От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 802
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Момичета, защо аз не виждам това инфо в сайта на FD. И ако пратката ми не е тръгнала с този курс, на коя дата е следващия им курс newsm78

# 46
Да, в сайта им няма никкава информация за курс 16 и 17 и аз за това се обадих вчера. Жена ми се развика, че било написано в сайта цялата информация, демек аз не гледам. И след като се разрових някой във форъма беше постнал копирано съобщение за курс 17 и се оказа, че е от фейсбука на ФД. Чудя се тогава, този сайт за какво служи изобщо ?!????

# 47
  • Sofia
Аз виждам информацията за тези курсове в сайта в табличката:
КУРС №17    25.01.2014 г.    31.01.2014 г.*    
Пътува
КУРС №16    20.01.2014 г.    26.01.2014 г.*    
Пътува

Същата информация виждах още преди няколко дни.

Но определено има проблем с опресняването на информацията на сайта им, може би се вижда след рефреш и то не при всички. Ако четат тук добре е да обърнат внимание на това на програмистите си, защото е много възможно при тях всичко да стои като обновено, но не и при останалите потребители.

# 48
.... Жена ми се развика, че било написано в сайта цялата информация, демек аз не гледам. И...

Ето това е неприемливо ! Ако четат,да се научат да се държат възпитано.Ние им даваме хляба в ръцете,те са ни задължени на нас!Възмутително!

# 49
  • Сливен
Момичета, някоя да е получила снощи е-мейл  newsm78 . Все още тая надежда, че еконт днес ще ме сюрпризират приятно Praynig
Иначе мога ли да проверя и къде кой от FD е получил пратката ми според тракинга. Знам, че е пристигнала на 24.01, но дали е в курса от 25 си е загатка. Става дума за скъп часовник и искам да съм сигурна , че е при тях, а чакането не е такъв проблем newsm78

# 50
Ами май са ни пропуснали с емайлите, като гледам никой не се похвали, дано поне днес към 10 сутринта да се обадят от Еконт. Praynig

# 51
  • София
Аз получих вчера мейл.
Раздаването е днес следобяд. Следващия курс казаха, че най-късно на 5 ще тръгне.
ninabo, от кой сайт ти е поръчката? Тракинг # имаш ли?

# 52
  • Сливен
Аз получих вчера мейл.
Раздаването е днес следобяд. Следващия курс казаха, че най-късно на 5 ще тръгне.
ninabo, от кой сайт ти е поръчката? Тракинг # имаш ли?

От Amazon.fr - ÉTAT D'AVANCEMENT :   Livré
SIGNÉ PAR :   201401241248SG2412082D01A
TRANSPORTEUR :    La Poste
ID DE SUIVI:    8G45147960725
DERNIER ÉVÉNEMENT:   GEISPOLSHEIM BAS-RHIN
Livré - 
ALERTES SMS:    Votre commande vous a été livrée, vous ne recevrez donc pas d'autres SMS pour cette livraison. Assurez-vous de vous inscrire au service Alertes SMS pour vos prochaines commandes.

# 53
  • София
Хм, отдавна е получена на адреса... Обади се да питаш. Peace

# 54
  • Сливен
Хм, отдавна е получена на адреса... Обади се да питаш. Peace
Hug
P.S. Нито един от телефоните им не активен, или само заето, или ще предадем, или този номер не може да бъде избран ooooh!

# 55
Някой чака ли поръчка от Франсето? Трябваше на 29 да е тук, после удължиха до 4.02, но още нищо - никаква информация няма . Чакам 2 поръчки , вече нямам търпение...

# 56
  • Димитровград
Аз е-мейл не получих ,но пък имам СМС от Еконта така че съм доволна.  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
  • Сливен
Момичета, току що говорих с FD. Опитвах многократно да се свържа с тях, но безуспешно, докато преди 5 мин. те ми се обадиха newsm44
Момичето беше много любезно и обясни, че снощи до 12 са обработвали курса и почти не са изпращали е-мейли. Пратката ми е предадена на еконт и тъй като това е станало посред нощите, часовникът ще е при мен утре.

# 58
Здравейте и от мен, тази сутрин с голяма изненада установих, че Франсето имат нов сайт, вие посещавали ли сте го?

# 59
Здравейте и от мен, тази сутрин с голяма изненада установих, че Франсето имат нов сайт, вие посещавали ли сте го?

Може ли да го напишете , пише ли нещо дали са пристигнали поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт