Звездни компромати-197 част

• 61 752
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Последната снимка по какъв повод е правена, предполагам този белег е направен за снимката. Наскоро видях една друга снимка с такъв белег и се зачудих от какво се получава?

# 602
Последната снимка по какъв повод е правена, предполагам този белег е направен за снимката. Наскоро видях една друга снимка с такъв белег и се зачудих от какво се получава?
Доколкото знам се прави с грим.

# 603
 Нейният нали си е истински?

# 604
Преди години я бяха пребили от там е белегът.Ето и статия.

# 605
  • софия
Това е снимка от след като я пребиха. Истински е. Година не помня. Тогава беше взривен и офисът на Визаж.

# 606
Ужасен белег, не знаех, че е истински Tired Смело - да се изправи пред грозотата му, отколкото всячески да се опитва да го прикрива.

# 607
  • София
Може в последствие белегът да е заличен...

# 608
Не знам кога е правена снимката, но баща ми имаше коремна операция преди 10месеца и белега не си личи почти. Та според мен нейният е "пипнат", заради някаква идея или послание... Peace

# 609
  • София
XXX_, мисля, че фотосесията беше правена скоро след като Жени беше пребита.  Peace

# 610
Може, не споря, просто ми изглежда различно- много е обемен да е пресен, а самите шевове не се виждат. То зависи и какъв хирург е шил де... Peace

# 611
Доколкото си спомням в "Къртицата", когато имаха мисии по бански, не съм виждала да има белег. Може да се е заличил или пък да го е оправила с пластична операция. Самата снимка е много силна.

# 612

Тази снимка е от списание Егоист(имам броя за това знам). По спомен от интервюто в списанието, е била нападната с нож. Има белег, защото е решила да си го запази, пред това да го заличи. Един вид бил вече част от нея, ала бала.

# 613
Жени в "Къртицата" винаги беше с цял бански,поне епизодите,които аз съм гледала.

# 614
Стига де, на снимката белегът е още съвсем пресен..правена е малко след като я изписаха от болницата - беше нападната пред Визаж и наръгана с нож (от Маргина най-вероятно)..
Преди около 15 г.. към днешна дата и да го има още, вероятно е тънка незабележима черта..

Общи условия

Активация на акаунт