Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Subscriber Exclusive: 20% off New Season--Enter Code 'SECRET20'
http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_219531_43986681_pe … /?node=4235418031

# 722
  • София
Момчета,поръчах едни ботуши от немският склад, но за доставка с превозвач.Снощи ги взех, но са ожулени на няколко места и искам да ги върна.Как става,след като са били доставени на немски адрес?Във формата за връщане трябва да напиша немският адрес ли? И дали ще ми върнат пощенските в такъв случай?

# 723
  • София
Момчета,поръчах едни ботуши от немският склад, но за доставка с превозвач.Снощи ги взех, но са ожулени на няколко места и искам да ги върна.Как става,след като са били доставени на немски адрес?Във формата за връщане трябва да напиша немският адрес ли? И дали ще ми върнат пощенските в такъв случай?

По пощата, сканираш разписката, пращаш им я и ти възстановяват разходите щом връщането е в 30-дневния срок.

# 724
  • София
А в сайта трябва ли да попълвам формата за връщане?

# 725
TETA1976 Първо се свържи с тях и им обясни ситуацията. Те ще ти напишат и какво да направиш, какво ще ти възстановят и т.н.

А относно "гневните" писма. Бях малко по-категорична, но не и груба. Просто наистина не очаквах такава небрежност и ми дойде като гръм от ясно небе. И аз съм съгласна, че като съпорт и реакция офлайн няма да намеря по-добро обслужване.

# 726
  • Стара Загора
Здравейте !
След като получих код за 20% намаление в английския амазон и го ползвах, трябва ли от някъде да се отписвам? Извинявам се за лаишкия въпрос Simple Smile

# 727
Момичета, от къде в сайта им пишете на испанците? Откъдето и да пробвам, се появява заявка за връщане на продукта.
И аз трудно го намерих  Confused ето линк  http://es.buyvip.com/yacontactus/ref=hp_200936600_ln_cu  аз го гледам през преводач, че трудно го намирам. Натискам  Other options и се активира връзката с чата и по имейл
И аз да кажа - това,че са гневни писмата изобщо не означава,че са груби  Wink И аз като Eona бях доста категорична в това, което искам да направя, но не и груба Wink

# 728
  • Сливен
Влизам за едно бързо похвал
Днес го взех от Еконта, дъщеря ми още не го е видяла/за нея е/, но по мое мнение прекрасен Grinning

# 729
Днес го взех от Еконта, дъщеря ми още не го е видяла/за нея е/, но по мое мнение прекрасен Grinning

Ще може ли да му направиш някоя снимка? Благодаря!

# 730
  • Сливен

Ще може ли да му направиш някоя снимка? Благодаря!
Никакъв проблем, но снимки след като се прибера от работа Peace

# 731
  • Там, където ме обичат

Точно влизах с намерение да питам дали някой е поръчвал Майкъл Корс.
Моля и аз за снимчици.  Praynig

Да попитам също как да филтрирам така, че да ми излиза само наличната стока.
Харесах си сумa ти неща и все AUF LAGER.

# 732
  • Варна

AUF LAGER. значи, че са налични.  Laughing

# 733

Това означава,че е налично  Laughing

# 734
  • Там, където ме обичат
Ама разбира се!
  smile3538 smile3538
Мерси, мацки!
Уффф, русото е диагноза.
Май ми е време да си тръгна за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт