Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
АЗ сутринта получих комплекта от 5 части с тиганите. Моя малкия също има драскотини и явно всички ще са така заради пуснатите само в найлонче дръжки за тиганите(идват разглобени) и така дере най-малкия тиган. Сега ще им пиша Peace

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 11:06 от drago_2008

# 541
  • София
АЗ сутринта получих комплекта от 5 части с тиганите. Моя малкия също има драскотини и явно всички ще са така заради хъснатите само в найлонче дръки за тиганите(идват разглобени) и така дере най-малкия тиган. Сега ще им пиша Peace
Някой тества ли тиганите вече? Ако не са хубави направо да ги връщаме  Grinning.

# 542
  • София
Здравейте Simple Smile Моля да ми препоръчате хубава ел. самобръсначка за любимия Simple Smile Покрай черния петък ги обсъждахте, но тогава не се вълнувах и не следях. Но пък сега той реши, че иска и ми поръча да събера мнения Simple Smile Благодаря  Hug

# 543
АЗ сутринта получих комплекта от 5 части с тиганите. Моя малкия също има драскотини и явно всички ще са така заради хъснатите само в найлонче дръки за тиганите(идват разглобени) и така дере най-малкия тиган. Сега ще им пиша Peace
Някой тества ли тиганите вече? Ако не са хубави направо да ги връщаме  Grinning.
Още не съм ги пробвала  Rolling Eyes
Ето какво обаче ми написа испанеца и естествено предложи да ги върна:
 I´m sorry you received a scratched pants  Joy  hahaha

# 544
Момичета, моля за отзиви за тази сокоизстисквачка, ако някой я е купувал.   bouquet

Тази е далеч по-добра: http://www.amazon.co.uk/Philips-HR1861-Whole-Fruit-Juicer/dp/B00 … ds=philips+juicer
В склада гледам, че я има за 57 паунда. Моята я купих за 49 паунда, работи 3-та година всеки ден по 2 пъти. Прави гладък сок, обаче, не нектар.

# 545
Тази е далеч по-добра: http://www.amazon.co.uk/Philips-HR1861-Whole-Fruit-Juicer/dp/B00 … ds=philips+juicer
В склада гледам, че я има за 57 паунда. Моята я купих за 49 паунда, работи 3-та година всеки ден по 2 пъти. Прави гладък сок, обаче, не нектар.

Какъв е на влажност отпадъкът ѝ?

# 546
Ужасно сух! Simple Smile

# 547
  • София
и почистването как е?
с цвекло дали се справя, че аз с него троша всякакви сокоизстисквачки.

# 548
Почистването е елементарно. Разглобява се на части много лесно и се мие под чешмата.
Баща ми точно за червено цвекло, ябълки и моркови я ползва. Няма никакъв проблем.
Можеш да идеш да я видиш в някой от нашите магазини. Когато я купувах тук беше 329 лв, сега е около 230 мисля.

# 549
Момичета, моля за отзиви за тази сокоизстисквачка, ако някой я е купувал.   bouquet

Ами пробвала съм да го пусна пак през машината и сок не капе, за разлика от Мулинекса който имах преди Филипса. Бих си взела филипс от слкада за 57 п. заради медународната има гаранция и факта, че тук ако се повреди може да я ремонтираш Peace

# 550
  • София
аз отдавна я оглеждам, но ми се щеше някой използвал да сподели.
сложих я в кошницата, за по-късно.  Mr. Green
тя беше и в сделките през декември, ама я изпуснах.

# 551
Цвеклото се пуска на 2-ра степен и си тече червен сок, и то доста.
Утре сутринта, когато правим пак, ще снимам видео и ще го кача някъде, за да го видите.
На Мулинекс не бих си взела нищо, и без пари да ми го дават. Горчив опит...

# 552
  • Luxemburg
От склада не бих взела техника, нали знете че са без гаранция в амазон, а само с 30 дневен срок за връщане. Последно взех едни прибори за хранене и част от комплекта не ставаше за ползване и ми обясниха че стока от склада не може да се заменя, няма гаранция а само мога до 30 дни да я върна и да ми върнат парите. Така че трябва да се има впредвид преди да се поръча оттам.

# 553
Цвеклото се пуска на 2-ра степен и си тече червен сок, и то доста.
Утре сутринта, когато правим пак, ще снимам видео и ще го кача някъде, за да го видите.
На Мулинекс не бих си взела нищо, и без пари да ми го дават. Горчив опит...
Ми не беше никак лоша моята сокоизтисквачка и малко сок се доизцеждаше в последсвие. И още работи а е на 15-16 години.
Имам и пекарна тяхна и съм много доволна от нея да не ѝ е уроки. Ама да не разводняваме темата, че обсъждаме Филипса... За почистването си ползвам четчицата, с която върви. Много е бързо, но все пак си има доста части, но коя машина ги няма Peace

# 554
Имам сокоизтисквачка към робота Филипс, изкарва много сок, цвеклото не е проблем, оставя суха пулпа.
Ако купувах сега обаче, категорично бих заложила на т.нар. "бавни" или "дъвчещи" сокоизтисквачки.
Slow Juicer / Masticating Juicer
http://www.amazon.co.uk/VonShef-Juicer-Masticating-Noise-Extract … words=slow+juicer
Методът на изтискване и различен, с мачкане, а не центрофугиране. Сокът е по-бистър и с повече запазени витамини. Освен това изтисквачките с центрофуга не вадят добре сок от домати и меки продукти тип къпини/малини. Бавните изтисквачки се справят и с това.
Гледах тестове м/у стандартна и бавна. Справят се еднакво на твърди зеленчуци като морков, но разликата на домат е сериозна в полза на бавната.

Общи условия

Активация на акаунт