От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 816
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
http://www.francetobg.net/

това е познатия ни адрес, но аз нищо не прочетох за поръчки, изцяло е на английски и ми прилича на сайт на туристическа агенция

# 61
Пренасям си питанката тук Embarassed
Здравейте, моля за малко помощ Praynig
Помня че имаше някакво условие за плащането до БГ в Ларедут. От един акаунт май можеше само с 2 карти. На мен ми изтече картата с която плащах, и ми дадоха нова с друг номер, опитах да платя в сайта но не  ми дава. Изписва ми Nombre d'essais dépassé. Choisissez un autre mode de paiement.

# 62
  • София
http://www.francetobg.net/
това е познатия ни адрес, но аз нищо не прочетох за поръчки, изцяло е на английски и ми прилича на сайт на туристическа агенция
Не е нов сайтът, а домейнът е освободен.  Peace

# 63
Днес дали ще има пратки в ЕКОНТ????
Чакам толкова неща, че търпение не ми остана.....

# 64
Днес дали ще има пратки в ЕКОНТ????
Чакам толкова неща, че търпение не ми остана.....

Откъде очаквате пратки - от ФД или Франсето? Ако е от франсето, те още не са пристигнали в България..

# 65
  • Сливен
Да се похваля newsm44
Моята пратка днес дойде с Еконт. От FD e.

# 66
И аз да се похваля, сутринта получих СМС от Еконт, поръчка направена на 21.01 от С&A е вече тук. Shocked Много са бързи тези от ФД, това може само да ме радва. Laughing
П.П. Пропуснах да спомена, че нямам имейл от ФД и затова останах изненадана. Wink

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 11:29 от tinkarbel

# 67
  • около Варна
И аз нямам имейл, но имам смс от Еконт, само сумата не ми харесва за доставка, но няма пълно щастие Grinning

# 68
  • Сливен
Както вчера писах от ФД ми казаха, че не са имали време за е-мейли, и затова  не са пращали  Peace

# 69
Вече започвам дори аз, спокойната личност, да губя яко търпение #Cussing out Едната ми пратка е от 02.01, другата от 09.01, още не могат да стигнат до тук. Чакам ги с Франстубг. Да бях отишла пеша до Франция, вече щяха да са при мен. Да не говорим за притеснението, дали изобщо ще дойдат, за голяма сума са. 04.02 мина и замина, ни вопъл, ни стон! Поне нещо да излъжат хората, а те изобщо не реагират, нито във ФБ, нито тук, сигурна съм, че четат. Безотговорност, липса на професионализъм, въобще ужас. Сега пуснах една поръчка с ФД, ще ги видя и тях как ще са, и там не възлагам големи надежди.

# 70
Тези превозвачи от Франция защо не вземат да си направят по един сайт като на Габко например - да си виждаш пратките: как се движат, на кой курс са натоварени и най-вече да виждаш коя пратка колко килограма е и колко точно е доставката... Нито мейл имам, нито нищо - със смс-а те сюрпризират и това е...
Аз обикновено не мога да преценя колко килограма ще ми е пратката и кое ще ми е по-изгодно - да отида до офиса им или до Еконт.
Едни Ботиши и два чифта балеринки от La redoute - sms от Еконт: дължите 19 лв  ooooh!

# 71
Вече започвам дори аз, спокойната личност, да губя яко търпение #Cussing out Едната ми пратка е от 02.01, другата от 09.01, още не могат да стигнат до тук. Чакам ги с Франстубг. Да бях отишла пеша до Франция, вече щяха да са при мен. Да не говорим за притеснението, дали изобщо ще дойдат, за голяма сума са. 04.02 мина и замина, ни вопъл, ни стон! Поне нещо да излъжат хората, а те изобщо не реагират, нито във ФБ, нито тук, сигурна съм, че четат. Безотговорност, липса на професионализъм, въобще ужас. Сега пуснах една поръчка с ФД, ще ги видя и тях как ще са, и там не възлагам големи надежди.
Тъй като много се опариха от франсетоБГ,в това число и аз,те съветвам като наближи 45-дневния срок за диспут в ПейПал  да си го пуснеш спокойно,а не да чакаш,защото може да изгориш.После много,много,много трудно ще се разбереш със сайта да ти върнат парите за неполучена пратка.

# 72
Тъй като много се опариха от франсетоБГ,в това число и аз,те съветвам като наближи 45-дневния срок за диспут в ПейПал  да си го пуснеш спокойно,а не да чакаш,защото може да изгориш.После много,много,много трудно ще се разбереш със сайта да ти върнат парите за неполучена пратка.
В какво се състои вашето опарване, не ви доставиха пратка ли? и какъв е тоя диспут в Пейпал? Аз също чакам отговор и във фейса, и мейл им писах.....но засега нищо!

# 73
Някой има ли телефони на Франсето?

# 74

Общи условия

Активация на акаунт