От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 797
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Затишие.... не виждам нищо в Еконт за мен:-(
При вас някакво раздвижване?

# 31
  • около Варна
И при мен нищо, ще чакам следващия курс.

# 32
Аз имам и съдейки по теглото, явно са и трите пратки, които бяха при тях преди 20-ти

# 33
В този ред на мисли, някой да знае кога ще е следващия курс на ФД? аз забърсах от 2 сайта покрай намаленията и до събота трябва да са на адреса им 2-та пакета Simple Smile имам тайнички надежди до 15-ти февруари да си ги получа нещата.

# 34
  • Варна
В крайна сметка съм доволна, взех си пакета от Еконт.  Peace

# 35
и аз имам пратки пристигнали по колисимо на 15.01...ама на няма ги... уф..... еми следващия курс, явно не са качили всичко на послседния... акога е следващия на ФД????

# 36
Здравейте!France Delivery обединяват ли пратки от 2 курса за да си спестя една такса за еконт.

# 37
на мен ми казаха не по рано от 05.02 ще е следващия курс

# 38
Здравейте!
В сайта на ФД пише за адрес на фактуриране да напиша бълг.си адрес, но аз като попълня адреса за доставка той автоматично се отразява и като адрес за фактуриране.Става въпрос за www.tati.fr.Незнам къде да напиша бълг. си адрес, а не искам да ме глобят с 5 пъти транспортна такса,както пише в правилата им....писах им и във фейса, и на поща,ама нямам отговор...

# 39
Като го спомена това за adr. de facturation и аз сега видях, че и на сайта, от който поръчвах така пише и то не ме попита като поръчвах, но е сложило същия адрес. Много странно, но какво от това, нали си си платил  newsm78 фактура ли ще получат? Не ми е ясно изобщо, а живях там 2 години.

# 40
Като го спомена това за adr. de facturation и аз сега видях, че и на сайта, от който поръчвах така пише и то не ме попита като поръчвах, но е сложило същия адрес. Много странно, но какво от това, нали си си платил  newsm78 фактура ли ще получат? Не ми е ясно изобщо, а живях там 2 години.

Ами незнам...пише изрично адрес за фактуриране - бълг.адрес. ама къде да го пиша незнам...не съм поръчвала досега с ФД и не искам да ме глобят за подобно нещо..

# 41
geri789Говори с тях и ги предупреди, а отдолу във формата за заявка на пратката изрично напиши, че ще им изпратиш документ за транзакцията.
Днес говорих с тях и казаха, че най-вероятно и събота, и неделя ще има някой в офиса, така че може утре да им се обадиш.  Peace

# 42
Благодаря за отговорите Simple Smile ще им звънна и аз, но сега като се разрових малко, все още не виждам проблем adresse de livraison и adresse de facturation да съвпадат, реално аз си искам и фактурата като ми пратят дрешките. Никой няма да ми я прати в Бг, това е яко ако купиш подарък и пишеш, че адреса за доставка ти е ХХ, а фактурата да си е при теб. Ще пробвам да им се обадя.

# 43
Благодаря за отговорите Simple Smile ще им звънна и аз, но сега като се разрових малко, все още не виждам проблем adresse de livraison и adresse de facturation да съвпадат, реално аз си искам и фактурата като ми пратят дрешките. Никой няма да ми я прати в Бг, това е яко ако купиш подарък и пишеш, че адреса за доставка ти е ХХ, а фактурата да си е при теб. Ще пробвам да им се обадя.

За кой сайт не виждате проблем, аз говоря конкретно за tati.fr...пробвах на няколко пъти да сменя адреса,когато пиша бълг.си адрес той автоматично отива и като адрес за доставка и обратно...
Ако разберете нещо,моля пишете тук..

# 44
  • Димитровград
Цитат
France Delivery
Уважаеми клиенти,
На 31/01/2014 г. /ПЕТЪК/ пристигна курс № 17 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 04/02/2014 г. /ВТОРНИК/ от 12.00 ч. до 17.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 03/02/2014 г. /ПОНЕДЕЛНИК/, до края на деня....

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт