От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 805
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
  • на брега
Livadeto,  благодаря, че се включи. В понеделник ще мина през Еконт, ако няма пратки -ще звънна на Фд. Чакам 4 пакета. Днес рових в потвърдителните мейли, за да си припомня какво съм поръчвала Simple Smile))))

# 721
  • Sofia
Заповядайте в новата тема.

Постарах се да опиша недостатъците на ФД в първи пост, за да са наясно всички поръчващи. Ако някой се сети нещо за допълване моля да ми пише.

# 722
Чудна работа!? В петък говорих със служителката от ФД, тя потвърди, че имам получени пратки с последния курс. Днес не получих смс от Еконт, нищо няма регистрирано и във виртуалния кабинет! Някой друг като мен с неполучени днес пакети има ли?  newsm78
[/quo         

И аз имам имейл , но нямам нищо от Еконт.

# 723
  • София

Скоро ще останат само софиянци да са доволни. За клиентите от страната нещата са много на кантар - едно, че доставката се удължава с още седмица и другото е, че много се оскъпява. Не знам как е при вас, но на мен не ми групират пратките - заради кодовете примерно пускам с отделни поръчки три неща, всяко с тегло 200-300г, общо под килограм. Франсделивъри обаче таксуват всяка поръчка по 2,90 лв. и съответно ги дават отделно на Еконт - и те всяка по 3,70 лв. - и ето ти 20 лв. отгоре. Вече всеки път много точно изчислявам, колко ще ми излезе доставката и много често директното поръчване е по-изгодно.

Е няма такава простотия !   smile3512

Аз съм от София , но ми излиза по-евтино по Еконт , отколкото , ако трябва да си платя нафтата до Малинова долина .

Общи условия

Активация на акаунт