Звездни компромати-197 част

• 61 792
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Па те с Валери кротко си вечерят из столични ресторанти, едва ли е настъпила голяма драма след снимките на онзи К... къв беше....

# 511
Николета е пуснала снимка на Никол, тя ще е гостът.
Че тя Никол сигурно не може да говори още .. чудят се какво да измислят Иван и Андрей  Tired
Може да ни изненада и мисълта и да тече по-гладко от тази на родителите и!  Laughing

# 512
Николета е пуснала снимка на Никол, тя ще е гостът.
Че тя Никол сигурно не може да говори още .. чудят се какво да измислят Иван и Андрей  Tired
Може да ни изненада и мисълта и да тече по-гладко от тази на родителите и!  Laughing
newsm62 newsm62 newsm62

# 513
# 514
  • София

Петко си е ОК. Златка е като момиченце, нищо общо с предишния й имидж. Малина изглежда много добре. Маги изобщо не я забелязвам. А Лиляна .... е*аси к*рвата. В най-долнопробния смисъл.

# 515
# 516
  • Пловдив
Ваня Щерева показа новото си гадже
http://life.dir.bg/news.php?id=15988293&nt=5

Били заедно от началото на януари Rolling Eyes Че сега сме средата на месеца.Защо не изчакат поне няколко месеца,за да обявят публично връзката си newsm78

# 517
  • София

Били заедно от началото на януари Rolling Eyes Че сега сме средата на месеца.Защо не изчакат поне няколко месеца,за да обявят публично връзката си newsm78

Хехе, ключовата дума е "младо гадже" и е достойно за показ. И трябва да отбележим, че изглеждат чудесно. Отдавна Ваня Щерева не ми е харесвала така!

# 518

Хехе, ключовата дума е "младо гадже" и е достойно за показ. И трябва да отбележим, че изглеждат чудесно. Отдавна Ваня Щерева не ми е харесвала така!

А според мен не изглеждат хич добре. Като близки роднини изглеждат, не само заради еднаквия аутфит. Направо леко кръвосмесително ми изглеждат като двойка.

# 519
  • Пловдив
На мен момъкът хич не ми харесва. Има много каунеста глава Laughing

# 520
Преслава отговаря в страницата си във ФБ  Mr. Green
Скрит текст:
Рядко обръщам внимание на жълтите медии, но когато става въпрос за здравето ми и притесняват близките ми хора няма как да остана безразлична! Прочетох много „новини“ свързващи ме с употребата на наркотици и искам да Ви уверя, че в тях няма капка истина. Здрава съм, не съм била в болница, чувствам се добре и не употребявам никакви забранени вещества! Призовавам Ви да не вярвате на такива новини, колкото и да се тиражират. Ако има нещо ще го научите от мен.

# 521
Дам, малко на бавноразвиващ мяза момъкът. Сега се замислих, че и той може да е резултат от кръвосмешение.

# 522

Той може да й е зет. Нече толкова Си личи разликата им

# 523
Скрит текст:
Рядко обръщам внимание на жълтите медии, но когато става въпрос за здравето ми и притесняват близките ми хора няма как да остана безразлична! Прочетох много „новини“ свързващи ме с употребата на наркотици и искам да Ви уверя, че в тях няма капка истина. Здрава съм, не съм била в болница, чувствам се добре и не употребявам никакви забранени вещества! Призовавам Ви да не вярвате на такива новини, колкото и да се тиражират. Ако има нещо ще го научите от мен.

Тя пък Преслава щото, ако имаше нещо такова, щеше да тръгне и да каже "Да, аз употребявам наркотични вещества, също така съм анорексичка." ... Няма смисъл да отрича..

# 524
  • където ми харесва
Скрит текст:

Тя пък Преслава щото, ако имаше нещо такова, щеше да тръгне и да каже "Да, аз употребявам наркотични вещества, също така съм анорексичка." ... Няма смисъл да отрича..
Според мен не употребява....колкото и странно да звучи. Просто е анорексичка...

Общи условия

Активация на акаунт