала още керамика  newsm78.

Някой поръча комплекта с тенджери, а дали го получи?

# 503
В такъв случай дали не може да се иска рефънд?

# 504
  • София
В такъв случай дали не може да се иска рефънд?

Вече си поисках и ми дадоха 3 евра  newsm78, или да ги връщам
Аз си искам целия комплект с трите тигана и три евро не ми е оферта особено. Ще ми поемат пощенските така че, явно ще пътуват. Само че за 4 кг с бг пощи ще им платя сигурно колкото ми струват тиганите.

# 505
Тази кореспонденция на какъв език я проведе? Дали ще стане с английски?
Питам, че и аз утре ще си получа комплекта, но кой знае в какво състояние.

# 506
Дойдоха ми тиганите http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A3PXW54NI3DFUP&asin=B0 … 0B5R8ZOK&fc=1

Мисля са добре, като изключим факта че най малкия ми е зверски надран при транспорта мисля от вътрешната страна.
Тефлона знам че надере ли се отива в коша, вероятно и с керамиката е така, не съм надирала още керамика  newsm78.

Някой поръча комплекта с тенджери, а дали го получи?
А има ли някакъв код за отстъпка. Сега сложих един комплект за 39 евра, начислява доставка. Досега не съм пускала от сайта.

# 507
  • София
В пощата ли получи тиганите?

# 508
  • София
В пощата ли получи тиганите?
Не, с куриер дойдоха на ин тайм, UPS, имаха си проследяване.

# 509
И моите са дошли, но довечера ще ги видя в какво състояние са. Дано всичко да е наред.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт