Звездни компромати-197 част

• 61 720
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Много ми харесва Ромина.Няма нищо общо с набедените за "актуални красавици" в момента Алисия ,Златка,Николета и сие.

# 691
В момента по ТВ7 Камелия Воче ми се струва,че е с перука  newsm78 А Венета е просто...ужас

# 692
  • Бургас
Много ми харесва Ромина.Няма нищо общо с набедените за "актуални красавици" в момента Алисия ,Златка,Николета и сие.

На първата снимка Ромина ми заприлича на Моника Йосифова /жената на Сергей Станишев/  Mr. Green

# 693
# 694
  • До морето
Моника Йосифова вече не е ли Станишева или още си ходи с фамилията на бившия мъж?

# 695
# 696
Н.Михайлов ако си мисли, че е много чаровен с този изкаран  език дълбоко  се лъже.

# 697
  • София
Днес случайно мернах интервюто на Петко и Яна по Нова. Ами много ми харесаха! Яна потвърди бременността си. Аз много-много нямам предишни впечатления от тях, понеже не съм гледала Денсинг Старс. Яна я помня от Биг Брадър, когато идваше 1-2 пъти заради Орлин. И после съм я виждала само на снимки. Впечатленията ми бяха, че е много апатична, никаква емоция не показваше, една позьорка...абе не ми харесваше. Днес с Петко бяха много усмихнати и свежи. Изглеждат много щастливи. Само Петко ако може да не се подстригва толкова късо, че му много крив черепът отзад Simple Smile

И като пак стана дума за Н.Михайлов - ами гаджето на Ваня Щерева е красавец от същия калибър. Не знам какво толкова го оплюхте онази вечер.

# 698
  • Sofia
доколкото имам спомен Яна не е идвала когато Орлин беше във Вип-а,още тогава се заговори за раздялата им

# 699
Цветелина Грахич има нужда от по-голям сутиен Mr. Green
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/1005748_3432758 … 2_191149103_n.jpg

# 700
  • София
Със сигурност беше поне веднъж. Качи се на сцената - Орлин май пя някаква песен и беше извън къщата за малко. Но пак казвам - държа се като ледената кралица, никакви чувства не демонстрира и сигурно за това аз не я харесах ( тогава я видях не на снимка за първи път). Орлин я гушна, опита се да я целуне - тя почти не реагира. Даже не се и усмихна. Гледаше адски тъпо и отегчено и в срвнение с Орлин, когото много харесвам, тя ми се видя абсолютен дебил. Но сигурно просто не е било там мястото й.
Днес беше сладка. Е, позираше малко, де. Но приемливо.

И понеже отдавна дъвчем любовни триъгълници (а и други многоъгълници), ето как са го правили интелигентните жени Simple Smile

# 701
# 702

Искам да попитам дали някой знае или има идея гривната й с брошката на нея и пуха от къде е?

# 703
Гледам "Поверително".
МНого ми харесва как изглежда Мая Савова. Много красива жена е. И е гримирана много добре.
За разлика от НиЛо-то, която изглежда все едно се е изпекла на слънчеви очила. Погрозняла ми се струва.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт