Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 705

Ех,само на мен ли ми хареса,че Марина си е самичка при майка си Heart Eyes

Ооо...,ами то сега Ернан е до нея... Wink
Тя май никога не остава сама?... Thinking
Пак тези сценаристи!...Не е необходимо винаги да има мъж до нея...Нали ни я представят като силна жена! Мерседес сама е постигнала всичко...Защо ни показват,че Марина няма да се справи сама? Thinking

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 23:11 от iss0o

# 706

Искам да ви кажа,че част от групата ви изневерява на капитан Фабре с някакви Алехандро,Роберто и Игнасио и Фернандо и искат да ме разфасоват hahahaче ги упреквам

Значи убих те #2gunfire #2gunfireнормален ли си да ни излагаш тука,на никого не изневеряваме ние просто оценяваме и обсъждаме мъжката красота  и талант ама, такива като роберто,игнасио и фернандо няма,освен ако ти не ги сънуваш...дами извинете,ама този се опитва да ни изкара извън релсите и успява #Cussing out

и да сега само ти се радваш...ама ще дойде момент само ти ще цивриш от Фабрето Mr. Green

# 707
Наш Карлитос сигурно говори за Фернандо Колунга, ама другите къде ги намери не знам.
Лава,
Скрит текст:
дано всичко вече да е наред  Hug

Аз направих нова тема, за всеки случай, ако довечера не ви се спи  Mr. Green Вие си решете кога ще се пренасяте, пък аз утре ще направя анкетата. Нали няма проблем?

# 708
Леле, Фабретко момче,за линч си честно Joy Joy никаква мексиканска булка за теб,ами ти си като дете ,как да те хареса Химена,ще си каже,че всички сме като теб ooooh!

Исе,той въобще не се притеснява от Ернан,знае,че Марина не го желае него,Фабре му е тръна,изучих му психиката вече на това нещо hahaha

# 709
Еми, е права,на мен този ми е безопасна игла,макар че ми поизпъква вената на челото ,като се почне едно пипане къде ли не Naughty Naughty ама по добре да е само това,че иначе тежко се живее Mr. Green

Хриси,аз всъщност прочетох само Алехандро, но вие и толкова много обсъдихте,че бях сигурен ,че ще оцеля все някой Joy Joy

# 710
Цитат
Хриси,аз всъщност прочетох само Алехандро, но вие и толкова много обсъдихте,че бях сигурен ,че ще оцеля все някой 35 35

подигравай се,подигравай се hahaha

Ох от глупостите на Наваретко,не видях Лава

Лава,надявам се лошото да е преминало Hug Wink

Хриси,аз погледнах новата тема,но пиша тук ,защото имаме за изписване..
специално от мое име ,благодаря особено много за цепенето на дърва и вафлата,любими кадри са ми Heart Eyes Hug

# 711
Eduardo Yañez ‏@LaloYanezLue 5m
Probadita

# 712
и Едуардо Янез в този филм ли,че те латиното се изместиха всичките в холивуд hahaha

# 713
Сега гледам 61 серия, и се смея с тоз Олинто:

- Явно има труден характер
-Труден ли, ужаааасен! С него трябва да се внимава.. жалко, че не мога да ти кажа, ..не мога да ти кажа..бих ти казал, ама няма да казваш на никого.. Ернан се занимава с мръсен бизнес, жалко, че не мога да ти кажа.. намерих едно момиче.., жалко, че не мога да ти кажа.. ... .. жалко, че не мога да ти кажа   Joy Joy

# 714
Сега гледам 61 серия, и се смея с тоз Олинто:

- Явно има труден характер
-Труден ли, ужаааасен! С него трябва да се внимава.. жалко, че не мога да ти кажа, ..не мога да ти кажа..бих ти казал, ама няма да казваш на никого.. Ернан се занимава с мръсен бизнес, жалко, че не мога да ти кажа.. намерих едно момиче.., жалко, че не мога да ти кажа.. ... .. жалко, че не мога да ти кажа   Joy Joy
не въобще нищо не каза Joy Joy Joy

# 715
# 716
Здравейте,Дами! и Господине!

Скрит текст:
Вижте днес какво си намерих най-случайно в най-затънтената си музикална колекция,това ми е наследство от баба-кубински ритми песни Mr. Green и реших да споделя с вас, Wink

обаче сега само фрагмент,довечера така и така сме по безсънните нощи може да си направим една кубинска вечер Winkако желаете разбира се hahaha ако предпочитате на Наваретко поздравите hahaha

ето и фрагментче
http://www.youtube.com/watch?v=IKxoUXBxNeg

# 717
Здравейте,Дами и Наварете!

Скрит текст:
Кате,хубаво наследство си имаш,ама вие цялото семейство ли сте ориентирани към новия свят hahaha

Виждам мислиш вече за довечера почивка няма за теб Grinning Grinning Grinning аз съм навита за кубинските ритми,колкото по близко до Уилям,толкова по-добре Heart Eyes...само незнам Наваретко как ще изтърпи тези ритми,ще му приседне... Mr. Green

# 718
Прливет умни левиретки и господа!

3h
NEW PHOTO: William Levy @WillyLevy29 🎬#williamlevy http://instagram.com/p/jvdZQ9Mt7l/  by thaliadayanne Instagram

ThinkingАко това е новата партньорка на Уилям-аз я харесвам... Wink

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 15:40 от iss0o

# 719
Аз малко като пчеличка от едната в другата тема,хубаво ,че не бъркам все още къде какво да пиша Joy

Исе,това е новата партньорка на уили ли Confused добре е момичето,не че е зле,ама нали покрай Химена се поразглезихме откъм женска красота hahaha....и сега малко трудничко....и на уилям може да му  е трудно в началото...ще търси...хименчето Heart Eyes

Кате,в това фрагментче на какво свирят newsm78 или по скоро тупат Mr. Green newsm78

Общи условия

Активация на акаунт