Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Трапезица, само момчешки добре намалени Лего-та ни показваш  Crossing Arms
Ние с момите също искаме ...
 Hug   bouquet

# 466
  • Според сезона
Много те моля помогни ми че се ошашавих съвсем. Четеца не е регистриран м амазон. Купен е от България.

А защо не го регистрираш? Ще можеш да ползващ всички функции.

# 467
# 468
Момичета, не съм пазарувала скоро от Амазон и имам 2 въпроса - Има ли код зо 20% за нови клиенти като миналата зима и Ако нямам пари в картата в момента на поръчката, ще регистрират ли покупката и след това да си ги внеса като в Javari
Благодаря

# 469
Момичета, не съм пазарувала скоро от Амазон и имам 2 въпроса - Има ли код зо 20% за нови клиенти като миналата зима и Ако нямам пари в картата в момента на поръчката, ще регистрират ли покупката и след това да си ги внеса като в Javari
Благодаря
Доколкото знам няма в  момента кодове.
Да, ще ти регистрират поръчката. Мисля, че до 5 дни беше срока за плащане.

# 470
Много от вас си бяха накупили термометъра на Браун, в момента пак е на 26п. и го пуснах, всички бяхте доволни, нали?!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Аз също отдавна го заглеждам.Това ли е най-ниската му цена?

# 471
Най-ниската му цена е била £21.66 (May 28, 2013)

# 472
благодаря ти  Hug ще му се почудя и аз...

# 473
  • Варна
Благодаря

Vanya,при мен  проработи кода за 20%  за  нова регистрация. Преди два дена поръчах с него  едни панталонки  от анг. Амазон Peace

# 474
Благодаря
Доколкото знам няма в  момента кодове.
Да, ще ти регистрират поръчката. Мисля, че до 5 дни беше срока за плащане.
Благодаря

# 475
Благодаря

Vanya,при мен  проработи кода за 20%  за  нова регистрация. Преди два дена поръчах с него  едни панталонки  от анг. Амазон Peace

Аз пробвах преди около месец и не получих такъв.. Rolling Eyes или нещо не сам догледала.. newsm78

# 476
Препоръчайте ми хубави апрески за деца. Бях чела отзиви, но за коя марка забравих... за kamik,  ясно че са хубави, но си държат цена, slamtex ли беше или superfit  newsm78 Да са топлички и за сняг, непромокаеми.
И за момче на 3 г. и за момиче 8 г., и още нещо за другата зима +2 номера ли да поръчам?

Trespass, любимата марка на англичаните, цените им са приемливи и до лятото непрекъснато падат, но се изчерпват моделите и номерациите.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_st?bbn=362350011&keywords=t … 3Atrespass%2Cn%3A!362350011%2Cn%3A1769609031&sort=popularity-rank

За следващата зима на малкия може и да вземеш 2 номера плюс, но на каката - не-повече от един номер повече, с възрастта крачетата не растат толкова бързо.

# 477
 аз взех тези
http://www.amazon.co.uk/Trespass-Kukun-Snow-UCFOBOE20002-Youth/d … keywords=trespass
Не знам дали защото са леко големки на детето,но не съм доволна- отгоре се пълнят със сняг,лепката ( тази с надписа) не държи и се отваря.Иначе не са тежки.Но като цяло не съм доволна.

# 478
  • Абсурдистан
И аз искам да взема на моите мацки, но не мога да разбера номерата. Просто не мога да с оправя. Трябва ми 22 номер - наш. Ако някой ми даде модели, които отговарят на това, ще съм му признателна. чета сейзинг инфто, гледам, но то е съвсем различно от обявените номера.

# 479
  • София
аз взех Timberland за сега добре се представят, но ги взех от ебей(новички де), че ми бяха високи цените св амазона. http://www.amazon.co.uk/Timberland-Mukluk-76916-Childrens-Boots/ … =timberland+boots тези са. Отговарят си. ECCO също си отговарят и са хубави обувки. Рихтер също са хвалени по принцип.
Мога да ти препоръчам да не взимаш на KEEN.

Общи условия

Активация на акаунт