Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 415
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Тази вечер, добре че беше Беки да направи шоуто, Ернан и Урсула успяха да ни издразнят, а Марина и Дамян успяха отново да ни разтуптят сърцата....а и Хосе и той симпатяга, крепител на любовта, олинто да ръководи фабриката , екипажа да лови риба. ...и всички оттам нататък са излишни......

.

# 76
Аз със сигурност пропуснах много моменти досега,но Мерседес знае ли за годежа на Марина??? newsm78

# 77
Аз със сигурност пропуснах много моменти досега,но Мерседес знае ли за годежа на Марина??? newsm78

Ами може би знае..но това в сериала не беше засегнато Joyто при толкова събития кое по-напред..Тя Мерседес сега е във вихъра на вълната наречена Магадалена,което пък се равнява на 5 Марини,така че Joy Joy Joy

# 78
Дами сега понеже съм на ретро музикална вълна,за вас нещо класно

# 79
хайде малко радост за мъжкото око от инстаграм,както казах и преди Карло тук редовно се поздравяваме Wink

# 80
Кате,дами,господа... след Бионсе-Кристина Агилера... Rolling Eyes Тази сладурана ме разбива... Shocked

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 01:29 от iss0o

# 81
хайде малко радост за мъжкото око от инстаграм,както казах и преди Карло тук редовно се поздравяваме Wink

Благодаря,Катя! Не бъркам името ти нали newsm78

това тук просто е Heart Eyes няма такова детско излъчване и едновременно такъв неудържим сексапил Sunglasses

аз от тук
,подразбрах за бившия е ,че е рус на мойте години,аз също съм рус..можеше да се вземем..но на различни континенти сме се родили,пуст късмет Crossing Arms

Еми, след като ти обърна внимание прелистих по диагонал предни теми,прочетох малко клюки,които за мен независимо, от коя част на света идват,са пълни измишльотини..
Да ви кажа,какво си мисля и аз-не зная този Леви плейбой ли е,бройкаджия ли е или просто ценител на женската красота,не знам колко е вървежен и честно казано никак не ме вълнува,но от мъжка гледна точка и най-здравото семейство да имаш, с на любящата и грижовна съпруга да си,няма да си мъж ако не се прицелиш в подобно божествено творение,имайки предвид визията на Леви,не мисля че му е било много трудно да я свали:peace:лично мнение

# 82
Днес интересна серия беше,първо и най важно естествено
изящно

Много ревност,много нещо,Дамян вече ми хареса тази вечер,мъж на място,не търпи да пипат и целуват неговото,чудя се този префърцунения Ернан как се отърва само със лоши погледи от страна на Дамян,заслужи си боя,това с чашата сякаш беше показателно,какво ще стане с него,ако продължи да докосва Марина,самата Марина също, като че ли усети електричеството между Дамян и Ернан и се уплаши да не приключат на кълбо пред гостите на Ернан.Тази дама с Дамян-Урсула също много привлекателна жена и талантлива впрочем,пее и танцува прекрасно.Другото мъжко от Дамян,което още повече ми хареса,че реши да се бори за Марина,а не да стои в ъгъла и да наблюдава Peace
Много ми хареса изпълнението на Ребека,също прекрасна дама,хубав цирк разиграха,наистина е трудно актьор да играе роля на актьор,висш пилотаж,но тази актриса показа,че го владее перфектно.

# 83
Исе,уникална е малката Крисия,мерси,че сподели

Карло,името ми е Катя да Winkадаши сме по буква Joy

жал ми стана за теб, съдбата наистина ви е разделила Joy и мен и уилям така ни е разделила,но се успокоявам пък,че ни е събрала с правилните за нас хора,надявам се и при теб е така,но но пречи да имаме платонични любови,моите са цели 9 Joy Joyкакто съм казвала и преди не мога вече да ги крия,ще почнат да разбират един за друг Joy

Цитат
Да ви кажа,какво си мисля и аз-не зная този Леви плейбой ли е,бройкаджия ли е или просто ценител на женската красота,не знам колко е вървежен и честно казано никак не ме вълнува,но от мъжка гледна точка и най-здравото семейство да имаш, с на любящата и грижовна съпруга да си,няма да си мъж ако не се прицелиш в подобно божествено творение,имайки предвид визията на Леви,не мисля че му е било много трудно да я свали:peace:лично мнение

на мен вече,очи ,език,нос,уста,глава,коса не ми остана да дискутирам на тая тема,но щом и ти го казваш в случая,глас мъжки,глас Божи,тук нали сме все жени...

# 84
Кате, казваш цели девет, не си играеш обаче, интересно ми е докъде ни се припокриват вкусовете би ли споделила newsm78

# 85
Кате, казваш цели девет, не си играеш обаче, интересно ми е докъде ни се припокриват вкусовете би ли споделила newsm78
Ако става дума за актьори???...
Дами,понеже не сме се засичали в темите и форумите на моя турски любимец ,се успокоявам, че поне него ще го деля само с Меги/от тук,а иначе....пак неизброима конкуренция... Wink/ Praynig

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 02:08 от iss0o

# 86
Еми,добре,но няма да ги редя с номерация Joy
Скрит текст:
Нека започнем с това чудо

това също предполагам не ви е чуждо

Давид Чокаро-актьор

Къванч Joy не може без нещо турско сега

Иван

Жанкарлос-певец и актьор

себастиан рули

Хуан Алфонсо батиста

Ники Михайлов

# 87
Ааа уилям няма да го делим, че тогава за всяка ще има най много по едно негово косъмче Laughing

# 88
Кате, ама и ти си скромна с тея девет Joy Joy Joy леле ако разберат един за друг голямо меле ще падне за теб Laughing Laughing Laughing

# 89
Аз съм си скромна,нали скромността краси човека

леле ако разберат един за друг голямо меле ще падне за теб Laughing Laughing Laughing

защо ли усещам някаква ирония тук Joy Joy Joy

аз съвсем сериозно ви споделям притесненията си какво ще правя като разберат,а ти... Joy Joy Joy

Дами,да проверя аз,пресушихте ли бара
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт