Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 893
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Чоки не знам колко им е нормалната цена на тези таблетки но сега от амазон са на 6£ .

Мерси, че каза, незнайно защо цената от Амазон изобщо не ми излизаше. Поръчвам ги пак. Party

Чоки може ли линк, че не ги намирам.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 211
  • София
mimi_msm За капсулите за пране ли питаш? Заповядай http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K1GCXY/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 212
Мерси много сега ще си взема  Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
  • София
Здравейте! Спомням си, че някои от вас поръчахте този конструктор , някой дали го получи вече? Аз пуснах 2 броя, след това реших още един да взема за подарък, но до момента не е пристигнал нито един. Поръчката ми е от 5 декември, изпратени са от продавача на 10 декември с очаквана дата за доставка 12-16 декември, без тракинг Thinking Мислех, че ще дойдат още с миналия курс на Гъбите, но и в днешното раздаване ни вест, ни кост от тях. Писах на продавача, да видим...

# 214
  • Варна
Чоки не знам колко им е нормалната цена на тези таблетки но сега от амазон са на 6£ .

Мерси, че каза, незнайно защо цената от Амазон изобщо не ми излизаше. Поръчвам ги пак. Party

chockolina, vanian Hug

Благодаря ви много момичета!
  bouquet

# 215
Момичета ето инфо пратено ми току що от немския амазон, по съвсем различен въпрос им писах, но ми пльоснали и това най-долу. Стоките си имат гарация и още как! Точно както преди 7-8 мес писах след като ми написаха същото от ЮК... Peace

...."Amazon.de offers a two-year warranty for all Warehouse Deals items. If a defect happens during this period, the manufacturer or a workshop that has been authorised by the manufacturer can repair the item. The warranty that is offered by the manufacturer can vary. You can find the manufacturer's warranty under the technical details on the product information page of the item, in the manual, on the warranty card or on the homepage of the manufacturer.

Thank you for shopping at Amazon Warehouse Deals."

# 216
 на мен вчера на чата ми обявиха 1 г. гаранция за скалдови и 2 г. гаранция за нормални ( кукъри) .Английския амазон .

# 217
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AR9HWZ0

много памперси за 15 лири.

# 218
  • Според сезона

И на мен ми излизат за 16.90 . Поръчах от линка , който даде за 6 паунда , но ми е интересно Simple Smile защо не ми излиза на търсачката!

# 219
  • FR
Момичета ето инфо пратено ми току що от немския амазон, по съвсем различен въпрос им писах, но ми пльоснали и това най-долу. Стоките си имат гарация и още как! Точно както преди 7-8 мес писах след като ми написаха същото от ЮК... Peace

...."Amazon.de offers a two-year warranty for all Warehouse Deals items. If a defect happens during this period, the manufacturer or a workshop that has been authorised by the manufacturer can repair the item. The warranty that is offered by the manufacturer can vary. You can find the manufacturer's warranty under the technical details on the product information page of the item, in the manual, on the warranty card or on the homepage of the manufacturer.

Thank you for shopping at Amazon Warehouse Deals."

Голяма каша става с тия гаранции на склада. Не мога да вида в немския амазон, защото бъкел немски не разбирам, ама в английския прочетах това:
Are all purchases guaranteed?

All of our products are backed by Amazon's satisfaction guarantee. If you are unsatisfied with the product for any reason, you can return the item in accordance with Amazon's Returns Policy. 

Due to the unique nature of each Amazon Warehouse Deals item, we unfortunately will be unable to replace any item.

Do products come with a warranty?

No. Used products generally do not come with a manufacturer's warranty but all of our items are backed by Amazon’s satisfaction guarantee.

После явно е на кой ще попаднеш и колко ще се разправяш. Дано не се налага  ooooh!

# 220
  • По широкия бял свят
В момента, във френския амазон тече оферта на фотоапарат, който тук е около 400лв. Aз го пратих до анг. адрес излиза с 6 евро доставка до там - Canon IXUS 510HS

Sis iмаш ли отзиви за фотоапарата?

# 221
  • Варна
А тези капсули за бяло или цветно пране са? И пакетчето директно се слага в барабана ли?

# 222
Супер си, поръчах ги   bouquet  Обаче много видове памперси на Памперс имат, нещо трудно ги оправям. Иначе предпочитам сензитив, ама и тези са екстра за тази цена  Wink
Поръчах и капсулите за пране  Hug

# 223
  • София
А тези капсули за бяло или цветно пране са? И пакетчето директно се слага в барабана ли?
И за 2-та вида става.Слагаш 1 капсула в барабана долу, под дрехите. Имам абонамент за тези, след като капсулите на DAZ изчезнаха и не са хич лоши.  Peace

# 224
Не ми дава на мен да се абонирам за тях newsm78

Общи условия

Активация на акаунт