Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли мнение за тази машина, че гледам днес в слада е 28,99.
http://www.amazon.co.uk/Russell-Hobbs-18036-Breadmaker-Minutes/d … id=I2N555QVGL72CH newsm78

# 271
Момичета, търся инхалатор за бебе... Помня че обсъждахте модели.

Виж на Омрон или на Пик инхалаторите. Аз от Омрон съм много доволна, купувам е от тук имат представителен сайт. Просто сравни цените, а и ако сега имаш нужда от него, от тук ще е по-бързо.

# 272
http://www.amazon.co.uk/Russell-Hobbs-18036-Breadmaker-Minutes/d … id=I2N555QVGL72CH newsm78

Аз нямам мнение за самата машина, но само да ти обърна внимание, че от амазонския склад са 41п, тази по-малката цена е от друг търговец. Обикновено тук момичетата коментират склада на амазон и за него мненията са, че са  коректни в описанието.

# 273

Аз нямам мнение за самата машина, но само да ти обърна внимание, че от амазонския склад са 41п, тази по-малката цена е от друг търговец. Обикновено тук момичетата коментират склада на амазон и за него мненията са, че са  коректни в описанието.
Да, да, видях. То и без това тази няма БД и като я начисли идва почти същото. Продължавам да се чудя дали да не я пусна, характеристиките ми се струват добри newsm78

# 274
  • на земята
Момичета,има ли  риск ако купя нещо което не е продавача амазон,това значи ли че няма да го получа или  newsm78

# 275
  • Варна
Вчера нарамих една кана BRITA Elemaris, но сега се чудя дали да не си поръчам и филтри. В момента Maxtra са £10.00 за 4бр. Моля, тези които редовно купуват да споделят дали се задържат на тази цена или e инцидентно и да се възползвам?

# 276
  • Бг
Момичета,има ли  риск ако купя нещо което не е продавача амазон,това значи ли че няма да го получа или  newsm78

Лаленце, аз до сега съм нямала фал с покупки от други продавачи. Просто ако има проблем е малко по-сложна комуникацията.

Фарф, намалят ги, но дали ще намериш намалени, когато ти потрябват не се знае. Цената е добра, взимай  Peace.

# 277
Видях го, не се притеснявай, има го на всичките ми поръчки, който отдавна вече са ми доставени. Както каза Magrat 2007, това показва, че поръчката е направена на тази дата. Досега не бях се заглеждала там  Laughing

мерси Simple Smile но чуденето ми си остава и е свързано с това, че досега винаги (а и тук така май съм чела), след като вземат парите от картата и поръчката почне да се подготвя, най-късно до ден получавам съобщение, че е изпратена и поне има очаквана дата, а сега  - нищо; подготвят я вече 5-ти ден и не тръгва, доставката е до България и сумата е над 200 евро, така че ми пука Simple Smile  отделно бутонът за анулиране е активен (не че искам да я анулирам, междувременно цената се вдигна), а за стоката си пише, че я има на склад... ама надали ще е уместно да им пиша "ехооо, защо се бавите" Grinning

# 278

Лаленце, аз до сега съм нямала фал с покупки от други продавачи. Просто ако има проблем е малко по-сложна комуникацията.
Получих проблемен уред от външен на амазон продавач. Въпросът е, че е тежък, към 6кг. Писах току що и чакам реакция. Ако кажат да го върна ще ми излезе златен. Външните продавачи имат ли практика да възстановяват сумата, без да си искат уреда?

# 279
  • Бг
Момичета,има ли  риск ако купя нещо което не е продавача амазон,това значи ли че няма да го получа или  newsm78

Получих проблемен уред от външен на амазон продавач. Въпросът е, че е тежък, към 6кг. Писах току що и чакам реакция. Ако кажат да го върна ще ми излезе златен. Външните продавачи имат ли практика да възстановяват сумата, без да си искат уреда?

Dobra, не знам дали ще те накарат да го върнеш. Ако те накарат поискай да ти възстановят и пощенските. Аз съм имал случай на "външна" поръчка, с една батерия за телефона. Получих батерията, но се оказа, че не зарежда, писах и ми казаха да я задържа, възстановиха ми парите, но сумата на батерията беше към десетина лири, та не знам практиката с по-скъпите неща каква е.

И едни бАМбонки на добра цена. Две кутии за 4,19 лири.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:28 от Alexa_a

# 280
Alexa_a,
Благодаря ти. Уреда не е толкова скъп колкото тежък. Т.е. и за тях и за мен транспортът ще излезе неоправдан. Лошото е, че поръчах до Габко и няма как сега да им рева да плащат те транспорт от България, ако кажат да го върна Sad

# 281
Здравейте,търся интересен дамски портфейл,20/10 ориентировъчно,да не се закопчава с копче,може и по-цветен.Благодаря,ако някой се отзове.

# 282
Alexa_a,
Благодаря ти. Уреда не е толкова скъп колкото тежък. Т.е. и за тях и за мен транспортът ще излезе неоправдан. Лошото е, че поръчах до Габко и няма как сега да им рева да плащат те транспорт от България, ако кажат да го върна Sad
Аз получих дефектен термометър за около 15 паунда и сега фирмата иска да го върна обратно. И аз го купих през Габко и не знам дали ще ми платят пощенските. Само не разбрах дали ще ми го сменят с друг или ще ми възстановят парите:(

# 283
Едни обувчици Рикоста за девойка 26ти номер само за 1,81 от склада  http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00DSXGTM4/ref=dp_olp_0 … amp;condition=all  купих на малката преди 1 месец същите за около 8 паунда пак от склада, удобни са й

# 284

Общи условия

Активация на акаунт