Звездни компромати-197 част

• 61 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
След рекламите в предаването на НиЛо, тя ще си показва детето.
А чалга изпълнителя Илиян кога успял да си хване булка, че и дете да направи. Нищо, че булката била 92-ри набор, явно семейството й е приоритет Laughing Щели да се женят, сватбата ще е след няколко месеца.

# 706
  • Sofia
Мая Савова ми е много симпатична - умна е и излъчва спокойствие, и класа. По какъв повод са я давали при Нило?

# 707
А чалга изпълнителя Илиян кога успял да си хване булка, че и дете да направи. Нищо, че булката била 92-ри набор, явно семейството й е приоритет Laughing Щели да се женят, сватбата ще е след няколко месеца.
Илиян нали си имаше някаква жена-Бела,май се казваше. Thinking Имаше писаници по жълтите вестници,че го е хващала в изневяра и щели да се развеждат. Май в крайна сметка така и станало. Незнам защо,но си мислех,че има дъщеря от тази Бела. newsm78
Мая Савова ми е много симпатична - умна е и излъчва спокойствие, и класа. По какъв повод са я давали при Нило?
Тя интервюирА Илиян. Peace

# 708
Гост беше Илиян, а тя му взимаше интервюто.

# 709
Малката Никол - много сладка.
Интервюто с нея - глупаво!
1 минута, снимано с телефон, Валери задава така важните въпроси "Кой ти купи обувките?" , "Кой ти купи анцуга?" , "С кой спи Вильо?" - детето отговаря "С Азис." Последното сигурно трябваше да е смешно - е, предполагам е смешно за пубертетите, които са и фенове, за мен е ... Sick
 ooooh!
За какъв зор и беше на Николета - "обичаната съпруга и майка", да си показва детенцето....

# 710
Момичето пишеше в Тийнпроблем и там са силно изненадани от цялата работа с Илиан. До колкото разбрах е била балерина, страшно начетена и интелигентна.

# 711
  • Sofia
....в последното се съмнявам Thinking с какво пък толкова я е впечатлил,за мен е доста глуповат

# 712
  • Балчик
....в последното се съмнявам Thinking с какво пък толкова я е впечатлил,за мен е доста глуповат
Money Money Money+, че носи по два часовника  Mr. Green

# 713
Гледам сега предаването на Николета от снощи и  "интервюто" с Никол  Mr. Green Съчувствам му на детето с тези родители  Grinning Какво прави заека, какво прави тате, с кой спи Вильо ... Grinning

# 714
  • Варна
Кой е Вильо?

# 715
Мисля, че Николета има приятел Велизар, когото наричат Вильо.

# 716
# 717
# 718
  • Sofia
Гледам сега предаването на Николета от снощи и  "интервюто" с Никол  Mr. Green Съчувствам му на детето с тези родители  Grinning Какво прави заека, какво прави тате, с кой спи Вильо ... Grinning
с този богат репертоар е за Кой е по-по-най  Mr. Green иначе е сладко детенце

# 719
  • Варна

Започвам да си мисля, че ако не можеш да пробиеш с хубаво тяло, то пробиването с огромен задник е почти сигурно.

На пръсти се броят известните с големи задни капаци. Някои, май са известни, само заради тях.

Докато звезди с перфектни тела/ крака/ гърди, с лопата да ги ринеш.

Искаш ли бързо да привлечеш и задържиш внимание и да си в големия бизнес - помпай задник Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт