ДЕКЕМВРИйките засмени, с бебче на ръце, местят се в "родени"!

• 30 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Ние като ходихме за 1-вата ваксина педито ни даде направление за ортопед и др седмица отиваме. Аз знам, че по от рано е било по-хубаво  да се отиде, а не да се чака.

# 376
Коконче, съжалявам да видя това за майка ти, искрено пожелавам оздравяване.

Нашата педиатърка отложи днешното посещение, защото удължиха епидемиологичната обстановка. Иначе на първата консултация повдигна детето за ръчичките и му огледа крачетата във висящо положение.

Моля давайте съвети за запек - пробвах термометър и сапунена вода, само клизмичките помогнаха, но да я караме на клизми не върви. Мъничка е само на кърма. Възможно ли е нещо от моето хранене да я запича?

# 377
  • UK
Ellendil Hug Hug Hug да възмможно е, хапвай повече печена тиква ще има ефект Mr. Green

# 378
  Ellendil Като я кърмиш от някакви определени храни ограничаваш ли се??

# 379
  • София
Здравейте, някой от вас искаше да си купи капки Лефакс.  Случайно попаднах на тази обява:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762369.msg27294680#msg27294680

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 21:27 от denko

# 380
Коконче, съжалявам да видя това за майка ти, искрено пожелавам оздравяване.

Нашата педиатърка отложи днешното посещение, защото удължиха епидемиологичната обстановка. Иначе на първата консултация повдигна детето за ръчичките и му огледа крачетата във висящо положение.

Моля давайте съвети за запек - пробвах термометър и сапунена вода, само клизмичките помогнаха, но да я караме на клизми не върви. Мъничка е само на кърма. Възможно ли е нещо от моето хранене да я запича?
Наша бебка също се беше запекла и педито каза да варим овесени ядки и да й даваме водичката.. даде ефектпоне при нас ,пробвай ...

# 381
За запека “ ако се кърмете - мама да яде сушени сини сливи и круши ...Същия ден има ефект...
За диетата “ за по малко колики – мама да не яде - прясно мляко и деревати млечни продукти,шоколад, кока кола, алкохол, нищо газирано..

# 382
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Коконче, дано лечението на майка ти има положителен резултат  Praynig 

Аз снощи за първа вечер не ставах да се цедя и вечерта мина горе-долу спокойно. За ортопед си мислех днес да я заведа, но се чудя в това грипно време дали да я додя...май никъде няма да ходим  Rolling Eyes

# 383
  • UK
ТДИ дано дано  Hug благодаря ти   bouquet Hug

добро утро от нас,

едната бебка е нахранена и спи блажено, то всъщност newsm78 наближи времето за другото и ядене, де  Mr. Green а другата също е нахранена, ама не ще да спи ooooh! и сега си говори сама в шезлонга hahaha

монк, къде ли е? как се справяш с юнаците? Hug

# 384
kokona20 надявам се майка ти да се оправя бързо.

Въпрос към ЛЛЛ- моля ви кажете ми какво да правя  baby_neutral. От два дена малката Роси не иска да яде. Ние сме изцяло на кърма, но от два дни засуква за 2-3 мин. и пуска и почва да плаче. Дигам я да се уригне и пак и давам. Пробвам да я успокоя и пак да и дам, пускам и шум от сешоар, гушкам я и така 30-40 мин., докато накрая се измори. Вчера се изцеждах, за да дам малко кърма на едно детенце, че има проблем с очичките и цедих и от тази от която яде и от другата и изкарах само 10 мл. Притесних се че явно няма и за това плаче. Снощи пробвах да и давам изцедена кърма от един капкомер, но мисля че не го гълта. Пробвах да и го сипя в шише и да и го дам, но без ефект.
Храня я през деня на 2,5 часа, а вечер когато се събуди. Понякога прави паузи по 5-6 часа. Така се събират по 8-9 хранения на ден. Ака по около 2 пъти на ден, но на последък е много рядко. Сменям и памперса преди всяко хранене и подчти винаги е напишкан.

# 385
снеж същите бяхме преди да почна да я дохранвам ....питай педиатарката си

# 386
Здравейте,
 отдавна не съм ви чела, но днес Рада ме остави да седна на компа, така че наваксвам.
Коликите и нея я мъчат зверски, давам инфакол успокоява я засега, но има и пикове и не се оправя с нищо. smile3511

# 387
Аз да се оплача, и на мен ми се наложи да започна да дохранвам Sad . Кърмата ми взе да намалява, малкото започна да яде повече и щем не щем ще си дояждаме с АМ. Много ми стана криво, надявах се поне още няколко месеца да си е само на кърма, ама на... цедя се на два часа на 3, какво ли не опитах но не и не не се увеличава тази кърма и това е....
Да ви попитам вие какви АМ ползвате? Аз купих НАН, но нещо не ми харесва и се чудя какво да взема

# 388
Danetka8, аз в момента разглеждам различни АМ и не мога да избера най - доброто. Спряла съм се на HIPP, Аптамил и Лактана Био, но не зная кое от трите да бъде. Не намирам и тема във форума, в която се обсъждат АМ. Rolling Eyes

# 389
Привет,

mimss, аз не съм си променяла хранителния режим, ям всичко, което ми се яде.

Това с овесените ядки и тиквата ще го пробвам, благодаря. Иначе днес проблемът се реши от самосебе си. Вчера му обърнах над половин литър краве мляко и днес памперсът беше златен, та златен.

За АМ - аз ползвах Humana в преходния период докато наваксам с млеконадоя и нямах запичания, а пък и цената на кутия е повече от прилична.

Общи условия

Активация на акаунт