"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 115
  • 689
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:

Ани, тук кво пише  newsm78

Иве, стой си на влака, какво си наслагала тези провокативни статии.  Joy Joy Joy

Пише, че са севгилита и се мъкнат заедно на сета и не се разделят и за миг. Любовта им на сета продължава с пълна газ. ooooh! И Серенай го е задушила от целувки.  ooooh! Казвам само какво пише тук, не казвам, че е истина.  Peace

Моля те Иве не го приемам за доказателство. Naughty Naughty Ако искаш прати го и на Лили за по-точен превод, но смисъла на написаното е такъв.  Peace

Коя го изпусна от влака питам аз?  hahaha hahaha hahaha  Ето на Серенай го е докопала яяяяя!!!  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

Дарт Вейдър ми е е любимец и не приемам никкави сравнения с Крачола!!!  Naughty Naughty Naughty

Вени не е лесна и на машиниста работата - с толкова пътнички!!! hahaha hahaha hahaha

Здравейте  Hug Hug Hug

Ааааа, къзлар вие що така тайно тайно на пътешествие, ааа???? Ще се сърдя пък. Crossing Arms

Да поздравя и Григор Димитров. Страхотна работа. Горда съм , че съм Българка. bg bg bg bg

Ами къде ходиш?  Laughing местата във влака с този машинист свършиха!  Joy Joy Joy

Браво на Гришо!!!  Peace

# 556
Скрит текст:

Ани, тук кво пише  newsm78

Иве, стой си на влака, какво си наслагала тези провокативни статии.  Joy Joy Joy

Пише, че са севгилита и се мъкнат заедно на сета и не се разделят и за миг. Любовта им на сета продължава с пълна газ. ooooh! И Серенай го е задушила от целувки.  ooooh! Казвам само какво пише тук, не казвам, че е истина.  Peace

Моля те Иве не го приемам за доказателство. Naughty Naughty Ако искаш прати го и на Лили за по-точен превод, но смисъла на написаното е такъв.  Peace

Коя го изпусна от влака питам аз?  hahaha hahaha hahaha  Ето на Серенай го е докопала яяяяя!!!  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз в движение ги ловя...
  Mr. Green Mr. Green Crazy

Ха такаааааааа....  smile3508 smile3508 smile3508

Ти не го приемай за доказателство,  Mr. Green ама няма начин да не отбележа  Naughty Naughty   Mr. Green  - все ходили заедно...   fiuuuuuu fiuuuuuu  не се разделяли за миг....,  fiuuuuuu fiuuuuuu, пълна газ... Mr. Green Mr. Green, задушавала го с целувки...  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu, чак не може да стои дълго прав  hahaha hahaha hahaha

# 557
задушавала го с целувки...  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu, чак не може да стои дълго прав  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И все пак още няма доказателство! Crossing Arms Аз ще повярвам само, ако един от двата/двамата го заявят или ги заловят на местопрестъплението  Mr. Green, макар че принципно не одобрявам подобни методи.

# 558
Скрит текст:

Иве, стой си на влака, какво си наслагала тези провокативни статии.  Joy Joy Joy

Пише, че са севгилита и се мъкнат заедно на сета и не се разделят и за миг. Любовта им на сета продължава с пълна газ. ooooh! И Серенай го е задушила от целувки.  ooooh! Казвам само какво пише тук, не казвам, че е истина.  Peace

Моля те Иве не го приемам за доказателство. Naughty Naughty Ако искаш прати го и на Лили за по-точен превод, но смисъла на написаното е такъв.  Peace

Коя го изпусна от влака питам аз?  hahaha hahaha hahaha  Ето на Серенай го е докопала яяяяя!!!  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз в движение ги ловя...

Ти не го приемай за доказателство,  Mr. Green ама няма начин да не отбележа  Naughty Naughty   Mr. Green  - все ходили заедно...   fiuuuuuu fiuuuuuu  не се разделяли за миг....,  fiuuuuuu fiuuuuuu, пълна газ... Mr. Green Mr. Green, задушавала го с целувки...  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu, чак не може да стои дълго прав  hahaha hahaha hahaha

smile3508 smile3508 smile3508
Аниии, ама ти и да ги видиш да се целуват, ще кажеш, че тя се спънала, пък тоя я подхванал и така се допрели, ааааа.  hahaha hahaha hahaha
Хайде щом Дарт Вейдър ти е любимец, сега ще можеш да подкрепяш и турския му вариант.  smile3508 newsm68 newsm44

# 559
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз в движение ги ловя...

smile3508 smile3508 smile3508
Аниии, ама ти и да ги видиш да се целуват, ще кажеш, че тя се спънала, пък тоя я подхванал и така се допрели, ааааа.  hahaha hahaha hahaha
Хайде щом Дарт Вейдър ти е любимец, сега ще можеш да подкрепяш и турския му вариант.  smile3508 newsm68 newsm44

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, да,   smile3521 smile3521 newsm47

# 560
 Heart Eyes Heart Eyes

Тук не виждам камери, пък те пак се гушкат...  fiuuuuuu fiuuuuuu Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 12:32 от ivva

# 561
#medcezir Set pic...!!! (Episode 16..!) (2)
#Cagatay & #Serenay

newsm53 smile3508

#medcezir Set pic...!!! (Episode 16..!) (3)
#Cagatay & #Serenay

# 562

Вени, и ти ли виждаш същото. Mr. Green

# 563

Вени, и ти ли виждаш същото. Mr. Green

smile3521 smile3521 Даааааа

# 564
# 565
Не знам за Ани, но тези снимки напомнят много на онази закуска на влюбените преди да се изпокарат, така че може и да са от заснемането на сцената просто.  Naughty Така от друг ъгъл погледната ни я представят.  Naughty Mr. Green

# 566

Дано новото ми клипче на Яман и Мира да ви хареса... Heart Eyes Blush Heart Eyes

# 567
Хах, Иве сега видях, че и ти си ги сложила тези снимки. Явно по-едно и също време сме ги видяли.  newsm62
iveto_32, да това е закуската в началото на 16 еп., но както и другото Иве отбеляза, наоколо не се виждат никакви камери и хора  Naughty

# 568
Надниквам само за малко, че тръстиката ме е покрила цялата и нямам време.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Довечера или следобед по някое време ще влезна за повече.  Hug Hug Hug

Да не изкарате още някоя статия!!!!  Naughty Naughty Naughty  Stop Stop Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 569
Хах, Иве сега видях, че и ти си ги сложила тези снимки. Явно по-едно и също време сме ги видяли.  newsm62
iveto_32, да това е закуската в началото на 16 еп., но както и другото Иве отбеляза, наоколо не се виждат никакви камери и хора  Naughty

Hug Hug Hug

После видях, Вени , и тръгнах да ги трия, но си рекох,  Naughty че Ани може да ги пропусне, та да си стоят... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Надниквам само за малко, че тръстиката ме е покрила цялата и нямам време.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Довечера или следобед по някое време ще влезна за повече.  Hug Hug Hug

Да не изкарате още някоя статия!!!!  Naughty Naughty Naughty  Stop Stop Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Почнахме със снимковия материал  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт