От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
В поста на DE* става въпрос за Francetobg  Grinning
Дали е случайно съвпадение... много "изгубени" пратки, смяна на адреса...

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 16:16 от Покипси

# 16
  • София-Лагера
Mай нещо бият задна.

# 17
  • ВАРНА
Запис и аз тук - и аз от опарените от ФранстуБг,мен лично много ме дразни факта,че като има проблем си измиват ръцето - с 2 думи проблема си е твой.Няма - "Ще направим проверка" или нещо такова - поръчал си,платил си,моли се да си го получиш,те отговорност не поемат никаква  Thinking

# 18
Засега остава само Франс Деливъри май.

# 19
  • Sofia
Е, ако не друго поне ФР2БГ разбраха, че трябва нещо да променят. Дано търсят по-сигурен адрес.

# 20
  • София
NBM, благодаря за отмяната Hug
С пожелание за чести курсове, безпроблемно получаване и левче за килограм Mr. Green

# 21
Дано в новата тема няма повече оплаквания за изчезнали пратки!
След като от ФР2БГ не ми отговориха на молбата да се свържат с партньорите си, днес им писах да намерят начин да открият пратката и им обясних какви са настроенията и възможността да се блокира адресът им, те ми върнаха този отговор:

Здравейте!
Бихме искали да Ви уверим, че правим всичко възможно да научим повече за местонахождението на Вашата пратка. Информирали сме партньорите ни да направят проверка и отново да я потърсят. Така или иначе вече сме преустановили приемането на пратки на този адрес, тъй като очевидно има някакъв проблем. Партньорите ни са надеждни и заинтересовани да ни предават всичко, което пристига в техния склад, камионите и шофьорите непрекъснато се проверяват, но не знаем дали може да се каже същото за куриерите, доставящи пратките до адреса. Убедени сме, че проблемът е по веригата до пристигането на пратките в склада във Франция, но за съжаление там няма как да повлияем. Странното е, че и френските пощи промениха процедурата и вече предават пратките без да предоставят опис с тракинг номерата на пратките, както беше преди. Преди правехме справка с тракинг номерата на получените и очакваните пратки, а сега вече не може. Очакваме отговор от френска страна до края на седмицата и веднага ще Ви уведомим. В същото време е добре да уведомите сайта, че въпреки уверението от страна на френските пощи, че пратката е доставена на адреса, Вие все още не сте я получили. Настоявайте и те направят някаква проверка, защото иначе остава тяхната дума срещу нашата и никакъв документ черно на бяло, че пратката е доставена. Със същия успех MTLS могат да напишат едно подобно уверение, че пратката не е доставена на адреса на посочената от пощите дата, но това с нищо няма да помогне да открием причината за възникналата ситуация и да я разрешим във Ваша полза, каквото е нашето желание.

Благодарим Ви за съдействието!

# 22
  • РУСЕ
За съжаление на ощетените, нищо няма да направят Франсето, топката е в наши ръце. Аз все още чакам от Даниела Крумова отговор на въпроса за разследването на моята пратка, но уви. Явно е от е-мейла, че нищо няма да получа. В никакъв случай повече няма да им търся услугите.
другото, което искам да ви кажа е: застраховайте си кр. карти - при такива случаи /до 1500 лв./ застрахователя покрива щетите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 23
  • Варна
Момичета, получихте ли имейли за последния пристигнал курс на ФД?
Пак ще гадая в четвъртък има ли нещо в Еконт или няма ...Sad

# 24
  • София
И аз да попитам за ФД Hug Знаете ли кога ще тръгва следващият курс. Много рядко обновяват информацията в сайта си  Rolling Eyes

# 25
  • Бургас
Курса на Франсето ще пристигне на 04/02, а не на 29. Казват - лошо време.

# 26
Има ли някой писмо от ФД за получена пратка от курса, който пристигна в неделя? Имам три пратки, получени на адреса преди тръгването на курса, уж в сряда щяха да пращат по еконт и да разпратят имейли, но нито в еконт имам нещо, нито имейл  newsm78

# 27
  • около Варна
И аз се надявах пратката ми да е с този курс, но нямам имейл, ако някой си е получил пратката, моля да сподели, да знаем да не чакаме:)

# 28
  • Варна
И съм в същото положение... питах ги на ЛС във фейсбук ама не отговарят.

# 29
  • Варна
И съм в същото положение... питах ги на ЛС във фейсбук ама не отговарят.
Току-що получих имейл :
Здравейте,
Вие имате получена/и пратка/и от курс № 16 на FRANCE DELIVERY.
Днес, 29/01/2014 г./сряда/, Вашата доставка е предадена на Еконт.
На 30/01/2014 г. /четвъртък/, всички пратки, ще отпътуват към
съответните дестинации. Очаквайте и-мейл и смс от интегрираната ни с
Еконт система с по-подробна информация за вашият/те пакет/и (брой,
тегло, цена).

Поздрави,
Екипът на FRANCE DELIVERY

Simple Smile Надежда има. Peace

Общи условия

Активация на акаунт