От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 825
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Бургас
Моля ако имате информация за пристигането на така дълго чакания курс на Франсето да споделите.

# 77
имам информация, но за съжаление, няма на никой да му хареса, дългоочаквания курс на франсето се очаква да пристигне в края на седмицата, така казват по телефона:(((((

# 78
Някой има ли телефони на Франсето?
Това е от първа страница на темата

Francetobg
ПОРАДИ ГОЛЕМИЯТ БРОЙ ИЗЧЕЗНАЛИ ПРАТКИ С ТОЗИ ПРЕВОЗВАЧ няма да публикуваме данните му. Всеки потребител може да прецени сам дали да потърси данни за услугите му. МОЛЯ„ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че фирмата е в процес на смяна на адреса!!!
В подписа ми се чете какво ми се е случило,но пак ще го кажа.От фирмата се КРАДАТ пратки.Не може сайт като ЛаРедута,от който пазарувам от години, да НЕ изпраща предимно марковите неща на потребителите си.И това не се е случвало само на мен-в предишната тема много дами се оплакоха и за това фирмата реши че трябва да смени адреса си-макар че проблема не е там.

# 79
имам информация, но за съжаление, няма на никой да му хареса, дългоочаквания курс на франсето се очаква да пристигне в края на седмицата, така казват по телефона:(((((

е то голямо пътуване...поне ангажираха ли се да кажат кога точно в края на седмицата?

# 80
Ето какво са ми отговорили:
"Здравейте!
Курсът вече е пристигнал в София. Очакваме да се организира доставка до Русе и да получим пратките до края на седмицата.
Поздрави!"

Още малко остава да чакаме .......

# 81
  • на брега
от фейсбук:
"Уважаеми клиенти,
Днес, 06/02/2014 г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от Франция отпътува курс № 18 на FRANCE DELIVERY и ще пристигне в България на 11/02/2014 г.
Приятен и успешен ден,
Екипът на FRANCE DELIVERY"

# 82
"Курс 66 е пристигнал. Курс 67 е отпътувал от Франция на 05.02. Очакваме пристигането на курс 67 следващата седмица около сряда. Пратките от двата курса ще бъдат обработени и изпратени заедно "

E това вече е върхът...не стига че го чакахме толкова много, а сега ще чакаме и другия, за да ни изпратят нещата...Ще пристигне около сряда #Cussing out, недай си боже и той да закъснее, ще видим нещата си чак март...Възмутена съм, разочарована съм...това е втория и последен път да си партнирам с Франсето.

# 83
еееееееееее не, не мога да повярвам,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

тези хорица просто прекалиха с времето, с нервите ни, с всичко,

# 84
"Курс 66 е пристигнал. Курс 67 е отпътувал от Франция на 05.02. Очакваме пристигането на курс 67 следващата седмица около сряда. Пратките от двата курса ще бъдат обработени и изпратени заедно "

E това вече е върхът...не стига че го чакахме толкова много, а сега ще чакаме и другия, за да ни изпратят нещата...Ще пристигне около сряда #Cussing out, недай си боже и той да закъснее, ще видим нещата си чак март...Възмутена съм, разочарована съм...това е втория и последен път да си партнирам с Франсето.

къде прочете това издевателство, нали и сайт нямат вече

# 85

къде прочете това издевателство, нали и сайт нямат вече
фейсбук

# 86
и мен изгубиха като клиент, развалиха си дипломацията с мен!

# 87
някой научи ли нещо повече за пратките от курс 66?

# 88
  • София
Да, ако се върнеш 5 поста нагоре да прочетеш...

# 89
Да, ако се върнеш 5 поста нагоре да прочетеш...

видях ги
но питам някой свърза ли се с fr2bg - разбра ли се защо ще чакаме още 1 седмица?
телефона,който имам аз е спрян

Общи условия

Активация на акаунт