Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Получих тази чанта: http://www.amazon.de/gp/product/B00DIRY472/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1, но не е "моята чанта" и ще я връщам (ако някой я иска, да свирка).
Хубава изработка, материалът е готин, цветът е една идея по-тъмен, отколкото го виждам аз, много приятен. Дръжките са дебели и солидни. Хастарът отвътре не ми хареса - дебела шушкава материя е. Циповете са хубави, има отпред джобчета за телефон и по-голямо, отвътре джобче, отпред джоб... Стои добре - не е прекалено голяма.
Просто... не е моята чанта.

# 256
Имам подобно на това столче за хранене с надуваема седалка и съм много доволна. Леко е и много лесно се пренася навсякъде. Трябва обаче детето да седи стабилно (дават го от 9 месеца) защото все пак опората не е голяма отстрани. Моето е купувано отдавна и вече не го намирам в Амазон но ето това е модела On-the-Go Booster Seat
Една позната си купи от Икеа това столче за 27.50лв и е много доволна:  http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1500

# 257
Дръпнати са ми     32,64 € за комплекта керамични тигани от испанския бай вип.
Дали са изпратени? Питам, защото ми е първа поръчка оттам.

# 258
  • Luxemburg
Аз се бях абонирала за амазон фемили но тъй като е обвързано с амазон прайм и се отписах след третия месец за да не ми дръпнат пари за него (прайма). Но след това продължих да си получавам месечните оферти с отстъпките и си ми хваща кода нищо че съм се отписала както и поръчки съм си правила с Subscribe & Save. Така че не виждам къде е притеснението за тази услуга.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 13:00 от ronicat

# 259
От кое се отписа? От Прайм или Фемили, понеже при мен ги има и двете опции.

# 260
Май е по добре да питам тук, макар че питах в темата на Javari
Какво им обяснявате когато трябва да върнете дефектна стока( обувки) от България, когато сте я получили с превозвач. Става въпрос че като е дефектна трябва да е за тяхна сметка

# 261
  • Bulgaria
Здравейте Hug Hug
По Коледа си взех това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ABBR4R0/ref=ox_sc_act_titl … mid=AT85R4EN0FRA2 доволна съм много,тук малките ватове 160 на Мулинекс са на тази цена каквато е в Амазон.Сега мисля да го взема за РД на свеки.Има ли някакви кодове в амазон?И ако някой се сеща за хубави тенджери,нещо съм я закъсала от към тенджери и все не ми се дават пари за тях. И да кажа че си смених за пореден път фирмата доставчик,ще кажа като пристигнат нещата ми.Лека:)

# 262
Момичета, търся инхалатор за бебе... Помня че обсъждахте модели.

# 263
  • Bulgaria
dreamingfly не мога да помогна,преди НГ спешно трябва да си купя и го купих от спец.фирма в нашия град на най-ниски цени,за 100лв го взех.Тук нзн ако някой знае да помогне.

# 264
  • Варна
Май е по добре да питам тук, макар че питах в темата на Javari
Какво им обяснявате когато трябва да върнете дефектна стока( обувки) от България, когато сте я получили с превозвач. Става въпрос че като е дефектна трябва да е за тяхна сметка
Няма нужда да им обясняваш много. Описваш какъв точно е дефекта, колко си разочарована, защото  този дефект прави обувките неизползваеми и се налага да ги върнеш. Понеже известно време ще бъдеш извън страната, пощенските за връщането ще са...../ провери колко/ и тъй като нямаш вина за дефекта, очакваш да ти ги възстановят. След като им пишеш, предполагам,че ще ти отговорят на мела. Там вече ще можеш като отговор да прикачиш и снимки. Не знам защо не виждам такава опция в Амазонка.де  NeWS78

А аз пък не знам какво ще рекат тези "ад-он"-ове  Rolling Eyes
Продукти, много често доста намалени, които може да купиш само ако стойността на продуктите, чиито продавач е Амазон, надхвърля 10 паунда. В противен случай автоматично биват изтривани от поръчката преди плащането.
Например не може да поръчате само тези пантофки: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008XDJE4E/ref=ox_sc_sfl_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE дори и да искате да платите доставка, няма да ви позволи системата. Трябва да добавите още нещо с продавач Амазон на с-ст мин 6,10 паунда.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 00:16 от k a t r i n

# 265
k a t r i n   bouquet Hug точно от такова обяснение имах нужда. Изчетох каквото пише в Амазон и клипчето изгледах но там ме пращат направо на етикетите. Сега като ми обясни разбрах.

# 266
  • Варна
k a t r i n   bouquet Hug точно от такова обяснение имах нужда. Изчетох каквото пише в Амазон и клипчето изгледах но там ме пращат направо на етикетите. Сега като ми обясни разбрах.
За да не те изпраща направо на етикетите, на първа стъпка в хелпа, там където трябва да посочиш ордера за който говориш, не избирай нищо друго / по точно не посочвай опцията връщане/ Мини на втора стъпка и избери проблем с поръчката или нещо друго подходящо и от подменюто повредена стока, дефект или нещо такова, каквото има. След което посочи че искаш да изпратиш мейл и там вече описваш.

# 267
За да не те изпраща направо на етикетите, на първа стъпка в хелпа, там където трябва да посочиш ордера за който говориш, не избирай нищо друго / по точно не посочвай опцията връщане/ Мини на втора стъпка и избери проблем с поръчката или нещо друго подходящо и от подменюто повредена стока, дефект или нещо такова, каквото има. След което посочи че искаш да изпратиш мейл и там вече описваш.
Мерси направих го, само дето не чекнах ордера защото само той ми излезе. Надям се скоро да ми отговоря и да се разберем.
Май това за връщането ще е хубаво да го има и на първа страница. Там е описано връщането от Випа но не и от Амазон. това само като предложение.

# 268
Поръчах  Сейко за ММ от намаленията при часовниците
https://www.amazon.co.uk/dp/B00F7NCH1A?&camp=1406&creati … ZS9BTWBA63N7&

За себе си избрах тази чанта, за сега само в кошницата, ако някой има подобна на същата марка да сподели отзиви
https://www.amazon.de/dp/B00GV9926W?&camp=1410&creative= … 0CH716MQTMXM&  Rolling Eyes

# 269
 Да ви попитам. Бях пуснала поръ4ка, която ще пристигне с Royal Mail. Това е Бг поща нали? За дата на доставка пише 22.01, което е днес. Няма къде да полу4а бележка, защото адресът е малко по-особен. Ако звънна по телефона дали ще ми кажат дали е пристигнала и от кой клон да я взема?

Общи условия

Активация на акаунт