Черноморец - лято 2015

• 143 995
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
И ние миналата година бяхме в Черноморец, останахме доволни, но хотела не помня как се казваше ...

# 16
Вромос е с много добра локация.Ако отседнете там,има много места наоколо,където можете да похапвате.

Ние определено търсим друг тип отсядане заради детето.Някоя от къщите около Вромос да знаете дали се дава под наем? Или поне част от къщата...

# 17
  • София
Здравейте, и ние тази година се насочваме към Черноморец.Ще ходим на плаж на Градина.Може ли отзиви за вила Маре, близо ли е до плажа? Също се чудя за семеен хотел Райчо, или хотел Брилянт? Кой препоръчвате? Добре ли е почистването? Благодаря Ви!

# 18
  • София
Никой ли не е бил в тези хотели?

# 19
  • Sofia
От няколко години Черноморец е нашето място. Миналата година висях едни чисто нови бунгала в началото на Градина откъм Черноморец. 5-6 бунгала, всяко различен цвят. Няма ги никъде по сайтовете обаче. Някой да знае нещо за тях? А някой да знае какво се случва с Роза? Работи ли изобщо?

# 20
Аз съм една от малкото,които няма  да повторят Вромос.Ако сте в студио-да,стая-не.
Интернет няма.От заведението дрънчаха чинии до късно вечер и вонеше на готвено.

Тъкмо резервирах най-големият им апартамент за 5 нощувки  Confused

# 21
Къде сте се скрили, здравейте! Аз съм била в При РАйчо, не е лошо с добра локация , но искам да сменя , тъй че ще ви следя Hug.

# 22
И аз съм сред любителите на Черноморец и вече повече от 5 години всяко лято си ходя там. Миналата година бяхме в Бел, но тази рано, рано ни пуснаха на е-маил пакетни цени ( нощувка, закуска и вечеря), но ние не искаме да се обвързваме с нищо освен с нощувка.  И ако предлагат само нощувки, зависи от цената, може пак към тях да се насочим. Макар, че ми се искаше да е наистина нещо по-близичко до Градина, дори и в края на Черноморец да е, ако някой знае нещо прилично нека сподели:)

# 23
здравейте, миналото лято и ние бяхме в Черноморец Къща за гости "Зоя 1". Квартирата беше страхотна, всичко вътре беше ново като обзавеждане и най-важното бяхме на първа линия, просто пресичахме една улица и на плажа, а вечер се любувахме на морето от терасата.

# 24
Добро ли е обслужването в тази къща "Зоя" и какви бяха цените за нощувка?

# 25
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел или квартира на Черноморец - близо до плажа - с деца сме?
Веднъж минахме през Черноморец и пробвах да намеря смислено място за отсядане, но не открих нито един нормален хотел - само къщи/квартири. Приморско, Китен, Лозенец и т.н. следват през няколко километра, така че не си струва да се набиваш в това село, освен ако цената не е единствения ти критерий за настаняване.

# 26
Добро ли е обслужването в тази къща "Зоя" и какви бяха цените за нощувка?
хазяйката беше много мила жена- истината е че въобще не ни се е натрапвала по никакъв начин, дори като си тръгвахме и казахме да си провери стаята/ако има нещо счупено/, но тя каза няма проблем и вместо това ни изпрати до колата и ни пожела лек път. Единия ден ходихме до Бургас и тя ни пазеше местото за колата без ние да я молим за това,   много разбрана и съобразителна жена беше, не мога да кажа нищо лошо за нея. Плащахме по 40лв. на вечер за тройна стая, но бяхме от 01,06, до 07,06. в този период са по- евтини. Единственото заради което няма да ходим там тази година е че градчето е много малко- малко ни доскуча миналата година. Ако те интересува още нещо питай

# 27
  • Sofia
Веднъж минахме през Черноморец и пробвах да намеря смислено място за отсядане, но не открих нито един нормален хотел - само къщи/квартири. Приморско, Китен, Лозенец и т.н. следват през няколко километра, така че не си струва да се набиваш в това село, освен ако цената не е единствения ти критерий за настаняване.

Зависи кой какво търси. Хората и съответно нуждите и предпочитанията им са различни. В Черноморец има доста хотели - от обикновени, до най-луксозни. Вярно е, че е кротко, няма барове и дискотеки, но някои хора точно това предпочитат. Аз лично след целогодишната лудница в София и в работата ми никога не бих отишла на море в Китен или Приморско да се бутам в навалицата и шумотевицата. Черноморец ми харесва точно защото е спокойно. Така че - за всеки влак си има пътници, както казваше майка ми.

# 28
MUTKOTO,благодаря ти.Аз предпочитам спокойно място за почивка и точно заради това мисля че ще ми хареса.Търсих в интернет и ми излязоха две такива къщи Зоя1 и 2,но снимките са много малки и не се вижда хубаво,но ми се видя добра гледката от терасата.Нямат сайт и имейл,затова записах телефона и ще звънна тия дни,като разбера кога ще ми е отпуската.  bouquet

# 29
Можем да поспорим по въпроса, била съм 4 години на Китен, ходили сме и на Приморско, е няма такъв гмеч, толкова пренаселени плажове и такава мръсотия. Аз лично и семейството ми ходим там заради плажа на Градина, е няма такъв кеф да не ти скача някой по главата. Но ние ходим при караваните, където е много спокойно и почти няма никой наоколо. Аз Черноморец си го харесвам и цените са поносими и градчето е непретенциозно, пълна релаксация е за мен Hug.

Общи условия

Активация на акаунт