"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 052
  • 689
  •   1
Отговори
# 660
Във ръката със сапун дебнех в банята ОРкун..... Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoСветлак.... Peace

Бойче, банята май ще ви отеснее  hahaha hahaha hahaha

Ани, ще ми се наложи да взема самолета, да ви настигна. Аз и казах на нея, че не е само нейн, тя предложи да си го поделим, ама аз я разочаровах, че не сме само аз и тя на опашката Joy Той Чачи си има цял харем  Joy
Жалко, че няма да мога да гледам Метин, би ми било интересно да видя какво ще каже.Сигурно ще го питат и за Чачи и Хазал newsm78

Предложи ти да си го поделите?  hahaha hahaha Колко е щедра!!!  Joy Joy Joy кажи и да идва да се разходи малко тук и тогава да видим с кого ще си го поделя.  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

Където е машиниста, там и кондуктора,  Naughty там и ние с Вени.  Mr. Green Whistling

ShockedВъххх,браво,Иве! WinkА мене ме забрави... smile3555   Sad Сега следващия влак ли да чакам?!!! Joy Joy

Hug Hug Hug

Не, мило, не съм те забравила,  Hug ти си във влака, Laughing  те само нас с Вени искат да свалят. Shocked Joy Joy Joy

Вики, искаме да го свалим защото окупираха предните седалки.  Joy Joy Joy Обаче ще ни трябва по-голям вагон явно.  Joy Joy

Момичета,оставам ви за сега,ако не успея после да вляза,силно се надявам утре да ме зарадвате  с фрагман и в него да има много лове  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
хубава вечер от  мен  Hug Hug Hug

Данииии   Hug Hug Hug  утре ще има сигурно всичко - и фрагмани и озет.  Hug Hug Hug

# 661

hahaha hahaha hahaha

Където е машиниста, там и кондуктора,  Naughty там и ние с Вени.  Mr. Green Whistling

ShockedВъххх,браво,Иве! WinkА мене ме забрави... smile3555   Sad Сега следващия влак ли да чакам?!!! Joy Joy

Hug Hug Hug

Не, мило, не съм те забравила,  Hug ти си във влака, Laughing  те само нас с Вени искат да свалят. Shocked Joy Joy Joy

Вики, искаме да го свалим защото окупираха предните седалки.  Joy Joy Joy Обаче ще ни трябва по-голям вагон явно.  Joy Joy

Направо влакова композиция от 100-тина вагона... Joy Joy Joy

Хайде вече, в другата серия е крайно време за повече  лИбоФ.

# 662
# 663
 Whistling  Whistling

http://magazimedya.com/serenay-ve-cagatay-fena-yakalandi

Данииии  Hug Hug Hug  утре ще има сигурно всичко - и фрагмани и озет.  Hug Hug Hug

Може и снимки да има.  Peace Ти напоследък не ги споменаваш,  Mr. Green сигурно пускат достатъчно. Laughing

# 664
Много сладък!  Crazy Crazy Heart Eyes

# 665
  • близо до брега на морето
ама мноооого - постриган е сякаш, , севиндим.Красавец  ни е момчето Heart Eyes

# 666
Нападнали са го Mr. Green #Cussing out

# 667
Привет Hug Hug
Хуууу,къзлар,за мен място във влака няма ли? Аз не искам непременно да съм до машиниста,може и най-отзад..На мен ми стига само да вдишам парфюма му и да се наслаждавам на тила му smile3521 smile3521 smile3521

Whistling  Whistling

Данииии  Hug Hug Hug  утре ще има сигурно всичко - и фрагмани и озет.  Hug Hug Hug

Може и снимки да има.  Peace Ти напоследък не ги споменаваш,  Mr. Green сигурно пускат достатъчно. Laughing

Хоооп дедииииккк!
В тази статия пише,че снимката е направена от феновете по време на почивка между снимките..Пише,че Чаатай и Серенай са ги  изловили много лошо феновете на сериала..Ха, да видим,кое ще е вярното? Дали това са кадри от сериала или пък снимки на фенове..
Някоя от вас тук беше споделила,че може да се вярва на тези от MagaziMedya. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ама каква хубава и сладка гледка са така сгушени,независимо дали са снимки от сета или пък снимки на фенове..

# 668
Whistling  Whistling

В този линк от Магази медия ли какво беше пише всe същото: Че Серенай и Чачко, за които се говори, че имат връзка са снимани как се прегръщат на сета и снимката е постната в социалните мрежи.  Peace

Може и снимки - няма да откажа. Колкото повече, тоооолкова повече.  Joy Joy Joy

Вай бе Иве, много го налазиха пак.  Joy Joy Joy Тази последната ще му съблича якето ли, що ли?  newsm78 Joy Joy Joy

# 669
Банята си ни е баш .... smile3534 smile3534 smile3534Две неща са абсолютно сигурни....1 Орки.... Peaceне бил там... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78     2други те две са под съмнение.... Joy Joy Joy

# 670
Лилиииии  Hug Hug Hug Hug

Тъкмо преведох с две думи за да успокоя Ивето и ти се появи точно навреме  Joy Joy Joy

На влака винаги ще има място за теб!!! Hug Hug Пък и ти такава скромна.  Joy Joy Joy

аз не знам на кой от сайтовете може да се вярва и затова не съм казвала такова нещо.  Joy Joy Joy

# 671
Банята си ни е баш .... smile3534 smile3534 smile3534Две неща са абсолютно сигурни....1 Орки.... Peaceне бил там... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78     2други те две са под съмнение.... Joy Joy Joy

Е, Бойче ти щом го няма ОркунЧа ще искаш машиниста да е в банята.  Naughty Naughty Naughty Не може така - той е зает, кара влака!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
Боже..... PraynigЛили.... Hugколко скромно от твоя срана... Joy Joy Joy

# 673

Е, Бойче ти щом го няма ОркунЧа ще искаш машиниста да е в банята.  Naughty Naughty Naughty Не може така - той е зает, кара влака!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy JoyКара...кара и ви вдига само пара... Crossing Arms,но ще видиш ти на следващата гара... smile3534 smile3534 smile3534

# 674
Привет Hug Hug
Хуууу,къзлар,за мен място във влака няма ли? Аз не искам непременно да съм до машиниста,може и най-отзад..На мен ми стига само да вдишам парфюма му и да се наслаждавам на тила му smile3521 smile3521 smile3521

ЛилиHug Hug Hug мила, ти си до мен,  Peace  ще се сместим.    Crazy Mr. Green

Хоооп дедииииккк!
В тази статия пише,че снимката е направена от феновете по време на почивка между снимките..Пише,че Чаатай и Серенай са ги  изловили много лошо феновете на сериала..Ха, да видим,кое ще е вярното? Дали това са кадри от сериала или пък снимки на фенове..
Някоя от вас тук беше споделила,че може да се вярва на тези от MagaziMedya. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ама каква хубава и сладка гледка са така сгушени,независимо дали са снимки от сета или пък снимки на фенове..

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хоооооп дедииииикккк!   fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

ММ - тия с верните новини...  fiuuuuuu fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт