"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 245
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
Брей,кви са тия реклами,яяяяяяяяя #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 376
то като гледам май повече ще е гост Баръш-но нищо-дадоха кадри и снимки със съпругата му,и от дуги роли

То май с това ще си останем ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Хората от кумова срама пускат в началото поне по 10 минути от основното предаване.  Sick Sick Sick

# 377
  • близо до брега на морето
започва Hug Hug Hug-то мина половината предаване в реклами-много е важно кой плаща музиката-ууу уляха се

# 378
Какви са тези реклами, бе?!  #2gunfire Пуснах го в 14:50 и оттогава само реклами...  smile3555 Край да нямаха... #Crazy

# 379
Рекламите минаха и повтарят двете минути, които даваха.  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire Искам Ча!!!! Mr. Green

# 380
Това го гледахме  ooooh!
Сега след промото, може пак реклами да пуснат и хайде изкараха предаването.  Whistling

# 381
  • близо до брега на морето
Това го гледахме  ooooh!
Сега след промото, може пак реклами да пуснат и хайде изкараха предаването.  Whistling
Joy hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 382
Това го гледахме  ooooh!
Сега след промото, може пак реклами да пуснат и хайде изкараха предаването.  Whistling

Тези им предавания са такива....  Whistling  Whistling Постоянно се повтарят едни и същи кадри и въпроси  Mr. Green  Най-интересното, важно и ново, ще е 5-10мин Peace Mr. Green

# 383
Това го гледахме  ooooh!
Сега след промото, може пак реклами да пуснат и хайде изкараха предаването.  Whistling

Тези им предавания са такива....  Whistling  Whistling Постоянно се повтарят едни и същи кадри и въпроси  Mr. Green  Най-интересното, важно и ново, ще е 5-10мин Peace Mr. Green

Без пари толкоз  Joy

# 384
Пристигнах  Joy Joy Joy Joy

Лили радвам се, че си тук!!!  Hug Hug Hug Hug Изпуснах ли нещо освен Баръш?  newsm78

# 385
Ехаааа, батко Керпеден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изпуснах ли нещо освен Баръш?  newsm78

Не. Mr. Green

# 386
100 часа реклами. Нищо друго.  Mr. Green

# 387
Седа си със слушалки забити в ушите и гледам едно предаване.... newsm78ама и дума не вдявам... newsm78Иначе като се усмихне Баръш се усмихвам и аз.... Joy Joy JoyХа сега кажете....аз за банята ли съм или за диспансера.....??????? Joy Joy Joy Joy

# 388
Седа си със слушалки забити в ушите и гледам едно предаване.... newsm78ама и дума не вдявам... newsm78Иначе като се усмихне Баръш се усмихвам и аз.... Joy Joy JoyХа сега кажете....аз за банята ли съм или за диспансера.....??????? Joy Joy Joy Joy

Бойче, не си само ти... Mr. Green hahaha hahaha и определено си за банята  Joy Joy Joy

# 389
К:Добре дошъл! Първо да ет поздравя,ти си истинскидараматичен актьор..
Б:Благодаря!
Кенан и предавеното му са получили награди,това обяснява..
К:Получаването на награди е хубаво нещо,нали?
Б:Да.
К:Искам да те питам много неща.Не отиваш на предавния,пйърво ми кажи защо избра да дойдеш на моето предавне.
Б:Вкъщи не гледаме много телевизия.Защото след като се роди синът ни,по съвети на докторите до 3 годишната му възраст не сме включвали телевизия..Но когато се прибера късно от сета,хващам повторенията на предаванията ти и затова ..

К обяснява за ролята на Баръш във сериала..

К:Какво става на сета? Наистина ли мерт  етакъв,какъвто го виждаме на екрна.аНаистина искам да го погаля по къдрваата коса.
Б:Мерт наистина е много сладък в сеирала.танер е много добър актьор и много добре си играе ролята..
Б обяснява сюжета на сериала и говори за своя герой.. Баща му в живота вече е бил покойник..

К:Ти пееш ли песни?
Б:Не,когато ролята ми го изисква го правя,но иначе не пея.Аз вярвам,че човек трбява да работи онова,което може най-добре..
К:Ти си станал добър актьор.Ти играеш в театъра,никога не се отказваш от това.Теб не ет ли притеснява това,че красиви момчета и момичета играят главни роли в сериали,а ти,който си вложил толкова много труд и усилия в тази работа,но си ан заден план..
Б:Винаги съм казвал,че най-важното е самият проект.Това важи и за теаътъра и за сериали и за киното..Аз съм избрал да получа образование за тази професия и затова следователно това носи със себе си и морални отговорности..

К:Когато получи предложение за този сериала,каза си какво работа имам аз сред тези манекени,
Б:Не,никога не съм мислил за това така.Както не искаме разрешение да рисуваме и да ставаме художнице и с актьарството е така.Аз никога не съм гледал на този въпрос под този ъгъл.
К:Значи казваш,че от манекени може да стават актьари.
Б7Да..Всъщност аз в сериалите играя главна роля..В Езел играх една главните роли..В училище ни научеха как да станем други хора,как да се превъплатим в ролята си.Аз го виждам така..Да можеш да се превърнеш в друг човек..Това се старая да го правя а..
К:Според теб ти би ли могъл да играеш Езел в сериала.
Б:Да,сигурно бих могъл..Отвреме на време на човек му се налага на играе и съвсем малки роли.Както и второстепенни.просто системата е такава..И аз се мъча да координирам действията си с тази система.

К:Чаатай и Сереанй са на преден план на билбордовете,на плакатите,Това притеснява ли те?
Б:Не,в никакъв случай.Чаатай играе 2о годишен младеж,аз не бих могъл да играя такъв млад човек..Чаатай още в началото е бил избран за тази роля.Но когато му казали,че ме искат мен за тази роля,той се зарадвавл и ми кеза:Моля те,батко Баръш ,приеми ролята..И сега се  сработваме много добре с него..
К:Наистина Чаатай играе много добре.
Б:Да, другите също играят добре..Аз съм син на режисьор и затова избрах да уча за тази професия..

Общи условия

Активация на акаунт