От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 55 488
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък нито имам е-мейл, нита пратките са ми в еконт, нито нищо
еййй голямо неведение наистина
Очаквам 16 пратки, 6 от които са получени на 24 юни, другите до 4 юли, е пък толкова нито една от тях да не се е улучила в този тон и половина, б..ти късмета ....
Неприятно е наистина, можеха да излязат с едно съобщение, че са много натоварени и да се извинят

# 691
Аз пък нито имам е-мейл, нита пратките са ми в еконт, нито нищо
еййй голямо неведение наистина
Очаквам 16 пратки, 6 от които са получени на 24 юни, другите до 4 юли, е пък толкова нито една от тях да не се е улучила в този тон и половина, б..ти късмета ....
Неприятно е наистина, можеха да излязат с едно съобщение, че са много натоварени и да се извинят
точно за това говорех и аз едно елементарно обяснение и извинение защото за разлика от други ние ползваме еконт

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 21:51 от piipito

# 692
точно заради такива мнения като горните няколко поста сме в тази ситуация, защото всички виждаме недостатъците и си траем.

А може би не всички виждаме недостатъците, така както ти ги виждаш.
На мен ми е все тая дали пратката ми ще дойде днес или след 3 седмици. За мен не е недостатък кога.
Не ми пука дали юлската ще дойде преди юни или обратното. Изобщо не помня коя ми е юлска и коя - юнска. Изобщо не съм виждала да имат правила по въпроса, че да го смятам за някакво нарушаване.
Не им звъня по телефона, ако нещо се интересувам много рядко се е случвало да им пусна мейл. Отговарят ми.
Офисът им ми е удобен.
Цената ме устройва, особено предвид ниските цени на стоките в Ларедут.
Еконт не ползвам, по тази причина не знам какви ядове има там. Но и да ползвах щеше да ми е все тая дали имам мейл, пратка и прочее, когато дойде-тогава взимам. По същия начин пазарувам от други сайтове.
Пратка загубена нямам, нито липси от Ларедут. Не съм чела и в темата за такива.
Никога не съм ползвала диспути в Пейпал по подобен повод, нито съм изпускала срока. Никога не се е налагало. Никога не съм чела в темата за подобен случай.

Не виждам причина да мрънкам и поради това не съм в положение да си "трая".
Да приемем, че хората са различни. Един доволен - друг не.

И не съм искала да карам някой да си трае, помолих и изложих аргументи.

"Интереса клати феса",така като гледам май много са малко тези които не им виждат недостатъците за разлика от теб ние ползваме еконт и плащаме по 5 лв на пратка и понеже са много коректни за това има разделини една камара пратки на момичета които са си правили сметката да си ги спестят , защото като започнеш да даваш на всяка поръчка по 5 лв. отгоре и то май започна да си губи смисъла изгодното пазаруване, ние пък си  знаем  коя пратка от кога е и евентуално с кой може бииииииии?! следващ курс ще дойде, и когато има проблем  звъним на посочените в Сайта им телефон който предполагам че в 21 век за това е посочен за някаква нормална кореспонденция, не смятам че трябва да се парира всяко едно мнение за това е темата ще има волни и не доволни, пратки загубени нямам, но имам отваряни пратки и ровени, което не веднъж е коментирано в една друга  тема интересното е какво точно търсят вътре? Има една приказка никога не казвай " никога"

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 22:06 от piipito

# 693
  • Sofia
Изобщо не е ставало дума да се парират критични мнения, даже напротив, мисля много ясно съм се изразила.
Реагирах на едно мнение, относно заплахата да се съсипе тази фирма, като помолих това да не се прави, за да не останем без единствена алтернатива.
А понеже след това се опитаха да ме убедят, че едва ли не всички страдаме от некоректна услуга и си траем описах защо аз нито страдам, нито си трая.
Иначе вие си критикувайте, даже се надявам, че не го правите само в темата, а директно пишете на фирмата. Ако имат много оплаквания за едно и също нещо е по-вероятно да го подобрят.
Мисля, че даже много точно съм описала по-горе, че услугата им не е перфектна, даже по точки.

# 694
Здравейте, искам да попитам по-опитните...имам чувството че килограмите на пратките ми не са реални/видях си кг. в виртуалният офис на Еконт/, та въпросът ми е как да ги оспорвам....да си взема пратката, да я платя и да я притегля....или да я притегля без да я взимам и да им пиша newsm78

# 695
  • София
На русата мадама изобщо не й пука за клиентите. Нещата бяха добре докато бяха с другия сътрудник,явно той дърпаше много .И писма имаше и беше ясно какво става с пратката. От както се разделиха е тъмна Индия. Стискайте палци да нямате проблеми,защото тогава й виждате истинското лице.Точно разговор с радио,може да изкара и най-дебилния човек извън равновесие.

# 696
  • София
Здравейте, искам да попитам по-опитните...имам чувството че килограмите на пратките ми не са реални/видях си кг. в виртуалният офис на Еконт/, та въпросът ми е как да ги оспорвам....да си взема пратката, да я платя и да я притегля....или да я притегля без да я взимам и да им пиша newsm78

Помоли в Еконт да я измериш преди да платиш и ако има разминаване  не я взимай , за да може да се свържеш с превозвача .Пратката може да стои в офиса 7 работни дни . Peace

Лично аз се съмнявам  да има разминаване , защото би трябвало да е измерена и в Еконт .Глобите за служителите са много големи , ако не си отговарят кг .

# 697
  • София
Аз напълно споделям и съм съгласна с мнението и доводите на NBM.
Не бих казала, че са некоректни, даже им влизам в положение, дори и за липсата на яснота и информация, защото осъзнавам колко е трудно това, което правят, именно защото транспортират от Франция, а не от УК...
И смятам, че всяко чудо е за 3 дни, и като си получат поръчките, недоволните девойки ще се поуспокоят, а ФД ще продължат да доставят пратките ни от френски сайтове, и аз лично считам, че скоро няма да се появи втори превозвач от френско...
Аз имам 2 скромни поръчици в този съдбовен курс, нито помня кога съм ги поръчала, нито съм следила кога са пристигнали на фр. адрес...
Спокойно си ги дочаках, защото зная, че дори да изпусна срока за диспут при проблем, с подходящ подход и кратко писмо до сайта, проблемът ще бъде решен. Също така съм спокойна, че и при проблем с русата дама... с правилен, човешки подход и усмивка, проблемът ще бъде решен. Simple Smile
Единственото, което не ми харесва е новата локация на адреса за раздаване, но и с това ще свикнем... Wink
На всички пожелавам по-скоро да си получат пратките и да не си хабят нервите, защото има много по-важни и стойностни неща в живота. Wink

# 698
   Аз обаче нямам мейл,нито пък отразена пратка в Еконт. Tired
А към въпроса,който коментирате по-горе ще кажа,че подкрепям  tedichka07 и pavlo_deni.И въпроса не толкова  е в коректността, а по-точно в безотговорността на този превозвач.Аз  например мога и 5 месеца да ги чакам пратките ,но да съм наясно с това,а не да чакам камиона да тръгне,после още 10 дена да пристигне,и още 10 дена да сортират и накрая да разбера,че просто пратките ми не са потеглили от Франция  Tired
Жалка работа  ooooh!

Подкрепям! За мен също е без значение кога ще присигне пратката.

Това което ме подразни най-много е, че ме накараха да затворя телефона и създадоха товарителница (изтрита вече от системата на Еконт). Да бяха казали, че са нямали възможност за обработка, ще го разбера.

И съм съгласна с Теди, когато чаках по два месеца, имах БД и порарък - я купи, я кокотки или нещо друго.

# 699
Изобщо не е ставало дума да се парират критични мнения, даже напротив, мисля много ясно съм се изразила.
Реагирах на едно мнение, относно заплахата да се съсипе тази фирма, като помолих това да не се прави, за да не останем без единствена алтернатива.
А понеже след това се опитаха да ме убедят, че едва ли не всички страдаме от некоректна услуга и си траем описах защо аз нито страдам, нито си трая.
Иначе вие си критикувайте, даже се надявам, че не го правите само в темата, а директно пишете на фирмата. Ако имат много оплаквания за едно и също нещо е по-вероятно да го подобрят.
Мисля, че даже много точно съм описала по-горе, че услугата им не е перфектна, даже по точки.

не се надявай,  защото е факт. да, директно пишем на фирмата и резултата е нула с начина, по който работят и се държат с клиентите си дълбоко се съмнявам че ще има някакво подобрение. заплаха няма. аз като клиент, който ползва услугите им имам право да си търся правата . как? решавам аз.

# 700
  • Пловдив
именно защото се правят на тарикати не ги харесвам - и аз ще обърна внимание къде ми е касовата бележка!
Не може моят мъж да групира и транспортира от Франция (още не съм го убедила да поеме транспорт на пратките на бг мама хаха!) и да издава фактури за всичко и всеки, да е коректен към държавата, а някой си друг, в същата държава, със същата дейност да лавира между законите!  Naughty

# 701
  • Sofia
Абе смотани са, да ме прощават защитничките, голяма част любими съфорумки bouquet Като искаш да правиш нещо срещу пари, го правиш като хората. Иначе си оставаме същата смотана държава с едни, дето не си вършат работата и друг, дето си траят, щото може и по-зле.

Рядко взимам отношение, особено във форум, обаче не се стърпях  Crossing Arms

# 702
  • Sofia
Не може моят мъж да групира и транспортира от Франция (още не съм го убедила да поеме транспорт на пратките на бг мама хаха!) и да издава фактури за всичко и всеки, да е коректен към държавата, а някой си друг, в същата държава, със същата дейност да лавира между законите!  Naughty

А виж, това е интересно. Наистина се чудя защо от Франция никой друг не се наема да превозва, сравнено с Англия, където има много превозвачи. newsm78
Твоят мъж, дори и да не се навива да ни транспортира пратките, би ли споделил каква може да е причината за този по-труден превоз от Франция? По-рядко ли има превози, малко фирми, желаещи да ползват групажи ли са, друга особеност ли има? newsm78

Аник, надявам се никой не приема лично интересната дискусия тук, че то иначе и аз много любимки имам  Heart Eyes Hug

И да не забравите, като си получите пратките все пак, да се отчетете в Ларедутската тема кой какво е получил, за да трупаме отзиви  Wink

# 703
  • София-Лагера
Получих смс от Еконт туко що.Сумата ми е 17 лв.Според мен е малко за 9 пакета.Ще видим като ги вземе приятелка.

Ами смотани са,никой не отрича.
И аз обичам всичко да ми ок,ама с тези няма да се  получи.
Преглъщам заради изгодните оферти и заради това ,че никога нищо не ми е изчезвало.
Поръчвам два пъти годишно от Ларедут и се зареждам с търпение.

Искам да добавя ,че във виртуалния Еконт нищо не се вижда.
Там нямам пратки.

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 09:19 от Desi_2

# 704
Коректната руса дама в 09:18 е предала пратката ми в Еконт, въпреки молбата ми да я задържи. Както каза "Ще си платите магазинаж!" и в подтекст "Мен какво ме интересува!".

Какво я интересува нея, че в резултат на тяхното безхаберие, изпращането закъсня с няколко дена. А да ме лъжат най-нагло и да ми обясняват какъв корпоартивен клиент били ...

Тъжно, но факт!

За мен пазаруването от Франция приключва, тъй като това не е алтернатива. А и с разделянето на пратките и плащането на закръглени килограми + куриер, определено не ми е кой знае колко изгодно.

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 11:14 от kloeto

Общи условия

Активация на акаунт