Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не ми дава на мен да се абонирам за тях newsm78
Първата доставка ми беше Dispatched on 17 September 2013 - £6.12; следващата - декември £4.25 Така през няколко месеца разнообразявам. Вероятно пак ще бъде вкл. в програмата им. Понякога си сменят както искат нещата от абонамента, или направо отказват следващи доставки, с аргумент, че не са вече в програмата им.

Зарежда се вече £45.49 - след 2-3 дни ще дам отзив.
Изпробвана е! Получателят/ползвателят е очарован, а аз - още повече, защото на своя глава, без да съм сигурна, че ще влезе в употреба я поръчах. Бръсна половината брада на сухо, а после го накарах и с пяна да се бръсне. И в 2та случая твърда яка 3дневна брада изчезна добре. Изми се за сек под течаща вода. Браун е ок!

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:26 от Aganka

# 226
  • София
днес сделката на деня ютия филипс от 160 на 80 лири. Simple Smile

# 227
  • пловдив
Здравейте! Спомням си, че някои от вас поръчахте този конструктор , някой дали го получи вече? Аз пуснах 2 броя, след това реших още един да взема за подарък, но до момента не е пристигнал нито един. Поръчката ми е от 5 декември, изпратени са от продавача на 10 декември с очаквана дата за доставка 12-16 декември, без тракинг Thinking Мислех, че ще дойдат още с миналия курс на Гъбите, но и в днешното раздаване ни вест, ни кост от тях. Писах на продавача, да видим...
здравей аз го получих още преди Коледа.

# 228
  • София
Аз дебна някое столче за хранене на изгодна цена. Моля, ако някой попадне да сподели.

# 229
Не ми дава на мен да се абонирам за тях newsm78
Първата доставка ми беше Dispatched on 17 September 2013 - £6.12; следващата - декември £4.25 Така през няколко месеца разнообразявам. Вероятно пак ще бъде вкл. в програмата им. Понякога си сменят както искат нещата от абонамента, или направо отказват следващи доставки, с аргумент, че не са вече в програмата им.

Зарежда се вече £45.49 - след 2-3 дни ще дам отзив.
Изпробвана е! Получателят/ползвателят е очарован, а аз - още повече, защото на своя глава, без да съм сигурна, че ще влезе в употреба я поръчах. Бръсна половината брада на сухо, а после го накарах и с пяна да се бръсне. И в 2та случая твърда яка 3дневна брада изчезна добре. Изми се за сек под течаща вода. Браун е ок!
+1 И аз така и от върл противник стана фен. Прокарах я като коледен подарък

# 230
  • Бг
Аз дебна някое столче за хранене на изгодна цена. Моля, ако някой попадне да сподели.

Весето, мога да ти препоръчам това, в момента е на чудесна цена. Аз за съжаление все още нямам собствени деца, но миналата година поръчвах 4 бр. от него за приятелки, всичките са доволни от столчето. 
В момента не е налично, но можеш да го поръчаш на тази цена от 20 лири и да изчакаш малко, за да ти го пратят.

# 231
  • София
Благодаря, вариант ми е, но по принцип предпочитам да си е цяло, голямо, а не да се прикрепя към друг стол.

# 232
  • Варна
Момичета ,ако на някой му трябва има един свободен комплект тигани http://es.buyvip.com/ref=wl_em_mh_but?src=email#page=d&sale= … 03VAQY0G&fc=1
 Peace

# 233
  • Luxemburg
Veseto, Alexa ти е дала хубав пример. Ние сме с Chico Polly 2в1 и се мъча с него вече 5г. В началото реших че е най-хубавото столче защото има почти легнало положение и е супер в началното захранване когато пюретата са почти течни и постоянно се стичат, а  и различни височини има вкл. и такава че да става на нисък стол-шезлонг и да се ползва от детето като чете книжки или подобно, но всеки ден като почне едно сгъване и разгъване... Иде ми да го зафича нанякъде и да не го виждат очите ми. Жалко че сме толкова далече иначе щях на драго сърце да ти го подаря, в отл.състояние си е още Simple Smile. Затова за София си взех подобно на това което е показала Алекса, слага се на обикновен стол, разнасяме го по гости, почивка и сме супер доволни. Леко и компактно е и не заема място като Чикото. Не отхвърляй този вариант, не винаги самостоятелния стол е плюс, не на всяка маса може да се сложи, а навърши ли една година и малко и детето иска да седи с вас на масата, а не да се храни на неговата табла. За Сф взех такова http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1611966292 … :watchlink:top:de Продават възглавница и допълнителни крака за да се поставя на земята както и чанта за път. Ако пък държиш на самостоятелен то на hauck също са хубави и има един за 35£ с нарушена опаковка http://www.amazon.co.uk/Hauck-Alpha-Wooden-Highchair-Natural/dp/ … s=hauck+highchair, виждала съм го да пада до 35£.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:49 от ronicat

# 234
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_169416_10001 препоръчвам с 2 ръце това столче  Peace доволна много

# 235
# 236
  • София
Мерси за инфото за столчетата. Аз точно Чикото гледах...И много хубави отзиви четох за него, но явно си има и недостатъците.
А това от kiddicare също е хубаво, но ми идва скъпичко малко.

# 237
привет, в петък направих поръчка от немския амазон, с продавач Амазон, в събота ми взеха парите и в инфото на поръчката пише "Подготвя се", все още няма дата на доставка, щели да пратят имейл с датата, но същевременно ме чуди това, че в превод на български статусът на поръчката звучи Преустановена поръчка - на немски Aufgegebene Bestellung, на английски Discontinued order

нормално ли е да излиза така при подготовка за изпращане?

# 238
  • София
Хм, Aufgegebene Bestellung мисля, че значи по-скоро направена поръчка. Ако няма наличност от стоката или има проблем с доставката, пращат имейл.

# 239
Как поръчвате по-тежки неща от немския амазон (около 10кг)? Поръчката директно до БГ е брутална  Shocked Гледах с доставчик, също не са много евтини, 4лв кг е на габко  Crazy

Как излиза най-евтино?

Общи условия

Активация на акаунт