Звездни компромати-197 част

• 61 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • където ми харесва
Какво се е случило с Джоуи?
Не прилича на себе си
Скрит текст:
малко на ББ прилича
Нищо му няма, просто един добре изглеждащ мъж на средна възраст.  Laughing Цък
Не казах, че изглежда зле, а че не прилича на себе си Wink

# 46
Амбър Роуз със Себастиан
Цеци Красимирова никога не ми е харесвала. Но на снимките ми изглежда много уморена. Peace

# 47
той ли имаше болно детенце и ги заряза с майката
Детенцето не беше негово,но да ,той се раздели с тази жена
а той има ли деца?
newsm78 не помня

# 48
# 49
# 50
  • Sofia
руски кифли

# 51
Това местните Нило и Моника ли са? Wink

# 52
Тя и Шишкова беше  с по-големи усни преди, явно се е поразградил хиалурона  Peace

# 53
  • където ми харесва
Не ми харесват. Тази кестенявата, ако не й бяха напомпани толкова джуките, щеше да е много красива. А русата главата й е като кашон четвъртита

# 54
# 55
Да - явно са руските НиЛо и Моника  Grinning И ако не бяха толкова тунинговани, щяха да са още по-красиви (макар че на мен и така ми харесват и ако бях мъж-не бих ги върнала  Laughing )

# 56
Да - явно са руските НиЛо и Моника  Grinning И ако не бяха толкова тунинговани, щяха да са още по-красиви (макар че на мен и така ми харесват и ако бях мъж-не бих ги върнала  Laughing )
Те точно защото са тунинговани са толкова красиви Laughing Но спор няма, че операциите им са повече от успешни.
Ето и още една красавица http://vk.com/photo27389030_282168180

# 57
# 58
Те точно защото са тунинговани са толкова красиви Laughing Но спор няма, че операциите им са повече от успешни.
Ето и още една красавица http://vk.com/photo27389030_282168180
Олеся преди операциите е  Sick Мъж с коса... Другата реклама на пластичната хирургия е румънката Бианка  Peace

# 59
  • Варна
Дайте снимки на рускините преди да се тунинговат.

В днешно време това е важно - не дали си естествено красива, а дали корекциите ти са правилните, при правилния пластичен хирург Mr. Green

Или по друг начин казано - абе кой го интересува дали по рождение е красавица, дайте името на доктора й Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт