Звездни компромати-197 част

• 61 779
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Всеки човек сам по себе си е красив !! Grinning
Запис ♥

# 91

Кога ѝ е терминът? С еднакви кореми сме в момента.  Blush

# 92
# 93
  • Бургас
Заредих се със снимките на Кейт! Heart Eyes
Няма да си развалям настроението и да отварям други снимки чак до утре!
Джой,благодаря!  bouquet

# 94
  • София
Джой, Кейт Мос е страхотна!  Heart Eyes Благодаря ти за снимките.   bouquet

# 95
# 96
Колко е висока Кейт Мос? Някъде в нейна биография бях чела, че е 1.70м., но ми се струва абсурдно..

# 97
  • В Космоса
Наистина си заслужаваше да се видят снимките на Мос. Аз съм от нехаресващите я. Grinning

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колко е висока Кейт Мос? Някъде в нейна биография бях чела, че е 1.70м., но ми се струва абсурдно..
Толкова май, нисичка е.

# 99
  • София
Ужасен!
А колко любима група ми бяха. Sad

# 100
  • София
След толкова много тунинговани мацки, какво мислите за Каролина Куркова-харесва ли ви? .
Не ми харесва. Джим Кери в женски вариант.

# 101
И като сте още на вълна награди, ето поредните:
Critics Choice Awards

Grinning
   Явно Джен.Лорънс е трендсетър, след нейното перде опаковано в  тиксо, имаме човек облечен в перде на вафлички!! Всъщност май е покривка за легло  Thinking
  Сандра Бълок- много мразя рокли на вафлички, обаче този цвят й стои страхотно, почти ме кара да "преглътна" цялата покривка за легло на Ланвин. Харесва ми и този контраст между вафлите по роклята и абсолютно изгладената й коса, красива е. Коланчето, обаче е съвсем друга лига! Вероятно е от времето след втората световна война, когато,поради липса на финанси, на дамите се е налагало от едно бижу да си правят сами, различни аксесоари. Ето, Сандра си е направила сама коланче от няколко брошки останали от баба й.
   Джулия Робъртс със слънчеви очила, и то RayBan плюс дълга, вечерна (почти вечерна) рокля??? И Мерил е с очила, но изглежда 100 пъти по-адекватно от нея. Пак добре, че роклята й е със ръкав, защото някои още не сме забравили как на едни Оскари, или др. подобни награди, Джулия намахаше любезно на тълпата, и показа на всички космите под мишниците си, с което негласно заяви "Не давам пукната пара ни за наградите, ни за вас!"   По-добре среден пръст да ни беше показала, пак същото означава, но поне няма косми...
  Кейт Бланшет след страхотна си визия на глобусите, е решила на тези награди да е малко по-лежерна, дори малко е прекалила, понеже знам как изглежда тази рокя без колан,а именно като чувал за брашно, съм благодарна, че е сложила колан и така я прави доста (по)носима. Абе, няма цвят, който да не й ходи на тази жена!  Heart Eyes
   Джулиет Луис също не е никак зле, като си има предвид, че малко дами могат да си позволят да са в ярко червена рокля, и да изглеждат добре. Самата рокля не е кой знае какво, особено с тези, ненужни орнаменти на бедрата. Клъчът с животински принт,можеше също да ни бъде спестен, особено на фона на червената рокля.

Още много може да се каже, но ме е страх да не стане досадно, ако все още не е Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 21:30 от меркантилница

# 102
  • В Космоса
На мен Жули Делфи ми хареса.

# 103
# 104
 Куркова я забелязах като гръмна скандала за тройката и с Брад и Анджелина. Харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт