На море в Гърция 2014

• 72 648
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
На море в Гърция - хотели, промоции, цени, АИ
Ориентирана към практичната страна на пътуването и конкретни въпроси на потребители

Гърция - маршрути, вдъхновения, преживявания
За идеи, планове, спомени, снимки и всичко останало

М?
Peace

# 166
  • София
Здравейте, имате ли отзиви от този къмпинг - Camping Rea .
Писах на Врахос хаус за свободни места за нощувка 2-3 вечери юни месец с идеята да го разгледам след Талата и да преценя дали септември да сме по-дълго време там. За съжаление се оказа, че вече няма свободни места за търсените от мен дати юни..
Този къмпинг открих, че е наблизо и също може да ми свърши работа, ако става за настаняване 2-3 дни, колкото да се ориентирам за плажа и обстановката в района и конкретно студията във Врахос хаус.
Между другото и в Талата вече няма места за периода и къщичките за които питах. Отговориха ми три седмици след запитването и вече нямаше места. Засега нямам много късмет при запитванията, но съм сигурна че в Гърция няма как да не намеря къде да се настаним  Simple Smile

# 167
  • София

Просто влюбен в Гърция аматьор, с гръцки корени, ходещ на курсове по гръцки, учещ гръцки народни танци.
Успех на всички!

А, не говорим ли за едно и също (сравнявам двата цитата)? Аз също не се имам за напреднала. Посетила съм твърде малко места. Обаче ми беше достатъчно да прочета няколко поста на Анабел за Лимнос и хукнах натам. Виж, ако беше казала "Спах там и там за ... евро и плажът беше ..... и на Х метра от хотела", просто щях да отмина този прекрасен остров.

Параход, идеално е заглавието. Ако е само "Гърция" ще е двусмислено.

# 168
Айла,
Врахос сред е вървежните къщи и е много възможно изобщо да не им се занимава да отдават за 2-3 дни (а да предпочитат гости, които ще останат седмица-две). Доста се излакомиха напоследък, особено пък във Вурвуру.

Sea flower,
и аз останах с впечатление, че говорим за едно и също (по отношение на "пристрастна" цитираш пост на Блис, не мой, а "напредналите" беше фигура на речта, и аз не съм напреднала Grinning), но явно не съм разбрала.

Идеята за разделяне на темите е не да се делят потребителите,
а информацията да бъде максимално полезна и конкретна - напоследък има доста оплаквания, че темата е твърде обширна, обхваща много теми и дестинации и е трудно да намериш това, което търсиш. Размишлявах над варианта как това да стане най-добре, но очевидно винаги ще се намерят тънкообидни.

Разбира се, винаги може да я разделим и на "На море в Гърция" и "пощенска кутия за Блед" hahaha

# 169

Sea flower,
и аз останах с впечатление, че говорим за едно и също (по отношение на "пристрастна" цитираш пост на Блис, не мой, а "напредналите" беше фигура на речта, и аз не съм напреднала Grinning), но явно не съм разбрала.

Да, мой пост е. И имах предвид участието и на двете извън тази тема.

Мисля, че доста хора вече ясно си изказахме мнението и къде виждаме проблема.
sea_flower просто искам да разбереш, че не са лични нападки (особено пък към теб), но преди да се хвърляш "матросовски" да защитаваш е хубаво да се огледат добре позициите и смисъла на написаното. А и написаното до голяма степен касае време в което ти сама казваш, че още не си била в темата.

Sea flower,

Разбира се, винаги може да я разделим и на "На море в Гърция" и "пощенска кутия за Блед" hahaha

П.С. И една молба към модератора. Вземете и увеличете личните съобщения служебно (въпреки че няма ранг), че през ден ни се обяснява как кутията и се пълни бързо.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 13:52 от Анонимен

# 170
  • София
Параход точно и аз това се чудех, дали наистина няма места или само заради малкият престой получих този отговор.
Всъщност идеята ми е да го посетя, така или иначе ще сме наблизо, за да може да резервирам вече за повече септември... Няма да загубят нищо...
Ще изчакам да ми отговорят дали имат някъде свободни дати юни и ще помоля приятелка да им пусне запитване за по-голям интервал в който е включен и моят.

# 171
Ориентирана към практичната страна на пътуването и конкретни въпроси на потребители

М?
И аз съм  ЗА   Peace

# 172
Aila,
и това е вариант, но всъщност къщите на първа линия във Вурвуру не са толкова много (а това е най-най-популярното сред бг населението място в Гърция) и първи свършват, така че може и наистина да нямат места за този период. Те държат и сравнително ниски цени за района, та хептен...

Нали знаеш, че е на лагуната Ливари тя, на някои хора им е гадно морето там.

# 173
Привет в новата тема и от мен!
Просто не издържам да не се похваля, че вече си букнахме къща на Олимпийската Ривиера, извън Паралия Катерини, естествено Wink
Хареса ни, защото има голям зелен двор със сенчици, има възможност да си готвим или да се храним в таверната на къщата, близо е до плажа, а като видяхме колко лесно се стига до там по магистралата, се амбицирахме още повече!
Доволни сме, нищо, че засега сме без компанията-приятелите ни разкриха неподозиран снобизъм и капризничество, та по-добре без тях, че да не си разваляме дългогодишните отношения Peace
Ами....може да е рано, но съпругът ми много го сърбяха ръцете вече Party
Успех на всички, които си търсят какво да ги топли през зимните дни!

# 174
  • софия
 Hug
Не съм спирала да ви чета. Вече започнах да се ориентирам към организиране. Мислех Евиа, но не можах да се сетя кой беше толкова очарован есента (Таис?) да отида да прочета подробно отново. А и нещо, в момента, правя организацията повече като must do it, отколкото с желание. Период. Та, водя усилна кореспонденция за едно тривиално място - Олимпиада, което някои беше споделил Confused

# 175
Звънче - Таис беше очарованата, Тодоричка също бяха там, има отзиви и от нея. Общо взето от 15-20 август до края на септември търси, доста време се коментира мястото и преди, и след Simple Smile

Парцалеса (сори, че ти отговарям преди твоя пост, но да не флудвам), всяко мнение е важно. И етапът е "обсъждане на предложение", никой не е тръгнал нищо да разделя.

# 176

М?

Не знам доколко е важно мнението ми, но аз бих предпочела да не се разделя темата и всичко да се пише в една. Всекидневно следя темата от две години, не съм пропускала и пост.
Има дразнещи и не толкова дразнещи включвания. Не знам защо е толкова  трудно, когато някой въпрос е задаван 389 пъти, просто да не му отговаряте, отколкото да влизате в конфликт.
....или пък някой пост или потребител да бъде подминаван?
Не искам да влизам в диалог, просто изказвам мнение.
Хубав ден на всички

# 177
  • София
zvanche, освен мен, друг очарован беше Теди (ако не се бъркам ходиха два пъти), verano azul, и viper(ходила преди години). Май имаше и други момичета, но и аз позабравям  Wink
Verano azul помня, че отидоха малко след нас, в същия хотел, и също като нас останаха много доволни.

parcalesa, плюс едно  Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 14:49 от Tаис

# 178
Мога да предложа на тези, които идват с въпрос за място на 300 км от София, да си инсталират Google Earth и там поне да поразгледат. Безплатно е и се инсталира и управлява много лесно. Има и много снимки.
Не знам точно колко хиляди километра е бреговата ивица на Гърция и това е наистина тъп въпрос.

Отворете картата на Гърция, разгледайте, спрете се на даден район, после разгледайте какво се предлага в Букинг примерно като настаняване, па после искайте отзиви. Толкова е лесно.

Tozi otgovor opredeleno beshe mnogo polezen pone za men. Napravih tova koeto e preporachala potrebitelkata I kato se orientiram shte pomolia za sadeistvie   Peace
Izvinete za latinitzata.

# 179
  • софия
zvanche, освен мен, друг очарован беше Теди (ако не се бъркам ходиха два пъти), verano azul, и viper(ходила преди години). Май имаше и други момичета, но и аз позабравям  Wink
Verano azul помня, че отидоха малко след нас, в същия хотел, и също като нас останаха много доволни.

parcalesa, плюс едно  Peace
Отивам да те чета Hug. Дано ми се промени настроението.

Tаис, размечта ме и определено се завръща желанието не просто за море, а за приключение Hug

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 15:32 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт