Отговори
# 675
Rose Amber Прекрасно коремче  Hug моето под дрехите хич не се личи  Crossing Arms на голо се издава повече а аз очаквах да е огромен  Blush явно е до структура по някога се притеснявам дали расте и дали всичко е наред с бебка  Rolling Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/886/7005886R.jpg ето го и моето тумбаче  Hug  Peace

# 676
Хехехее, симпатични коремчета сте си заформили. Като се накана и аз ще снимам моето.

Исках да споделя едни упражнения, които открих. Понеже лекарката ми каза, че бременните са били податливи на плоскостъпие, за това ми се стори ок да правя упражнения за краката. Указаха се доста приятни и отнемат не повече от 10 минутки. Препоръчвам ви ги, наистина добре се раздвижват краката, особено гот е след цял ден висене пред компютъра. Сетих се, че една мама се беше оплакала от подуване на глезените, нека пробва да види как ще и си отрази   Peace
http://lubomirivanov.com/1839/

# 677
Mometo* просълзи ме това клипче, много красиво Simple Smile Какво нещо е живота и как всяка майка се радва на детето си, и това е и при хората и при животните... Simple Smile

Love your Smile, ние с теб сме едни седмици, но явно при всеки е различно, не знам за теб, но аз все пак съм 173 висока и към днешна дата 72 кг, качила съм 8кг, така че може би е нормално да ми се вижда повече.

chilimura аз се бях оплакала за подуване в глезените, линка, който си пратила е много интересен, определено ще го използвам, слагам го във favorites благодаря! Simple Smile

# 678
Здравейте момичета,писах и в Фейса и тук да попитам ,ако може някой да ми помогне .Днес си взех изследванията -кръв,урина.Подаде ми ги моя доктор и каза ,че всичко ми е Ок,няма нищо притеснително.Пребирам се и си ги гледам-CYE/ERS-referen.granici - 1 do 20 ,моето 40 .WBC-рефер. граници 2.5-10.5,моето 13.5,MCV-реф.гран.-80-96,моето 98.пише също в урината бактерии:наличие!!!!!При биохимията пише :общ белтък-63 g/l при рефер.ст. 66-83.Някой може ли да ми ги поразчете,гледам много неща не са ми в рефер. граници,пък той ми вика всичко е добре.ТОва СУЕ е утайка на кръвта,нормално ли е да ми е 2 пъти над нормата????

# 679
За резултатите не съм веща, нопри първата бременност и аз редовно с ешашках и лекаря ми обясни, че са стойности за здрав човек, а при бременност е нормано някои да са завишени или занижени...
Моето коремче главоломно расте, но все не се снимам за разлика от първия път, когато цяла фотосесия имах...
Моето мъниче се раздвижи сериозно от 2 дни - преди това вели усещания, които знаех, че е то, но не бих нарекла ритане или нещо такова Simple Smile
Нямам търпение до следващия ми преглед, че предния беше още на 6-ти... искам вече да го видя мъничето, а и пола не знаем още...
Аз много се радвам на зимата и си правя разходка, когато мога - изобщо не ми е студено и се наслаждавам на снега Simple Smile

# 680
Rose Amber може би е до структура ли  newsm78 естествено няма как да сме еднакви  Laughing но и аз съм височка 175 и тежа около 67 кг някъде там..ще се допитам на 10ти с доки като съм на преглед..аз я питах веднъж дали коремчето ми расте нормално тя каза всичко че е наред и в норма..а си похапвам не е като да де лишавам  може би май всичко ми лепи по бедрата  #2gunfire Crazy но ми е чудно просто  Peace

# 681
RoseAmber - моето коремче е точно такова  Laughing напомних си, че аз отдавна се съм се снимала, а напоследък тумбакът расте с часове  Crazy
Mometo* - страхотно клипче  Heart Eyes
Chilimura - аз не си чувствам глезените подути, но ще пробвам упражненията, много приятни изглеждат, благодаря за линка   bouquet
За ритничетата - много често ги усещам, предимно по-слаби, но понякога си отнасям и по някой мъжки шут  Mr. Green
За втвърдяването - винаги когато положа малко повече усилия, а те наистина са малко, защото много си почивам от няколко месеца. Много ми е чувствителен корема, да сготвя една манджичка и веднага се втвърдява. Но пък като си полегна за половин час се оправя.
Утре сме на втора ФМ - стиснете по един палец  Peace
Да попитам и тук, май си избрахме количка - Jane Rider - имате ли впечатления?

# 682
  Здравейте момичета,сега се върнахме от преглед и сме мн щастливи с таткото.Мишока ни се.показа най-накрая може да ме впишете на първата страничка с момченце.Не съм изненадана имах си предчувствие,че ще бъде мъжле Simple Smile успех на всички и лека вечер.

# 683
Здравейте момичета,писах и в Фейса и тук да попитам ,ако може някой да ми помогне .Днес си взех изследванията -кръв,урина.Подаде ми ги моя доктор и каза ,че всичко ми е Ок,няма нищо притеснително.Пребирам се и си ги гледам-CYE/ERS-referen.granici - 1 do 20 ,моето 40 .WBC-рефер. граници 2.5-10.5,моето 13.5,MCV-реф.гран.-80-96,моето 98.пише също в урината бактерии:наличие!!!!!При биохимията пише :общ белтък-63 g/l при рефер.ст. 66-83.Някой може ли да ми ги поразчете,гледам много неща не са ми в рефер. граници,пък той ми вика всичко е добре.ТОва СУЕ е утайка на кръвта,нормално ли е да ми е 2 пъти над нормата????
И на ме н ми се е случвало да имам бактерии в урината. АГ ме е карал да пускам стерилна урина, за да се изолира бактерията. Възможно е да се получи и от замърсяване, например да си пипнала чашата с ръце. Хубаво е да си вземеш контейнерче от аптеката и веднага след тоалет да се изпишкаш.

За вас не знам, но аз доста се дразня на новата визия на сайта и ако окончателно остане със стеснения екран ще се преместя в Алтернативата  бул-мамма.ком

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 20:00 от до-ре-Ми

# 684
  • София
Много хубави коремчета си имате!  Heart Eyes Аз все още имам чувството, че изглеждам силно преяла, но ММ, както и доста други хора, ме убеждават, че вече съвсем си личи.  Laughing
Моме, много хубаво клипче.  Heart Eyes
Gaggi, палчета за прегледа.  fingerscrossed
edinstvena1912, честит момък!

П.П. А каква е тази алтернатива, така и не разбрах...

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 20:05 от Тeddy

# 685
За вас не знам, но аз доста се дразня на новата визия на сайта и ако окончателно остане със стеснения екран ще се преместя в Алтернативата  

На мен не ми пречи кой знае колко Rolling Eyes
Е, ако всички се преместите и аз ще дойда, но според мен ще свикнем и с новата визия.

TedyKr - точно както е писала До-ре-ми - за бактериите е добре да пуснеш стерилна урина. Купуваш си контейнерче от аптеката, в него сутрин трябва да напълниш първата урина, която да е задължително след тоалет. Правиш малко пиш извън чашката и без да прекъсваш струята напълваш чашката. Затваряш добре и я носиш възможно по-скоро в лабораторията.

# 686
TedyKr  аз бях със завишена утайка 40 и АГ-то ме накара да пусна ц-реактивен протеин,ако той е в норма всичко е ок ,ако завишен е сигнал за инфекция.На мен ми казаха,че ЦРП  не се полага по каса и си го платих 10 лв. При мен СУЕ-то се оказа увеличено от бременността  Peace

# 687
Rose Amber може би е до структура ли  newsm78 естествено няма как да сме еднакви  Laughing но и аз съм височка 175 и тежа около 67 кг някъде там..ще се допитам на 10ти с доки като съм на преглед..аз я питах веднъж дали коремчето ми расте нормално тя каза всичко че е наред и в норма..а си похапвам не е като да де лишавам  може би май всичко ми лепи по бедрата  #2gunfire Crazy но ми е чудно просто  Peace

Не се притеснявай, всичко си е нормално. Аз и преди бях споделяла този линк http://pregnancy.about.com/od/pregnancycalendar/a/pregnancy-photos.htm сега го споделям пак, защото има интересни неща. Като скролнеш надолу има снимки на коремчета за всяка седмица, можеш да видиш как на някои им личи много, а на други - много по-малко. Абсолютно индивидуално си е и според майката и според бебето. На мен започна още от втори месец да ми личи и да си наддавам главоломно. Май също има значение момиче или момче е бебето  Rolling Eyes

За изследванията, ТedyKr и аз се бях шашнала за това СУЕ на първите изследвания, но после моя доктор ми каза, че няма бременна, на която този показател да й е в норма, винаги са завишени. За урината, моята първа също излезна с бактерии и ме пратиха за стерилна, на стерилната всичко беше наред. За останалите неща не знам.

# 688

Да попитам и тук, май си избрахме количка - Jane Rider - имате ли впечатления?

и на мен  ми е любима, но като цена незнам как ще дам около 1500-1700 лв.

# 689
  • София
Момичета, кажете нещо изпитано срещу хрема. Вече две нощи не мога да спя, носът ми е толкова запушен, че нямам никакъв шанс да си поема въздух, отвратително е. Инхалации си правих с евкалипт, с ментово масло, с морска сол... Реално няма ефект. Еуфорбиум си пръскам, само веднъж-два пъти ме поотпуши, но едната ноздра и за малко, иначе не помага.
Сега ще си сложа мед в ноздрите, но ако някой знае нещо ефикасно, ще съм благодарна.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт