От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 859
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
някой научи ли нещо повече за пратките от курс 66?
Да, ако се върнеш 5 поста нагоре да прочетеш...

видях ги
но питам някой свърза ли се с fr2bg - разбра ли се защо ще чакаме още 1 седмица?
телефона,който имам аз е спрян

за да си оптимизират разходите , нас да изнервят тотално и да загубят възможно повече клиенти Mr. Green

# 91
Може би не са успели да прегледат поръчките още.
Бихте ли ми казали на какъв адрес в София се получават поръчките от Франс Деливери, че нещо не се ориентирах в сайта им.

# 92
# 93
Благодаря!

# 94
  • Бургас
След като Франсето ме разочароваха тотално смятам да не ги оставя така нещата. И преди са ми лазили по нервите, но този път прекалиха брутално. Тези дни смятам да се видя с адвокат/приятел/ и да пишем жалба. Ако има желаещи да се присъединят към колективна жалба до КЗП моля да пишат. Не мисля, че е необходимо да се използват само договори и т.н.
Към момента дори електронни писма се считат за доказателства.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 10:43 от Sesana

# 95
Нещо ме тревожи във връзка с Франсето....моля, някой от Русе , да се разходи до адреса , където преди раздаваха пратки,  да видим дали са там още...да не би да са духнали и оттам, както бе и "удобното преместване" на сайта........

# 96
  • Бургас
Аз имам същите опасения като Гери.
Моля всеки, който би се включил в колективна жалба да пише на лични. Ще си изпратя пощата, за да можем да съберем максимално количество информация, която би могла да послужи за жалба.
Освен всичко по отношение на доставките, те нарушават и други права като: неясни условия за изпълнение на предлаганата от тях услуга и т.н. Включително и не предоставят коректна информация за обратна връзка и т.н.
Може да не ни компенсират, но ще си отнесат глобите и проверките на 100%. Другия път ще имат едно на ум.

# 97
Изцяло ВИ подкрепям Sesana и geri789 , ЕВАЛА и БРАВО, за смелостта и куража  Ви момичета!!! bouquet  bouquet

# 98
  • Бургас
Просто ми кипна канчето. Разполагам с достатъчно данни, че извършват определена услуга и нищо няма да им спестя. Ама грам. Не е нормално да се подиграваш по този начин с хората. Още повече, ние сме закупили дадена стока и сме им я предоставили, за да извършат дадена услуга.
Някъде в сайта им видяхте ли някога да пише, че нямат грам информация какви пратки получават и кога ги изпращат? Срок за доставка? Нещо? Не. А е факт, че те нямат представа какво точно получават на адреса си във Франция. Имам добра кореспонденция по въпроса точно на тези тема. А според закона за ел.съобщения те се сичат за доказателство.

Т.е. предлагат услуга, която реално не могат да обезпечат. Рекламират тази услуга също така. И за това имам писмо. И смятам да им го извадя през носа.

# 99
а да попитам, някой звънял ли им е вчера или днес, мен ме разпознават вече по гласа, а и не им вярвам грам на думите, вчера мисля някой беше писал, че не отговарят на познатия ни телефон, който знам наизуст...............

# 100
как малко поне нямат доблест да се изправят и ни кажат какво се случва с пратките ни, УБЕДЕНА съм ама на милиони проценти, че четат написаното #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 101
  • Бургас
За всяка, която смята, че няма договор с франсето. В във формата за регистрация на нов клиент:
Декларирам, че съм запознат с общите условия, посочени в http://www.francetobg.net/bg/obshchi-uslovija/ и че формата, която изпращам има значението на Изявление за сключване на договор по смисъла на ЗЕТ!
Така имам последната версия на въпросния договор, барабар с щампа от гугъл кога е кеширана. Нищо, че сайта им го няма.
 В 3 (три) дневен срок от получаването на артикулите на адреса на Изпълнителя в България, Потребителят получава съобщение на електронната си поща, в което е указана цената на доставката на артикулите от адреса за групаж до адреса на Изпълнителя в България, както и цената на доставката до адрес на Потребителя, в случаите, когато е предплатена от Изпълнителя.
Според собствената им информация пратките са пристигнали на адреса им на 05/02. Срока им е 08/02.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 12:09 от Sesana

# 102
Браво Sesana!!!  bouquet

чакаме ги до 08.02. утре т.е.

# 103
Браво Sesana!!!  bouquet

чакаме ги до 08.02. утре т.е.

не мисля че това ще стане

# 104
  • Бургас
Ще е добре да се случи. То си е тяхна работа. Като искат нека си нарушават договора. Аз вече ги пуснах по надолнището. Чакам отговор от КЗП и официално ще си входирам другата седмица всичко. Когато тръгне проверка, а такава ще има и това ще лъсне. Сами си нарушават договора без каквито и да е било пречки или кофти обстоятелства.
От сега нататък превозвач нямам намерение да ползвам. Поръчах си две пратки директно и двете ги получих преди седмици.

Общи условия

Активация на акаунт