Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Този особено много ми харесва

Между другото в любимия форум за миските се гласуваше за най- добра мис последните 20 години,Химена здраво е оритала конкуренцията.... Joy Joy с 800 000 и малко отгоре гласа...след нея най близко е Даяна Мендоса 480 000 гласа

този форум принципно е английски,но официалната страница на химена е на испански....

# 692
Скрит текст:
DAWN OLIVIERI ‏@DawnOlivieri Jan 24
Day 1...Change of Heart a Jim Belushi masterpiece;) first scene with Jim, lesson of the day, don't… http://instagram.com/p/jh66jDwkfS/

DAWN OLIVIERI ‏@DawnOlivieri Jan 26
A change of Heart Miami @JimBelushi #CodyHorn

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 18:08 от iss0o

# 693
Здравейте,момичета!

Успех на Уилям в новия му филм,дано му донесе още повече фенове и най-важното нещо да се наслаждава на работата си,но той го и прави доколкото съм запозната hahaha

Кате ,имало и гласуване ли...аз пък отдавна не бях влизала при миските Thinking...е не че е нещо което не знаем,ама да ни е честито или по скоро на мексиканците hahaha

# 694
"Бурята"-епизод 62:

...Думата щастие се пише с буквите на твоето име!...  Kissing Heart

# 695
Пак лош обрат в сериала... #Cussing out
И  наистина,защо Дамян да пречи,ако последва и бъде до Марина, в този труден за нея момент????. #Cussing out..Пак не ги разбирам сценаристите...  #Cussing out
И наистина, ако има гласуване за лош сценарии, ще се включа!/до тук не бяха на нужната висота,а по-нататък...съвсем ме изнервиха/

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 20:42 от iss0o

# 696
Аз на тази серия да не казвам другата дума ,но си говорех като каруцар #Cussing out #Cussing out #Cussing outкак можаха да ми ги измъкнат така жестоко Cryот хубавата хижа...Дамян нали каза тази нощ ще е наша ....и накрая този Ернан къде ги намери...ама и тази Беатрис,ах Беатрис моята любимка знае кога да се влоши...отгоре и го говорят сигурно....ама и Марина ....ох тая марина..тъкмо си викам пооправи се...и пак,хубаво разбираш за майка си ми не си дошла сама в тази хижа...заряза дамян ...да не казвам за....ама и това ми идва на езика ..ама дамян много добре му се получи ревността тук Peace избесня само като чу Ернан Салданя...ама прав е човека...аз ако съм какво като е за майката не се прави така,ще има да се сърдя доста..ама естествено дамян е мека мария...хич няма да стане така...даже обратното ще да е ...само стойте и гледайте...не всъщност така ще ви се отгледа Joy Joy Joyмразя втората половина на тази серия...първата е перфектна Heart Eyes  и тоя доктор големи съвети бе...стой и чакай друг да ти подкрепя жената,белким пък ти я вземе,ноо ти трябва да бъдеш интелигентен....Марина се събра с любимото мамче,голям рев...онази намери пак какво да поиска...въобще раздразних се...а бях на хубава вълна днес...ама това нищо не е ...когато го гледах за първи път и не знаех,че така ще стане.... #Cussing out

# 697
Кате, ти верно много си подпалила,от Тереса ли тръгна проблема Joy Joy Joyаз си мислех че там е майтап hahaha
Аз се абстрахирам от лошото в серията ще кажа за хубавото
много бяха сладки в бусчето...дамян се обяснява на околните колко е влюбен,много сладко....шефката добре се възползва от служителя,целувчици,това онова Heart Eyesи аз да имам такъв служител Heart Eyes
добре ще го обработя hahaha hahaha

Дамян беше много сладък...с неговия сън,показаха ни чрез него,че дори да има всичките пари на света живота му не би струвал нещо без марина...само на мен ли ми се стори...или освен килима в тази хижа,двамата осветиха и спалнята Joy Joy Joyа на нас нищичко не показаха....не става така ей Naughtyняма да се разберем....много бяха сладки на бала,аз си викам сега ще има яко денс,пък те само се поклащаха и си шепнаха любовни думички...после се разтанцуваха ама много за кратко...йза останалото ще се съгласяй с вас #Cussing out ама и беки е много зле,защо не изпрати хосе бе,защо ернан...ако беше Хосе,нямайше да е така гадно Sick

# 698
Тук има повече снимки от сета ,на новия филм на Уилям:

http://instagram.com/jim_belushi#

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:19 от iss0o

# 699
# 700
"Бурята"-епизод 62:

http://vbox7.com/collection:1978703

http://www.dailymotion.com/video/x1ahsj6_%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8 … 82%D0%B0-ep62_fun

В руския сайт е качена 85 серия.
http://latino-serialo.ru/meksikanskie_seriali_online/2469-burya-la-tempestad.html

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:42 от iss0o

# 701
Здравейте умни Левиретки и Наваретко wavey wavey wavey

Ама каква хижа бях подготвила,а? Чистих, прах, цепих дърва, палих огън и какво? Дойде Ернан и отведе Марина.
 Ей, голям наглец!Нарочно на управителя си беше казал името, за да може да побърка Дамян. И го направи. Винаги им отнема хубавите моменти този изрод.  В болницата как се беше лепнал за Марина като пиявица, непекъснато я милва и държи за ръце, рамене, гръб и веднага се намести да влезе при Беатрис и той заедно с Марина. А тя пък големи благодарности за добрината му, та и благороден го нарече. Много й се ядосах. И той само това чака и още повече се “впива“ в ситуацията около болестта на Беатрис.
Не упреквам Беки ,че каза на Ернан, защото беше подложена на голям стрес от кризата на сестра си и изпълни желанието й да намери Марина. мисля, че всеки би го направил в момента на объркване и безизходица, когато не се мисли за други последствия, а само за желанията на болния, който си отива. Беатрис не спираше да вика, че иска Марина да е до нея. Действията и на двете сестри бяха импулсивни. Действията на Ернан бяха обмислени и преднамерени. Целта я знаем - да елиминира Дамян.

Парвата част на серията бе чудесна. повярвах на двамата, че се обичат. Добре изиграха епизодите в автобуса. Там Уилям се радваше на Марина от сърце. Това не може да се изиграе, ако не е истина. Joy Joy JoyТака вижда моето око. Много е истинско всичко изиграно от тях.
В следобедното легло също бяха много сладки и естествени. Получи им се и следобедният секс Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy А Дамян напира ли напира, като й каза, че иска да я люби всяка  вечер и всеки ден . newsm09 newsm09 newsm09  Joy Joy Joy
Нещо започнах рубриката  Stop за малолетни.

# 702
ей възхищавам се на това умение,дапишеш ли пишеш и нишо да не казваш hahaha

тук може би единственото ново ,което се казва е че фенките на уилям щели да имат радоста да го видят минимум още веднъж в проект на телевиса,тъй като още не бил приключил договора си с тях

само,че не знам кооко е вярно...телевиса са много дискретни няма начин да излезе подобен слух освен,ако уилям не го каже,но на него по договор му е забранено да коментира  newsm78 не знам
по скоро слух дами или нечии желания ,не знам,не се обнадеждавайте много

# 703
Здравейте,темпестадки!

Hrisi   Hug bouquet
Не съм писала отдавна,защото
Скрит текст:
Sad
Скрит текст:
синчето ми се разболя и се наложи да влезем в болница.Днес ни изписаха.Влизам само за  малко,че съм  Tired
Не съм гледала последните 10 епизода.
Утре ще се включа с коментар за епизода.

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
Дами,добър вечер!

Искам да ви кажа,че част от групата ви изневерява на капитан Фабре с някакви Алехандро,Роберто и Игнасио и Фернандо и искат да ме разфасоват hahahaче ги упреквам

Ех,само на мен ли ми хареса,че Марина си е самичка при майка си Heart Eyes и се свърши тази агония с хижата,оо да май съм само аз Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт