От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 806
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък да споделя, малко извън темата, подновявам си пазаруването от Ив Роше! Като не става от Франция, ще е от другаде!

# 706
Аз пък да споделя, малко извън темата, подновявам си пазаруването от Ив Роше! Като не става от Франция, ще е от другаде!
От къде? Моля, сподели  Grinning

# 707
От Англия http://www.yves-rocher.co.uk/control/main предполагам? Аз отдавна пазарувам оттам: има много хубави подаръци - сменят ги през седмица/две и цените са изгодни  Wink

# 708
От къде? Моля, сподели  Grinning
От Англия и от Германия. Аз пазарувам от Германия, защото е по-евтино, в сравнение с Англия. Правите си регистрация до немски адрес или английски, плащане има и с Пейпал:
http://www.yves-rocher.co.uk/control/main
или
https://secureorder.yves-rocher.de/control/newcustomerMeine Packstation bearbeiten > Meine Rechnungsadresse ansehen
Където Ви е по-изгодно, разбира се. Имам и в двата сайта регистрация, избирате си. Подаръци има страхотни. Любимите ми парфюми, които получавахме от френския Ив Роше - също! Малко трудно става регистрацията, но се получава.

# 709
И аз в клуба на разочарованите, имам 8 поръчки, първите ги пуснах на 25.06 имаше и за подарък между тях, но уви днес си взех пратката от еконт, платих 9,50лв. за 1.350 кг. за поръчка която съм пуснала на 27.06., тоес първите поръчки които очаквах че ще дойдат с този курс ги няма. защо........... newsm78. Grinning

# 710
И аз очаквах доста поръчки, а от Еконт-а взех три, и то пуснати на по-късна дата от другите.  newsm78 Как ли става така? Simple Smile

# 711
  • Варна
Аз днес си взех от Еконт 6 групирани поръчки въпреки, че като говорех с ФД ми казаха, че са пет. Сега си чакам последната, която вероятно ще бъде в следващият курс. Доволна съм защото въпреки всичко ми излиза по евтино и нещата са качествени.  Mr. Green

# 712
Остава доволните да се надяват, че са достатъчно на брой та да може ФД да си реализират доставките все пак. Предполагам, че има значение дали доставят 100 кг или 2 тона.

Абсолютно!
Скоро ще останат само софиянци да са доволни. За клиентите от страната нещата са много на кантар - едно, че доставката се удължава с още седмица и другото е, че много се оскъпява. Не знам как е при вас, но на мен не ми групират пратките - заради кодовете примерно пускам с отделни поръчки три неща, всяко с тегло 200-300г, общо под килограм. Франсделивъри обаче таксуват всяка поръчка по 2,90 лв. и съответно ги дават отделно на Еконт - и те всяка по 3,70 лв. - и ето ти 20 лв. отгоре. Вече всеки път много точно изчислявам, колко ще ми излезе доставката и много често директното поръчване е по-изгодно.

Тези хора трябва да си датат сметка, че колкото по-добре работят, толкова повече работа ще имат. Много често ми се случва след като получа поръчката, да пусна нова за близки, които са харесали нещата или пък друг номер от същите. И сега имам такава поръчка - пуснах една мъжка блуза, за да й видя номера и качеството, с идеята ако ми хареса - да поръчам такива за мъжа ми, брат ми, баща ми. Сега обаче няма да пускам поръчка, защото докато си получа пробната блуза и намалението ще е свършило. Преди докато траеше един код или намаление - поръчвахме и получавахме по няколко пъти. Сега обаче всичко, което ми трябва с оглед на конкретна дата или срок, го поръчвам от Англия и Германия, даже от Китай са по-предвидими доставките.

# 713
  • Sofia
За два момчешки анцуга платих на Еконт 9.58лв. Анцузите се връзват по ок20лв. единият - горе-долу толкова излизат и в Джъмбо, качеството е подобно (памук и полиестер).

Чакам още 2 поръчки и новият им офис ми е удобен, така че не искам да ми ги пращат с Еконт , защото и няма да бъда там където съм сега и очаквах всичките си неща. Но как да съм сигурна, че като си говорим по телефона, пиша мейл и потвърдят, ще са ме разбрали. От опит вече знам, че няма да са  #2gunfire

# 714
И аз получих съобщение от Еконт но само за 1 пратка -6,50, очаквам още 2 но явно всяка ще е поотделно Sad Днес не успях да я взема в понеделник ще видя коя поръчка е имам от 22-26.06 Hug

# 715
  • София

Не знам как е при вас, но на мен не ми групират пратките - заради кодовете примерно пускам с отделни поръчки три неща, всяко с тегло 200-300г, общо под килограм. Франсделивъри обаче таксуват всяка поръчка по 2,90 лв. и съответно ги дават отделно на Еконт - и те всяка по 3,70 лв. - и ето ти 20 лв. отгоре.
...
За пръв път чувам подобно нещо, винаги ми обединяват пратките от един курс.

Аз пък от десетина поръчки, нямам ни една в тоя курс! Crazy

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 20:11 от Елица

# 716
  • на морето
И аз съм страшно разочарована-2 пратки не са ми ги обединили и платих 2 пъти Еконт-19лв. Къде мога да им се оплача ,нали това го пише в общите им там правила,че обединяват #2gunfire #2gunfire

# 717
  • на брега
Чудна работа!? В петък говорих със служителката от ФД, тя потвърди, че имам получени пратки с последния курс. Днес не получих смс от Еконт, нищо няма регистрирано и във виртуалния кабинет! Някой друг като мен с неполучени днес пакети има ли?  newsm78

# 718
Aз нямам мейл ,но имам 1 пратка от днес в Е еконт!Явно другата ще я получа със следващия курс,а нарочно ги пуснах една след друга!

# 719
Чудна работа!? В петък говорих със служителката от ФД, тя потвърди, че имам получени пратки с последния курс. Днес не получих смс от Еконт, нищо няма регистрирано и във виртуалния кабинет! Някой друг като мен с неполучени днес пакети има ли?  newsm78
В същата ситуация съм и аз - служителката ми провери и потвърди за една пратка  ( от чакани 3 , пуснати почти по едно и също време) , но нямам нищо във Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт