Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 867
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Мога ли да се запиша за амазон фамили и да направя график за доставка, след първата обаче да анулирам.
Малко объркано го обясних. Идеята е да ползвам намалението от 20%.

# 241
  • Варна
привет, в петък направих поръчка от немския амазон, с продавач Амазон, в събота ми взеха парите и в инфото на поръчката пише "Подготвя се", все още няма дата на доставка, щели да пратят имейл с датата, но същевременно ме чуди това, че в превод на български статусът на поръчката звучи Преустановена поръчка - на немски Aufgegebene Bestellung, на английски Discontinued order

нормално ли е да излиза така при подготовка за изпращане?
Къде го четеш това? Аз имам една поръчка в немския, която в момента я подготвят за изпращане и статуса ѝ е  Versand in Kürze, а веднага след като е направена си пише Noch nicht versandt.

# 242
Мога ли да се запиша за амазон фамили и да направя график за доставка, след първата обаче да анулирам.
Малко объркано го обясних. Идеята е да ползвам намалението от 20%.

И аз с този въпрос  Praynig И другото, което искам да питам е нали Амазон Фемили е безплатно за 3 месеца? Аз днес се регистрирах, за да направя първата си поръчка, но прочетох първо първа страница на темата и се обърках. Сега съвсем не смея да си финализирам поръчката  Rolling Eyes

# 243
http://www.amazon.co.uk/dp/B00EZN1YRQ/ref=pe_385721_37986871_TE_item
Тези обувки на Кларк нямат отзиви ,но ми изглеждат хубави.Моля за мнение номерата отговарят ли?

# 244
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/dp/B00EZN1YRQ/ref=pe_385721_37986871_TE_item
Тези обувки на Кларк нямат отзиви ,но ми изглеждат хубави.Моля за мнение номерата отговарят ли?
http://www.clarks.co.uk/p/20356961#reviews тук има 6 ревюта за тях.

# 245
Благодаря!

# 246

Къде го четеш това? Аз имам една поръчка в немския, която в момента я подготвят за изпращане и статуса ѝ е  Versand in Kürze, а веднага след като е направена си пише Noch nicht versandt.

и при мен пише Versand wird vorbereitet (доставката се приготвя), а онзи другият надпис се намира в карето вляво, над датата на поръчката и номера й

# 247
А тези дни дали сте попадали на изгодни електрически четки за зъби? Търся за подарък за сестра ми, че има проблем със зъбите.

# 248
  • Варна

Къде го четеш това? Аз имам една поръчка в немския, която в момента я подготвят за изпращане и статуса ѝ е  Versand in Kьrze, а веднага след като е направена си пише Noch nicht versandt.

и при мен пише Versand wird vorbereitet (доставката се приготвя), а онзи другият надпис се намира в карето вляво, над датата на поръчката и номера й
Видях го, не се притеснявай, има го на всичките ми поръчки, който отдавна вече са ми доставени. Както каза Magrat 2007, това показва, че поръчката е направена на тази дата. Досега не бях се заглеждала там  Laughing

# 249
А тези дни дали сте попадали на изгодни електрически четки за зъби? Търся за подарък за сестра ми, че има проблем със зъбите.

http://www.amazon.co.uk/Braun-Oral-B-Vitality-Rechargeable-Tooth … geable+Toothbrush
По-евтина не намерих.

# 250
Как поръчвате по-тежки неща от немския амазон (около 10кг)? Поръчката директно до БГ е брутална  Shocked Гледах с доставчик, също не са много евтини, 4лв кг е на габко  Crazy

Как излиза най-евтино?

Миналата година поръчах шевна машина от ДЕ до УК...доставката беше безплатна и така платих 2,2 с Габко на килограм  Peace

# 251
  • Абсурдистан
Аз за този амазон фемили не знам. Ходих до първия пост - ми нищо не намерих.
И се извинявам много, ама може ли да ми кажете накратко.
Освен това какво е това абонамент за стока - и това не знам.
Абе аз си с оказах доста боса по тези въпроси.

# 252
А аз пък не знам какво ще рекат тези "ад-он"-ове  Rolling Eyes

# 253
На първа страница не е дообяснено и аз се обърках. Това, което аз разбрах е, че пърите три месеца от абонамента са безплатни. Получаваш отстъпка от допълнителни 20% на стоки с продавач Амазон. Този абонамент, който е може да бъде за месец, два, три... до 6 месеца. Може след като изпратят поръчката (поне в моя случай) да бъде канселиран товзи вид повторна доставка на същия продукт. Преди да изтече безплатния Амазон Фемили абонамент може да се откажеш и няма да ти теглят тези пари от картата. Аз пуснах вече първа поръчка с тези условия. До момента това съм разучила, но няма да е лошо някой по запознат от мен да обясни по подробно и това да се впише и на първа страница за такива като нас.

# 254
  • София
Кларкс обувките от по горния линк вие зелени ги виждате  newsm78, защото така пише а аз друго виждам.

Общи условия

Активация на акаунт