"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 295
  • 689
  •   1
Отговори
# 255
  • близо до брега на морето
Иве, имам една молба - когато имаш време естествено-ще можеш ли да ми спретнеш едно гифче на ашкъмчо, там където маха с ръка на Мира. Но ако може да е само той Hug

То сигурно ще се появи такова гифче,  Peace  ще се оглеждам... Grinning
Ако ли не,  Naughty ще ти го направя, но ще се забавя - сигурно в понеделник или вторник.
Peace Hug
Hug Hug Hug

# 256

Аз досега все се надявах Яман и Оркун да си стиснат ръцете, ама едва ли ще стане.  Whistling Твърде много неща има вече помежду им.
Но пък на един могъщ и лош Крачол ще трябва да се противопостави един могъщ и добър Яман. Така че аз очаквам интересен сблъсък.  Naughty
Просто ЯмОр ще минат на друго ниво.  Mr. Green

Аз още се надявам,  Whistling  ама... Thinking
Някой ми е урочасал дуета!
  #Cussing out Mr. Green Joy Joy Joy

Никой нищо не е урочасал и престанете да се надявате на стискане на ръцете.  Naughty Naughty Naughty Тук явно Едже бяга от оригинала.  ooooh! И няма такъв дует за мен - в сета или извън него.  Naughty Naughty Joy Joy Joy

Ани , аз затова и го пиша , защото не искам да се случи  Peace Естествено , че сералите си имат едни и същи похвати но аз може би очаквах да се излезе от матрицата , до тук беше добре - ще гледаме и ще видим !

Ива    newsm51 smile3525 newsm51 ние си те знаем че си под прикритие с Крачола
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Краси, разбрах защо го казваш. Просто те споменах, защото от теб начуих за любимците на Еджето.  Peace И наистина дано не се случи така.  Peace

# 257

Нашето / 4470 4470/ Крачолче става смахнато и зло,  Mr. Green Crazy
и прилага - "зъб за зъб, и око за око".... ooooh!
Кво ли чака милото Яманче? Sad
Ще има да влиза от капанче в капанче... Mr. Green
Че Крачолчето проклето,  Joy
не моЙ се спря до следващото лЕто.... Whistling

Сега е костюмар сериозен,  Crazy
някой викат - бил им грозен.  Shocked ooooh!
Не бе, той е тъй шикозен,
          даже грациозен,  Crazy
на моменти - неустоимо мистериозен. Crazy Mr. Green

И с тая визия веднага,
нови фенки наредиха се на прага,  #Crazy
на Крачоловия фенски клуб,
искали го, нищо че е груб...  Shocked Angry

Алоооооуууууу,  Naughty  поспрете се бе,
                        отново казвам  Naughty -
и бързо, бързо ги порязвам,  Mr. Green
той избра си вече две,    4470 4470
не, не иска нови фенове.   Stop Mr. Green

Обаче, тук да поясня -  Naughty
любимецът ми абсолютен
                            нека разясня,  Naughty
ако Крачолчето ми тъй любимо,  Crazy
нападне лошо Яманчето неповторимо,  Crazy smile3544
ще го изям с парцали аз,  Mr. Green
ще му набия канчето тогаз.  bambam

Дори да е страхотен колорит,
винаги Яман ще бъде моят фаворит!
  Naughty Crazy Crazy
newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ясно и точно. Всички са предупредени  Naughty и напиращите фенки и любимото Крачолче. Да няма после разбити мечти и сринати илюзии.  Whistling
Ивееее, пак се развихри.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 258
Браво Иве ! Отново страхотно !  smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 259
Hug Hug Hug
Скрит текст:
Анииии, много ни липсваше снощи, Heart Eyes
особено на такива пълни езикови слепци като мен. Embarassed
Ивето беше разбрала 2-3 думи, ама аз и толкова не разбрах,  ooooh! но пък добре, че в епизода имаше доста пиянски танци, та те са разбираеми за всички  Joy Универсални от лингвистична гледна точка, тъй да се каже hahaha
Само знам, че все по-малко свежи сценки има /като Мерт пиян в басейна или на трактора например/, за сметка на злощастни съвпадения и някакви драми, а на мен филмът ми допада точно заради леките, с много хумор и самоирония заснети сцени.  Повече сълзи не ми се гледат Mr. Green

Точно и на мен затова ми харесва сериала. Достатъчно драми има около нас за да се натоварваме с още и в сериалите.  Hug

# 260

Обачеееее искам да видя как ще набиеш канчето на Крачола!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha Само да направи нещо на Яманчи и ще чакаааааам да видя!!!  Party Party Party И оръжия ще ти дам ако искаш.  Hug Hug

Знам, че само това чакаш  Mr. Green  Ама ще видиш ква съм лоша  Naughty Mr. Green Mr. Green

Ива    newsm51 smile3525 newsm51 ние си те знаем че си под прикритие с Крачола
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm47 newsm47

Аз още се надявам,  Whistling  ама... Thinking
Някой ми е урочасал дуета!
  #Cussing out Mr. Green Joy Joy Joy

Никой нищо не е урочасал и престанете да се надявате на стискане на ръцете.  Naughty Naughty Naughty Тук явно Едже бяга от оригинала.  ooooh! И няма такъв дует за мен - в сета или извън него.  Naughty Naughty Joy Joy Joy

Тя Еджето колкото и да бяга,  Naughty ЯмОр ще я настигнат...   Mr. Green  Crazy  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 261
Иве, развихрила си се, Laughing сега очаквам включване от Бризчето и Зори.
Запомнете ми думата, че Еджето тепърва, ще се развихря и то в посока драма.
Тя спазва основната сюжетна оригинална линия-чуждо момче отгледано в с-во на адвокат и влюбило се в комшийското момиче. Оттам насетне има свободата и я използва да е максимално близка до сънародниците си а те обичат сълзливи и сополиви драми.
Не очаквам кой знае каква романтика, ще я има но, ще е в оскъдно количество на фона на драматизма, който тепърва предстои.
Едже много ясно дава заявка за развитие на действията в тази посока.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 19:44 от Neidjal

# 262
  • близо до брега на морето
Ани, би ли прехвърлила накратко-когато са в къщи Серез-май Селим говори по телефона с бащата на Оркун - нали? И какво му казват с Ендер после Hug

# 263
# 264

Ясно и точно. Всички са предупредени  Naughty и напиращите фенки и любимото Крачолче. Да няма после разбити мечти и сринати илюзии.  Whistling
Ивееее, пак се развихри.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Naughty Naughty Laughing Laughing

Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

newsm09 newsm09

# 265
Ееее Иве, този път има много Крачолски гифчета, малко и вие от клуба на Крачола да намажете  newsm53  Laughing

# 266
Ееее Иве, този път има много Крачолски гифчета, малко и вие от клуба на Крачола да намажете  newsm53  Laughing

Да,  Peace   Crazy  и няма да се мъча да си ги правя сама.  Mr. Green

# 267
# 268
# 269
Аз съм го чела, предполагам и другите също.  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт