"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 028
  • 689
  •   1
Отговори
# 675
Банята си ни е баш .... smile3534 smile3534 smile3534Две неща са абсолютно сигурни....1 Орки.... Peaceне бил там... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78     2други те две са под съмнение.... Joy Joy Joy

Е, Бойче ти щом го няма ОркунЧа ще искаш машиниста да е в банята.  Naughty Naughty Naughty Не може така - той е зает, кара влака!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy JoyКара...кара и ви вдига само пара... Crossing Arms,но ще видиш ти на следващата гара... smile3534 smile3534 smile3534

ама и ти започна да говориш в рими  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бойче как ме разсмя преди сън  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

# 676
  • близо до брега на морето
На ашкъмчо сигурно вече му е омръзнало да се снима-сигурно като види телефон или фотоапарат му се изправя косата без преса hahaha.И неговата не е лесна, а още колко много фотки ще има-ехеее

# 677
  • в очите на дъщеря си

Ани, Ани , виждам те на вратата на Крачоловия фен-клуб. hahaha

# 678

Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Вай бе Иве, много го налазиха пак.  Joy Joy Joy Тази последната ще му съблича якето ли, що ли?  newsm78 Joy Joy Joy

ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out

Crazy Crazy

# 679
На ашкъмчо сигурно вече му е омръзнало да се снима-сигурно като види телефон или фотоапарат му се изправя косата без преса hahaha.И неговата не е лесна, а още колко много фотки ще има-ехеее
Права си... Peaceама да не съм му избирала аз професията яяяяяяяяяяя Crossing ArmsЩе се снима и толкоз... Crazy

# 680
  • Яко в Матрицата...
Здравейте момичета! wavey

Говорейки за достоверни източници, вие доверявате ли се на wikipedia? Там пише:

"Çağatay Ulusoy is dating with Serenay Sarıkaya since December 2013."

"Ч.У. се среща със С.С. от декември 2013." newsm78 newsm78 newsm78

Източник - http://www.doyouknowturkey.com/role-became-real-are-serenay-sari … ay-ulusoy-dating/

Та... къде е истината...

# 681

Източник - http://www.doyouknowturkey.com/role-became-real-are-serenay-sari … ay-ulusoy-dating/

Та... къде е истината...

Рени,   Hug Hug Hug аз вярвам на всичко, което ще вкара Ани във фенклуба... Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 682

Та... къде е истината...

Аз не вярвам, чеимат връзкаТе със всяка негова сценична партньорка ще казват, че има нещо между тях.А на уикипедиа, още по-малко вярвам.Много пъти информацията им е грешна.

# 683

Щях да си лягам, но ...  ooooh! Утре ако закъснея за работа пак и не знам  ooooh! Тази сутрин машиниста с тези фенки се беше успал  Joy Joy Joy

Засега съм само пред вратата на клуба!  Mr. Green За влизането вътре ще трябва повече  Mr. Green и червен килим ще искам даже.  Joy Joy Joy Как можах да се забъркам в това?  ooooh!

Благодаря за темата.  Hug Надявам се няма да е в тази тема приемането ми в клуба.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Та... къде е истината...

Рени,   Hug Hug Hug аз вярвам на всичко, което ще вкара Ани във фенклуба... Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Рени видя ли на какво съм подложена?  Joy Joy Joy Няма значение източника.  Joy Joy В уикипедията пишат потребители, разбира се всяко нещо се редактира от определени хора.  Peace за подобни неща около личния живот на разни звезди не може да им се вярва!!!  Naughty Naughty Naughty Виж за дати, исторически събития и други такива има доста полезна информация.  Peace

Лека нощ на всички!!!  Hug Hug Hug

# 684
  • Яко в Матрицата...
И аз си мисля, че тези статии в wikipedia са бошлаф, след като видях какъв е източника. Учудвам се обаче, че веднага се е намерил някой да го отрази.  newsm78 newsm78 newsm78

Ани, май ще има да чакаш доста, докато влезнеш в клуба Joy Joy Joy

# 685
Как можах да се забъркам в това?  ooooh!

Благодаря за темата.  Hug Надявам се няма да е в тази тема приемането ми в клуба.  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Не, че искам да те успокоявам,  Mr. Green но няма да е в тази... Stop Whistling Whistling

Рени видя ли на какво съм подложена?  Joy Joy Joy Няма значение източника.  Joy Joy

Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 686
Ани, не издавай фронта! Най-малко от теб съм очаквала да минеш в Крачолския клуб #Crazy

# 687
И аз си мисля, че тези статии в wikipedia са бошлаф, след като видях какъв е източника. Учудвам се обаче, че веднага се е намерил някой да го отрази.  newsm78 newsm78 newsm78

Ани, май ще има да чакаш доста, докато влезнеш в клуба Joy Joy Joy
И аз така мисля... PeaceЩе има да чака.... Peaceпри мен в банята... Joy Joy Joy JoyАни лека нощ... Hug

# 688
Как можах да се забъркам в това?  ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha

Не, че искам да те успокоявам,  Mr. Green но няма да е в тази... Stop Whistling Whistling

Рени видя ли на какво съм подложена?  Joy Joy Joy Няма значение източника.  Joy Joy

Кво ми хрумна... Joy Joy Joy JoyБОЖЕ...АЗ И РИМИ.... Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ех Крачол...Крачол..... Crazyв банята те чакат гол.... Laughing

# 689

Кво ми хрумна... Joy Joy Joy JoyБОЖЕ...АЗ И РИМИ.... Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ех Крачол...Крачол..... Crazyв банята те чакат гол.... Laughing

hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия