"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 074
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани, много ли се притесни, че няма да те обичаме,  hahaha hahaha та реши да ни омилостивиш с тия хубави снимки    bouquet  bouquet  bouquet И за клипчето   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug
Като няма фрагман тая вечер, може пък после пак три да изсипят  Wink

# 616

Иве, ами смела бях да.  Rolling Eyes как пък помниш, че съм призовавала свидетели?  Joy Joy Joy

Помня, помня...  Naughty Mr. Green Mr. Green

Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...
Скрит текст:
И в банята няма.... Naughtyако още не си гласувала в анкетата ... Joy Joy Joyда си знаеш... hahaha hahaha

Да, няма места.  Stop Stop Mr. Green  Joy Joy Joy

# 617
Бойче средният колаж е от момента когато наби Крачола.  Joy Joy Joy оооп дедик  Joy Joy Joy

Иве, ами смела бях да.  Rolling Eyes как пък помниш, че съм призовавала свидетели?  Joy Joy Joy

Знам... Hugслънце.... HugАз ще ме извините,ама неможах да се сдържя и затова го боднах поста ти пак.... CrazyМного сладко тва Яманчи...яяяяяяяяяяяяяя  love001  love001  love001 smile3508 smile3508 smile3508

# 618
Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...

Скрит текст:
Добре си дошла!  wavey

И аз мисля, че този не си върши работата.  Naughty Naughty Naughty Казах ви: изпратете ме там да правя фрагманите, ще ви пускам по 5 на ден, ама вие не искате.  Crossing Arms  Mr. Green

Някой има ли му профила в Т?
Аз  Peace
Ама не знам какви езици владее  Mr. Green

# 619

Здравейте!  Hug

Скрит текст:
И в банята няма.... Naughtyако още не си гласувала в анкетата ... Joy Joy Joyда си знаеш... hahaha hahaha

Да, няма места.  Stop Stop Mr. Green  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521
Охо докато поклатя глава и още една мераклийка за клуба се появила  Shocked ooooh! Whistling

# 620
  • Банкя
Аз съм мераклийката.Той си ми харесва от началото.Супер играе.

Моля кажете има ли разпределение за певодачките , не ми е възможно да проета 2 теми Shocked Shocked Shocked

# 621

Да. Този е мързела: https://twitter.com/Hakan_Savran  

# 622
  • близо до брега на морето
Фрагман-йок, хайде отново на влака.Утре сигурно няма да мога да го изгледам-ще се излиза на банкетче.Бях се зарадвала, че е вторник и нищо не се очаква-но пак ни изненадаха.Ще го изгледам по-късно Peace, но си пазя мястото във влака стрела hahaha

# 623
Здравейте!  Hug

Скрит текст:
Добре си дошла!  wavey

И аз мисля, че този не си върши работата.  Naughty Naughty Naughty Казах ви: изпратете ме там да правя фрагманите, ще ви пускам по 5 на ден, ама вие не искате.  Crossing Arms  Mr. Green

Аз  Peace
Ама не знам какви езици владее  Mr. Green
Ти и на Еджето сигурно имаш...  Peace  ....кажи и моля те,ЧЕ БОЙЧЕТО...НЕМА ДА Я ОБИЧА...за дето ни тормози така... Joy Joy JoyКажи и го на всички езици ,които знаеш...та белким разбере..... Crossing Armsи да пусне веднага фрагмана.... Joy Joy Joy

# 624

Тони,   Hug аз изобщо не съм слизала,  hahaha hahaha hahaha  така че мястото ми си е все така заето,  Mr. Green  търси си друго.  Whistling

И аз, и аз. Докато машинистът и кондукторът са на смяна ще се возя пък, ако ще и влакче на ужасите да е.  smile3534

# 625
Здравейте  Hug Hug,човек неможе да ви изчете,много сте бързи  Mr. Green Mr. Green!
Лили,благодаря за превода на предаването  Hug!
Как йок фрагман бе ,иии така съм любопитна ко ще става  Crossing Arms .
Светлак,привет!   Hug

# 626

Моля кажете има ли разпределение за певодачките , не ми е възможно да проета 2 теми Shocked Shocked Shocked
Поне си признаваш.  Whistling
Няма още разпределение. Ако искаш ще ти го пусна на лични, щом Тинчето го направи.  Peace

# 627

Ти и на Еджето сигурно имаш...  Peace  ....кажи и моля те,ЧЕ БОЙЧЕТО...НЕМА ДА Я ОБИЧА...за дето ни тормози така... Joy Joy JoyКажи и го на всички езици ,които знаеш...та белким разбере..... Crossing Armsи да пусне веднага фрагмана.... Joy Joy Joy

smile3521 Имам.
Ей сега ще я уплаша едно хубаво  Mr. Green Mr. Green  Hug Hug

# 628

Ти и на Еджето сигурно имаш...  Peace  ....кажи и моля те,ЧЕ БОЙЧЕТО...НЕМА ДА Я ОБИЧА...за дето ни тормози така... Joy Joy JoyКажи и го на всички езици ,които знаеш...та белким разбере..... Crossing Armsи да пусне веднага фрагмана.... Joy Joy Joy

smile3521 Имам.
Ей сега ще я уплаша едно хубаво  Mr. Green Mr. Green  Hug Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 629

Тони,   Hug аз изобщо не съм слизала,  hahaha hahaha hahaha  така че мястото ми си е все така заето,  Mr. Green  търси си друго.  Whistling

И аз, и аз. Докато машинистът и кондукторът са на смяна ще се возя пък, ако ще и влакче на ужасите да е.  smile3534

Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей така се прави - честно и открито.  Hug Hug Не, че това ще е от полза за влизане в клуба, де.... Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт