Черноморец - лято 2015

• 145 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Вчера се прибрахме от Черноморец и ни хареса, и не съвсем.
Догодина със сигурност няма да сме там,но за веднъж на няколко години сигурно е ОК.
Малко е и няма много къде да се разхожда човек,плажът е кофти,ходехме на Градина,в единия му край имаше доста място за свободно плажуване/противоположния на къмпинга/Ходихме и един път на плажа точно пред къмпинга,но не ни хареса,изведнъж става дълбоко и морето е по-бурно.
На плажа нямаше много много къде да се обядва,което също не ни хареса.
Квартирата ни беше супер,бяхме си сами в етаж от къща-три стаи и баня с тоалетна,намахме хазайка,жената идваше през деня да си прави нещо по градината,спокойно и хубаво ни беше и на супер цена.
Ресторанта,който посетихме повече от веднъж беше Кондрос,на всички други места ходехме по веднъж и някак си не ни се искаше да повторим,въпреки че ни хареса и в Панорама и в Кръст/ той не е на главната,а на една павирана улица,която излиза точно на площада/.
Като цяло сме доволни,но догодина ще разнообразим определено:)

Може ли координати на квартирата ,на коя улица е ?

# 361
  • София
Улицата беше мисля Бенковски,ако не се лъжа,ще ви изпратя на личен телефонът на човека. Wink

# 362
А'иде и аз да дам МОИТЕ отзиви Simple Smile за Мурите Черноорец
Скрит текст:
За Черноморес - спокойно селище с всичко необходимо за летуващи и туристи .
Сега за Мурите - Ние и миналата година бяхме там и щом повторихме и тази значи сме доволни .
Храната - ПРЕВЪЗХОДНА - бяхме с три деца  едно има стомашни проблеми , НО от тази храна която консумираше там нямахме ядове . Имаше всичко необходимо . Изнасяхме си сокове и бира до басейна  без проблем , но естествено имаше някакъв контрол и спазваха условията посочени в офертата . Винаги когато съм била ОИ  ( макар че в Мурите не е точно пълен ОИ ) никога не се е позволявало да се изнася храна от ресторанта , а и принципно не е редно ( да изнасям по 2-3 праскови на всяко хранене и като се прибера в Сф да сложа компота - това съвсем шеговито написано  Wink но в Мурите ставаше номера - това в отговор на поста от предната страница  на  anigi )
Стаите не са луксозни , но са прилични за летуване имат климатици , вградени кухнички и бани с душ кабини - редовно ни зареждаха с тоалетни принадлежности ,ако пропуснат аз напомнях и всичко бе ок  Simple Smile .
В хотела имаше и анимация ,която ми бе супер удобна за децата ( 4;5;6 годишни ) вечери прожектираха на голям екран филми имаше и дискотеки , а следобяд йога .Когато искам свободна пет минутка за себе си пращах децата в клуба и там каките ги забавляваха .
Пързалката имаше си я и работеше стара или нова е не знам , но за моите моми бе голяма атракция ( аз се спусках естествено с децата и виждах с периферното си зрение недоумяващите погледи на лелки от "висшето общество " които ме взимаха за луда   Laughing  , туй като на тях не им стискаше да го направят , но за тъй или иначе спестих едно 200 лв за аква пакр които принципно няма как да ми се размине  Wink)
Плажа ползвахме на Градина или на басейна , веднъж ходихме до този които ни се полага към Мурите с безплатните чадъри - какво да кажа - плаж - не е от най хубавите но все пак е плаж за по непретенциозни става - има море Simple Smile
Сега като заключение искам да кажа ( винаги след подобни постове сум го писала ) "Разни хора , разни идеали " .Всеки има предпочитания за своята почивка . Ходила съм на супер лукс и у нас и в чужбина - Италия ,Гърция,Турция ,Русия и куде ли не ) и съм изкарвала по тъпо от всякога , била съм и на лагери и съм изкарвала перфектно. Всичко зависи от това което търсиш И какво разбираш под перфектна почивка .
Ако човек търси спокойствие ,романтика уют Мурите не е подходящото място , но ако отиваш за да се забавляваш и си с деца , нямаш особени претенции Мурите е мястото - басейна чиста водичка , плаж близко + водна пързалка ,храната прясно приготвена. ДА шумно е , но на мен това ми харесва .
Разходките си правехме в Созопол .

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 10:28 от joremimi

# 363
Някой да е посещавал вила Роза Леа? За парите си, не изглежда зле, но не откривам снимки на спалните.
http://www.rooms.bg/_test/vili-chernomorec-vila-roza-lea.html

# 364
  • София
Да побутна малко темата за 2015 година. Някой знае ли нещо за плажа сега на Черноморец, какво става след новия вълнолом ще се разшири ли плажа или пак ще е същия малък  newsm78

# 365
Охоооо, Дидолинчеее  Flutter
Сега плажната ивица е по-широка, дано остане така  Grinning Ще направя снимки другия път като отида Grinning
https://www.facebook.com/chernomorets.bulgaria?fref=ts

# 366
  • София
Е това е супер новина Simple Smile мерси за линка, а ако пуснеш и снимки още повече Благодаря  Hug

# 367
  • София
Момичета, кое се води център на Черноморец?
Че всички квартири почти ги пише "близо до центъра, близо до плажа"...

И в кой край има повече заведения за хранене?
Защото мисля да сме изцяло с изхранване навън и не ми се иска да сме много далеч от заведенията, но не и точно в центъра на Черноморец.

# 368
Мнения за Атия Ризорт?
Аз запазих там апартамент в края на юни и ще мога да споделям но ми е любопитно някой да сподели впечатления Grinning

# 369
Ето линк, дано се отваря  Grinning Вчера направих снимките  Grinning
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1579800798976167&set … ype=1&theater

# 370
  • Стара Загора
Ето линк, дано се отваря  Grinning Вчера направих снимките  Grinning
Не се отваря, защото не е публично. Промени настройките на папката.

# 371

Благодаря ти, ❇Sisi_91❇   bouquet

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 15:02 от *Smilка*

# 372
  • София
Успях да изчета цялата темичка и си отговорих на въпросите  Grinning
Има мнения и коментари за почти всички по често споменавани имена на хотели ( включително и на Атия Ризорт  Peace )

# 373
  • София
*Smilка* мерси мила плажа си е направо широк Simple Smile, дано не е и  много пълен  Hug Peace Аз пътувам на 20 срещу 21 Юни и ще съм там до 1 ви Юли които иска приемам гости за кафе  Laughing

# 374
Дидолинченце, края на юни няма много хора. Надявам се да се видим и тази година  Grinning   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт