Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква вода пият майките в София и има ли препоръки за изворна вода?
Какви са достъпните варианти за колички и столчета за кола?
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква вода пият майките в София и има ли препоръки за изворна вода?
-
Какви са достъпните варианти за колички и столчета за кола?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
За грижа за кожата по време на бременност се препоръчва използването на естествени продукти като кокосово масло, невен и ванилия. Също така, кремовете от кайссии и био масла са популярни избори за грижа за кожата. Важно е продуктите да са подходящи за бременни жени и да не съдържат вредни съставки. При суха кожа по време на бременност се препоръчва използването на специален крем или масло за бременни, като Lipobaсе, Icarov Oil или Icarov Cream. Тези продукти имат висока овлажняваща способност и са предназначени да предотвратят появата на стрии. Важно е да се маже коремът, гърдите и други уязвими зони на тялото. При грижа за кожата по време на бременност е важно да се избягват продукти, съдържащи агресивни химикали или съставки, които могат да бъдат вредни за бебето. Предпочитат се хидратиращи и естествени продукти, които са безопасни за употреба по време на бременност.
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
-
Какви продукти могат да се използват за овлажняване на кожата по време на бременност?
и аз уж се пазих от стръвотия хапнах малко сладолед излезнах веднъж на вън и хоп носа запушен и настинка
..на всичкото отгоре се изморявам бързо незнам вие така ли сте
??? Плюс това ми е тежко много мъжа ми заминава за няколко месеца в чужбина
сърцето ми се къса..
е това са моите болежки мили мами...