Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Сливен
Момичета,  знам че питанката ми не е за тази тема, но тъй като тук доста от вас пазаруват от фр. амазон да запитам - някакви вести за FD, зациклили са на курс 15 от 22.01, и от там насетне никакво развитие и инфо. интересуваме курс 17 пристигнал ли е  newsm78

# 616
  • София
Момичета,  знам че питанката ми не е за тази тема, но тъй като тук доста от вас пазаруват от фр. амазон да запитам - някакви вести за FD, зациклили са на курс 15 от 22.01, и от там насетне никакво развитие и инфо. интересуваме курс 17 пристигнал ли е  newsm78
темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762512.30
Цитат
France Delivery
Уважаеми клиенти,
На 31/01/2014 г. /ПЕТЪК/ пристигна курс № 17 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 04/02/2014 г. /ВТОРНИК/ от 12.00 ч. до 17.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 03/02/2014 г. /ПОНЕДЕЛНИК/, до края на деня....

Hug Hug Hug

# 617
  • София
Имам код за De.BuyVip, който няма да ползвам. 10 Е при поръчка над 50, доколкото превеждам.
Скрит текст:

ZE7Z-67EZC4-5JVAAV

# 618
Момичета, искам да питам този пасатор заслужава ли? Или ако може друг да ми препоръчате... Praynig
Искам да има чопър, за яйца бъркалка и много ме изкушава приставката за картофено пюре... май доста стана, но.. Grinning

Да подхвърля и този кенууд за размисъл  http://www.amazon.de/Kenwood-Stabmixer-Set-Mixbecher-Schneebesen-Kartoffelstampfer/dp/B0036DDGJU/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1391244618&sr=1-1&keywords=kenwood+724    Simple Smile

Да питам струва ли си цялата драма за нещо което го има и тук  newsm78 , и ако се наложи рекламация....   http://nai-izgodno.bg/pasator-kenwood-HB-724    

не че нещо просто питам Wink

ами всеки си преценява дали за 40 лв разлика си струва упражнението.

Е, почти всичко го има и тук. Следя темата отдавна и знам, че тук мога да получа компетентно мнение Peace Нищо " драматично" няма в това, че зададох въпрос и ми отговориха.  Що се касае до "най- изгодно" в Общите им условия има интересен текст
Скрит текст:
Съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:

- Ако е опакована и опаковката й не е отваряна (транспортната опаковката на самата пратка може да бъде отваряна);
- Придружена е от  цялата съпътстваща документация - гаранционна карта, касов бон или разписка за пощенски паричен превод  (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от 2006 г.) и фактура по Ваше желание.
Така излиза, че ако разопаковам и пусна уреда и той не работи няма да ми го върнат newsm78 Пък и разликата в цената е 50%, на 100- ина лева колко да е? И да, точно заради гаранцията предпочитам Амазон, а не родните търговци Peace

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 09:07 от Elirost

# 619
  • София
по-точно текста се отнася за отказ по причина -вече не го искам, не ме кефи, отказах се, видях го по-изгодно...  ако не работи си му правиш рекламация за това и отиваш към други текстове от закона.

# 620
  • София
Здравейте,
Имам излишна тази рокля на Desigual: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CEHQTC0/ref=oh_details_o03 … ie=UTF8&psc=1
размер UK8 - кафяво и жълто като цвят. Купих я за 20 лири.

# 621
Имали ли някакви кодове за отсъпка в  амазон uk???Искам да поръчам една сокоизтисквачка на Филипс за 70 Паунда и 10 паунда доставка.Дали мога да намаля някак ???

# 622
Много изгодни маратонки New Balance - UK 4 за 12 лири. Имаме няколко чифта маратонки на марката и са много здрави и удобни.

# 623
  • София
Много изгодни маратонки New Balance - UK 4 за 12 лири. Имаме няколко чифта маратонки на марката и са много здрави и удобни.

Нося 37-ми, в таблицата пише, че uk4 отговарят на 36,5. Наистина ли са умалени? Точно се засилих да поръчвам и видях какво пише:(

# 624
  • Пловдив

Нося 37-ми, в таблицата пише, че uk4 отговарят на 36,5. Наистина ли са умалени? Точно се засилих да поръчвам и видях какво пише:(
Да, 37 ЕУ е 4 1/2 ЮК

# 625

http://www.amazon.co.uk/New-Balance-Womens-WX624WB-Multisport/dp … f=pd_sim_sbs_sh_6   4.5 за 14,92 п

# 626
Имам 4УК от този модел на който пише 36,5 ЕУ. Аз съм между 36 и 37 по принцип и са ми добре, но явно са умалени тъй като на повечето други марки 37ЕУ = 4 УК

# 627
колебая се за поръчка от склада на уред
състоянието е описано като "Item in original packaging. Packaging will have cosmetic damage", но не е Like New, а просто Good, което ме притеснява малко... не би ли трябвало ако само опаковката е леко пострадала, да го маркират като Very Good или Like New?

# 628
Щом пише така за опаковката, отвътре трябва да е ок предметът. Може би не е отварян, затова не е "лайк ню".

# 629
  • София
Помагайте  Praynig  ooooh! Някой беше споделил линк за куфари от buyvip. Търся също и линк за протектори за матраци - пак от випа. Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт