Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Бг
Moмичета, какво включва според вас този комплект:
а това?

Али, включва две калъфки и плик, без долен чаршаф. Вторият комплект е за детско легло, включва калъфка и плик.

благодаря за темата   bouquet

моля ако някой има мнение за тези прибори нека  сподели,никъде ненамирам отзиви
http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_43426501_dli12?src=email& … qd_g_b_img_d_34_1

ако поръчам от тук,как е доставката?до колко време пристигат нещата ?до сега съм пазарувала само от немския и английския Амазон.и не съм наясно.

Кокович, мнение за приборите не мога да дам. Знам само, че марката е една от най-добрите. Поръчвай смело до БГ адрес, доставката е една и съща навсякъде. Харесай си още нещо, за да минеш 100 евро и да ти е БД до тук. Зависи кога ще ти ги изпратят. Аз съм пазарувала два пъти от испанския ВИП, нещата дойдоха много бързо, с UPS.

# 76
  • Стара Загора

http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_43426501_dli12?src=email& … qd_g_b_img_d_34_1

ако поръчам от тук,как е доставката?до колко време пристигат нещата ?до сега съм пазарувала само от немския и английския Амазон.и не съм наясно.

Кокович, мнение за приборите не мога да дам. Знам само, че марката е една от най-добрите. Поръчвай смело до БГ адрес, доставката е една и съща навсякъде. Харесай си още нещо, за да минеш 100 евро и да ти е БД до тук. Зависи кога ще ти ги изпратят. Аз съм пазарувала два пъти от испанския ВИП, нещата дойдоха много бързо, с UPS.
благодаря за отговора,убеди ме , момичета ако може нещо да ми препоръчате за 5 евро ,да допълня и да полвам бд  Simple Smile

# 77

получих си фритюрника https://www.amazon.co.uk/dp/B0042EU3A2?tag=b1a1e1f1ff-21&cam … ;&tag=bgma-20,взех го на по ниска цена.Надявам се да е сполучлива покупка. Grinning

Аз имам тези прибори, но в по-малкия сет - с по 6 броя от вид. Не ги използвам ежедневно и не мога да дам мнение относно това как ще се държат при продължителна употреба. Като единствена забележка мога да посоча само това, че лъжиците са доста големи според мен.

# 78
тук има тема за уреда,може да прочетеш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682816.315

чела съм я, от там се запалих Simple Smile имам си идеален иноксов фритюрник вкъщи, обаче все повече се потрисам от количествата мазнина, които практически изяждаме през него, и не съм го включвала от 8-9 месеца, а ужасно обичаме пържени картофки, и само в този на Филипс ми е надеждата

# 79
  • Стара Загора
покъсно ще пиша как са станали Grinning

# 80
  • Бг

благодаря за отговора,убеди ме , момичета ако може нещо да ми препоръчате за 5 евро ,да допълня и да полвам бд  Simple Smile

Не е 5 евро, но си мисля, че все ще ти влезе в употреба. Ето  Peace.

# 81
# 82
  • София, Манастирски ливади

Всичко, което виждаш. Отляво има и размерите.

# 83
Благодаря  bouquet Мислех да не са 2 бр., и дригото да са варианти на дръжките. Поръчвам, макар нищичко да не разбирам Embarassed

# 84
  • Варна
Ако някой нацели намалени кукли Монстърки да свирка Simple Smile

# 85
  • Варна
Чоки мерси за темата и с един въпрос. Дали ще те затрудни ако сложиш линкове на всички теми до сега като тези от ЧП са означени (напр. 1,2,3... 42 ЧП 2013, 43,44...)?

Рони, мога да го направя (въпреки, че ще си е играчка да ровя и да подреждам всичките 30 теми досега), стига да ми дадеш някакви доводи кому и защо е необходимо да се утежнява първия пост с тази информация (и без това в него пише доста, а почти никой не го чете Confused)?!

Дами имам въпрос към напазарувалите тиганите от испанския вип. Блокираха ли Ви пари по картите?
След като направих поръчката ми благодариха на мейла и ми поясниха че към 30,01 ще е  датата на доставката. Но не ми блокираха пари. А винаги го правят .

Все още не са ми блокирали пари и на мен. Rolling Eyes Но пък във всички Амазони обикновено блокират пари чак, когато започнат да подготвят пратката за изпращане. Доколкото виждам - в профила ми пише, че ще бъде изпратена на 27-ми, затова и не съм се притеснила много. Досега от Вип-овете съм пазарувала само от аутлета, там стоките са налични в момента, а при акциите мисля, че ги нямат на склад, вземат ги по-късно и тогава ги изпращат (затова и става по-бавно). Peace

тук има тема за уреда,може да прочетеш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682816.315

чела съм я, от там се запалих Simple Smile имам си идеален иноксов фритюрник вкъщи, обаче все повече се потрисам от количествата мазнина, които практически изяждаме през него, и не съм го включвала от 8-9 месеца, а ужасно обичаме пържени картофки, и само в този на Филипс ми е надеждата

Картофите не стават съвсем като пържени в него (ако това са ти очакванията). Peace Вкусни са, но повече наподобяват печени картофи (имам предвид сурови картофи, не бланширани, на които ние слагаме една лъжичка масло). Определено са по-здравословни.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 11:00 от chockolina

# 86
Защо френския А. не ми дава БД до фр.адрес, над 20 евро ми е нещото, да няма промяна след Нова Година?

# 87
Да кажа за картофите... на мен много ми харесват и са точно като от КФЦ. Но спазвам стриктно условията - да са нарязани на тънко, да са киснали в студена вода поне 15 мин. след което да са старателно изсушени. Слагам 2 лъжици зехтин - по вкусно ми е отколкото с олои.

Правих и така наречените уеджис по същата схема - също станаха като в КФЦ. Панирани пилешки филенца - бижу (намазани с малко майнеза и след това овъргаляни в галета със сол и къри).

# 88
  • Luxemburg
благодаря за отговора,убеди ме , момичета ако може нещо да ми препоръчате за 5 евро ,да допълня и да полвам бд  Simple Smile
Ако имаш детенце в детската секция има хубави неща за малко пари http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_43426501_dli12?src=email& … _1_A17LPXTRPXARDM

Чоки, на мен лично би ми било полезно тъй като преди да питам веднага в темата първо се опитвам сама да намеря отговор в предните теми и въпреки че имам спомен за времето то нямам идея за кой номер тема да търся. Като пример давам веднага, че за да помогна на мамата която търсеше часовник за дъщеря си и бях сигурна че се коментираше него модел трябваше да се върна няколко теми назад, за да и кажа в коя тема да чете тъй като нямах спомен коя тема беше като номер по време на ЧП? Същото се случи и преди да почне ЧП се върнах назад в темите за да видя на кой ден са стартирали в отделните страни ЧП. Но ако мислиш че няма да е полезно наистина не си заслужава труда. Аз като влизам в нова тема почвам винаги от 1стр. че знам колко е досадно да се пита едно и също и да се отговаря отново, а и веднага получавам отговора и не се налага да чакам някой да ми отговори. И поздравления за малкото лъвче!

# 89
  • София
Някой поръчвал ли е лего от немския склад? Като пише, че може да е преопаковано, може ли да липсват части, опътване или нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт