Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Благодаря за темата! Hug
Записвам се да следя.

# 451
До БГ директно ли я изпрати?Ако нямаш номер за проследяване чакай я в пощата.
До БГ, да. Всички поръчки без номер за проследяване идват в пощата така ли?

# 452
  • Димитровград
Да.

# 453
  • Габрово
Аз имам един малко процедурен въпрос, може ли някой по наясно да ми обясни какво следва да направя сега-случаят е следния- пазарувам с кр.карта, внесох сумата в нея вчера понеже не беше достатъчна за това което ще купувам, но тя до вечерта все още не се беше отразила в банкирането и картата ми дава разполагаем лимит без нея.Купуваме някакви гуми с 2 ордера отделно, едното плащане мина , сега на другия ордер има ето този надпис -Order Status:
Your payment revision required -и аз не знам какво трябва да направя, отстрани има бутон-Revise payment method. Моля някой да ми помогне, парите вече се въждат в картата.  Praynig

# 454
Вариант 1: сами ще си ги дръпнат по някое време, горе-долу 24 часа след първия опит.
Вариант 2: цъкаш на въпросното копче, даваш Retry card и те пробват отново

# 455
  • Габрово
Благодаря за помощта Камиче, цъкнах на копчето и почти веднага получих sms, че си изтеглиха парите.

# 456
Здравейте, имам един въпрос за първи път поръчвам и не ми много ясно.поръчах едни неща прие ми картата на виза електрон обаче в нея нямам достатъчно пари кога ще ми откажат поръчката?

# 457
Здравейте, имам един въпрос за първи път поръчвам и не ми много ясно.поръчах едни неща прие ми картата на виза електрон обаче в нея нямам достатъчно пари кога ще ми откажат поръчката?
5 дни след първия им опит да изтеглят, за което ще получиш и-мейл. След него взеки ден ще отброяват колко дни ти остават.

# 458
Отново се почна сагата с Нет 1  #2gunfire

# 459
Много от вас си бяха накупили термометъра на Браун, в момента пак е на 26п. и го пуснах, всички бяхте доволни, нали?!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 460
Някой да е поръчвал книги?

# 461
Някой да е поръчвал книги?
аз,но преди,когато имаше безплатна доставка.Какво те интересува ?

http://www.amazon.co.uk/LEGO-City-60017-Flatbed-Truck/dp/B0094J1 … 7SJG3Z2K1YEVH7BR0
Lego 60017 -14 p.

РЕД. За киндъл нямам представа  Peace

# 462
Искам да си поръчам книги за киндъл и не знам как

# 463
  • Пловдив
За Киндъл може да поръчаш направо през четеца, супер елементарно е. Четецът е вързан с акаунт в Амазон, в който ако има запаметена карта, може и без да искаш докато си разглеждаш да поръчаш нещо Simple Smile В момента не е в мен четеца, за да видя стъпките как бяха точно, но ще проверя и ще пиша по-късно.

# 464
Много те моля помогни ми че се ошашавих съвсем. Четеца не е регистриран м амазон. Купен е от България.

Общи условия

Активация на акаунт