Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Защото директно си заявила решението си да ги върнеш. Щеше да получиш мейл, ако се беше свързала с тях през хелпа.

# 181
  • София
аха ок... благодаря.
Аз един път се пробвах да пиша през Хелпа - направих се на хитра  Embarassed за 20% намаление пък не получих код ... е не се разбрахме.

# 182
Някой ползвал ли е за кана брита филтрите Максфор,които се продават в Кауфланд? Изглеждат ми,че стават. Дали са съвместими наистина и бива ли ги?

# 183
  • Димитровград
Цитат
Цитат на: geri_pam в Нед., 19 Ян. 2014, 12:24
Момичета искам да махна абонамента си за Amazon Prime,изчетох поста на първа страница но не мога да намеря къде се намира Prime Settings, Embarassed Embarassed Embarassedможе ли някой да ми обясни .
Благодаря много.
Ами има линк в акаунта ти в Амазон. В по-долната част на страницата има си надпис Prime и като кликнеш от лявата страна имаш опция да не го продължаваш....

Settings ---- Manage Prime Membership---

Благодаря момичета  :  bouquet  bouquet  bouquet

Оправих се.Аз съм се от абонирала,но когато тръгна да плащам ми дава доставка само с Praime,проблема е в тези гащи. #2gunfire

http://www.amazon.co.uk/Triumph-Lovely-Diva-Tai-Womens/dp/B009AU … ;keywords=triumph

# 184
  • София
Искам да попитам нещо за сайта за проверка за движението на цената.
Нали долу има три таба - Амазон, 3rd Party New и 3rd Party used. Вторите две какво са?

# 185
за външен търговец и външен търговец в склада

# 186
  • София
А как мога да видя офертите за там. Гледам едно столче за хранене на цена 78 паунда. На  3rd Party New го има за 65, ама не знам как да ги видя.

П.П. Оправих се. Но там има висока доставка. Благодаря.

# 187
Момичета някой има ли резервни филтри за филтърна кана BWT? 
И дали филтрите от Брита пасват за BWT?  По форма са различни, но ако ширината е същата вероятно ще вършат работа.
не пасват,а аз пробвах - уж пасват, ама после водата бързо бързо изтича - може би се касае за милиметри, ама..сега поръчах филтри и го чакам с български пощи - ooooh! трябваше да са тук още на 10-ти!
Ако ти се продава, може ли един или два? От София съм.
поръчах само 3 бройки - дано ги дочакам. След като ги употребя мисля да минавам на този вариант:
http://www.amazon.co.uk/Brita-ONTAP-Tap-Filter-White/dp/B000RVYI … id=I20LNOUK4SX4BK

# 188
  • София
Как да разбера каква е доставката на даден продукт до България? Пише ми това:
Choose a delivery option

Standard (3-10 business days)

Priority Express (2-4 business days)

# 189
  • София
Как да разбера каква е доставката на даден продукт до България? Пише ми това:
Choose a delivery option

Standard (3-10 business days)

Priority Express (2-4 business days)

На последната стъпка разбираш - преди да потвърдиш!
Там можеш и да смениш начина на доставка и да видиш разликата

# 190
  • София
Нищо повече не ми изписва. След тази стъпка ми иска направо потвърждение на картата.

# 191
Нищо повече не ми изписва. След тази стъпка ми иска направо потвърждение на картата.

Обаче ти излиза надпис,че може да видиш още веднъж поръчката си ,след потвърждаване на картата.

# 192
  • София
Мерси, оправих се.

# 193
днес си поръчах тезиhttp://www.amazon.fr/gp/product/B00871DNGW/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1боти от френския склад за 68,57€,та да видим дали ще ми станат newsm78,пуснах ги на френски адрес,та въпроса ми е ,ако не ми станат мога ли да ги върна?

# 194
  • Пловдив
snow22, можеш да ги върнеш, но ще си платиш пощенските разходи.

Общи условия

Активация на акаунт