пиелонефрит и бременност

• 1 756
  • 4
  •   1
Отговори

Здравейте,

Търся някой, който е преминал по моя път, за малко окуражаване. Аз съм с хроничен пиелонефрит от 10 години, обострял се е три-четири пъти. Карах една бременност без проблеми, реших се сега да забременя пак. Правих изследвания преди да забременея, бяха добри и забременях. Сега съм в края на петия месец, от един месец много ме болят бъбреците обаче, ходя до тоалетната през час и се чувствам ужасно. Много съм притеснена. Ще правя подробни изследвания на бъбреците другата седмица. Има ли някоя от вас, която е карала две бременности с тази диагноза? СТрах ме е, че може би подходих несериозно и не трябваше да забременявам втори път. Възможно ли е да се изкарат две бременности?
Благодаря ви

# 1
  • София
Предполагам лекарят, който следи бременността ти е наясно със заболяването ти? Не се ли консултира и със специалисти когато реши да забременееш?
Сигурна съм, че при адекватни грижи и следене, всичко ще е наред и бременността ти ще завърши успешно Hug

# 2
Имам пиелонефрит от бебе водих се и на диспансер до 5 клас. Имам две деца. Първата бременност изобщо не се обади, но след раждането се обостри. Две години след това отново забременях и в последните 3 месеца имах доста проблеми но не кой знае колко сериозни. Много ми отичаха краката имах и бактерии. Излекувахме го без АБ

# 3
Благодаря ти Деситта

И аз първата бременност нямам проблеми, но сега съм все в тоалетната, и имам все симптоми на цистит, и ме болят бъбреците. Сега последните изследвания са ми добри уж, дано да изкараме докрая.

Много ме успокояват вашите отговори!

# 4
Бяха ми изписали две лекарства пият се едно след друго. Едното беше неорапид за другото не се сещам но си вървят комплект. Оправих се много бързо. И аз имах големи отоци и симптоми на цистит.

Общи условия

Активация на акаунт